Απάντηση του Επικεφαλής του Συνδυασμού «Δημοτική Συμμαχία» Δημήτρη Στεργίου Καψάλη για το Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) στη Δ.Κ. Μελισσίων.

DSK_19_mpΗ δημιουργία Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) στο μπαζωμένο προ του Κοιμητηρίου Μελισσίων παρόχθιο στο Κεντρικό ρέμα των Μελισσίων χώρο, θα έχει ως συνέπεια, τα όμβρια ύδατα να αποπλένουν το χώρο και μαζί με υπολείμματα λυμάτων του ΣΜΑ να δρομολογούνται μέσω των γειτονιών της πόλης των Μελισσίων (Μαγγίνα, Άγιος Γεώργιος, Νοσ.Τσαγγάρη, Γηπέδου Ποδοσφαίρου, Κέντρο Πόλης-Πλάτανος, Πρώτη Γειτονιά) στον Ποδονύφτη (Ρέμα Πεντέλης) με συνέπεια τη δυσοσμία και κινδύνους μολυσματικών καταστάσεων, όπου σταδιακά και με τα χρόνια θα ενισχύονται.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ - ΚΑΨΑΛΗΣ

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

www.stergiou-kapsalis.gr

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

Μελίσσια, 10-3-2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

ΘΕΜΑ: Απάντηση του Επικεφαλής του Συνδυασμού «Δημοτική Συμμαχία» Δημήτρη Στεργίου Καψάλη για το Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) στη Δ.Κ. Μελισσίων.

Η δημιουργία Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) στο μπαζωμένο προ του Κοιμητηρίου Μελισσίων παρόχθιο στο Κεντρικό ρέμα των Μελισσίων χώρο, θα έχει ως συνέπεια, τα όμβρια ύδατα να αποπλένουν το χώρο και μαζί με υπολείμματα λυμάτων του ΣΜΑ να δρομολογούνται μέσω των γειτονιών της πόλης των Μελισσίων (Μαγγίνα, Άγιος Γεώργιος, Νοσ.Τσαγγάρη, Γηπέδου Ποδοσφαίρου, Κέντρο Πόλης-Πλάτανος, Πρώτη Γειτονιά) στον Ποδονύφτη (Ρέμα Πεντέλης) με συνέπεια τη δυσοσμία και κινδύνους μολυσματικών καταστάσεων, όπου σταδιακά και με τα χρόνια θα ενισχύονται.

Η επιλογή του χώρου αυτού για ΣΜΑ είναι η χειρότερη και πρέπει άμεσα να επαναξιολογηθεί. Καλό είναι στο θέμα αυτό να συνεχίσει η σημερινή Διοίκηση στο δρόμο που χάραξε η Διοίκησή μας για το καλό της πόλης και των κατοίκων της.

Ο Επικεφαλής του Συνδυασμού

«ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ»

Δημήτρης Στεργίου Καψάλης

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Απρίλιος 2021
ΚΥ ΔΕ ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Επισκέψεις Ιστοχώρου

σήμερα επισκέφθηκανσήμερα επισκέφθηκαν139
από Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαναπό Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαν1284479

Χάρτης Ιστοχώρου

sitemap www.stergiou-kapsalis.gr Sitemap για πλοήγηση