Πέμπτη Παρέμβαση του Επικεφαλής του Συνδυασμού «Δημοτική Συμμαχία» Δημήτρη Στεργίου Καψάλη: «Νοσοκομεία Φλέμινγκ και Μπόμπολα Μελισσίων Δήμου Πεντέλης».

flemig_6722Για την ορθή προσέγγιση του θέματος και τη λήψη σωστών αποφάσεων που θα βοηθήσουν τον τόπο και τους κατοίκους του “παρεμβαίνω” με αίσθημα ευθύνης. Λόγω της σοβαρότητας του θέματος, της επί 21 χρόνια ήδη προσφοράς μου στην περιοχή ως Πρόεδρος Κοινότητας Πεντέλης - Δήμαρχος Δήμου Πεντέλης και ως άνθρωπος που αγωνίστηκα μαζί με το προσωπικό του Νοσοκομείου, κόντρα  στις αποφάσεις του Υπουργείου Υγείας, για να μην κλείσει το Νοσοκομείο Φλέμινγκ  και δρομολόγησα  την μετατροπή του Νοσοκομείου Μπόμπολα σε Νοσοκομείο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας του Δήμου Πεντέλης.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ - ΚΑΨΑΛΗΣ

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

www.stergiou-kapsalis.gr

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

Μελίσσια, 5-11-2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

ΘΕΜΑ: Πέμπτη Παρέμβαση του Επικεφαλής του Συνδυασμού «Δημοτική Συμμαχία» Δημήτρη Στεργίου Καψάλη: «Νοσοκομεία Φλέμινγκ και Μπόμπολα Μελισσίων Δήμου Πεντέλης».

Για την ορθή προσέγγιση του θέματος και τη λήψη σωστών αποφάσεων που θα βοηθήσουν τον τόπο και τους κατοίκους του “παρεμβαίνω” με αίσθημα ευθύνης. Λόγω της σοβαρότητας του θέματος, της επί 21 χρόνια ήδη προσφοράς μου στην περιοχή ως Πρόεδρος Κοινότητας Πεντέλης - Δήμαρχος Δήμου Πεντέλης και ως άνθρωπος που αγωνίστηκα μαζί με το προσωπικό του Νοσοκομείου, κόντρα  στις αποφάσεις του Υπουργείου Υγείας, για να μην κλείσει το Νοσοκομείο Φλέμινγκ  και δρομολόγησα  την μετατροπή του Νοσοκομείου Μπόμπολα σε Νοσοκομείο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας του Δήμου Πεντέλης.

Για το Νοσοκομείο Φλέμινγκ δεν πρέπει να τίθεται καν θέμα για συζήτηση πάνω στη σταθερή μας θέση "Ανεξάρτητο Γενικό Νοσοκομείο με εφημερίες με όλες τις ειδικότητες". Η λειτουργία του Νοσοκομείου Φλέμινγκ και του Παίδων Πεντέλης ως Παραρτημάτων του Σισμανογλείου κράτησε αρκετά, απέτυχε απαξιώνοντας τη δυναμική του Φλέμινγκ  και πρέπει να σταματήσει.

Για το Νοσοκομείο Μπόμπολα προτείνουμε να ακολουθηθεί η διαδικασία που η Διοίκησή μας είχε ξεκινήσει με στόχο αυτό να γίνει Νοσοκομείο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Δήμου Πεντέλης. Οι συζητήσεις που είχαν γίνει με τον πρώην Διοικητή του Σισμανογλείου Νοσοκομείου Κο Κουταλά και την Προϊσταμένη ΠΕΣΥ Κα Διαμαντοπούλου είχαν χαράξει σε γενικές γραμμές το πλαίσιο λειτουργίας του Μπόμπολα ως Νοσοκομείου Πρωτοβάθμιας Φροντίδας. Σε γενικές γραμμές ο Δήμος θα ανελάμβανε τη συντήρηση των κτιριακών εγκαταστάσεων του Νοσοκομείου και το Υπουργείο Υγείας τη στελέχωση, τη λειτουργία και τις δαπάνες τους.

Δεν πρέπει ιδιαίτερα σήμερα να τίθεται θέμα αλλαγής χρήσης  ή εκμίσθωσης  των χώρων των Νοσοκομείων αυτών, καταστάσεις που εγκυμονούν κινδύνους που παραμονεύουν και θα είναι για το κακό του τόπου μας και των ανθρώπων του.

Δε δικαιολογείται Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Πεντέλης  να μη λειτουργούν στις  γραμμές αυτές που αντιπροσωπεύουν τον τόπο και τους ανθρώπους του που υπηρετούν.

Δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι στους χώρους αυτών των δύο (2), επαναλαμβάνω δύο (2) Νοσοκομείων βρήκαν τη γιατρειά οι συγγενείς μας και πιθανόν εμείς οι ίδιοι και μάλιστα σε εποχές που  οι κάτοικοι στην περιοχή μας ήταν οι μισοί ή και λιγότεροι.

Αγωνιστείτε χωρίς ιδιοτέλεια και κομματοκεντρισμό για τον τόπο και τους ανθρώπους του. Στη ζωή τίποτα δεν χαρίζεται, όλα κερδίζονται.

 

Ο Επικεφαλής του Συνδυασμού

«ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ»

Δημήτρης Στεργίου Καψάλης

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Απρίλιος 2021
ΚΥ ΔΕ ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Επισκέψεις Ιστοχώρου

σήμερα επισκέφθηκανσήμερα επισκέφθηκαν136
από Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαναπό Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαν1284476

Χάρτης Ιστοχώρου

sitemap www.stergiou-kapsalis.gr Sitemap για πλοήγηση