Δημοσίευση στο «Ενυπόγραφα» για το έργο «Τάπητας στο Γήπεδο Ποδοσφαίρου Νέας Πεντέλης».

DSK_2_19_Διάβασα τη διαπλεκόμενη απάντηση του κου Κοσοβίτσα Κων/νου σε προηγούμενη ανάρτησή μου για την καθυστέρηση υλοποίησης των έργων της Διοίκησής μας επικεντρωμένη, για τους δικούς του λόγους, μόνο στο έργο θέματος...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ - ΚΑΨΑΛΗΣ

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

www.stergiou-kapsalis.gr

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

Μελίσσια, 18-9-2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

ΘΕΜΑ: Δημοσίευση στο «Ενυπόγραφα» για το έργο «Τάπητας στο Γήπεδο Ποδοσφαίρου Νέας Πεντέλης».

Διάβασα τη διαπλεκόμενη απάντηση του κου Κοσοβίτσα Κων/νου σε προηγούμενη ανάρτησή μου για την καθυστέρηση υλοποίησης των έργων της Διοίκησής μας επικεντρωμένη, για τους δικούς του λόγους, μόνο στο έργο θέματος. Η Διοίκησή μας προγραμμάτισε, μελέτησε, εξασφάλισε τις αναγκαίες εγκρίσεις και χρηματοδοτήσεις και άρχισε την υλοποίηση αρκετών από τα έργα αυτά (ασφαλτοστρώσεις, αποχέτευση Καλλιθέας Πεντέλης, τάπητες γηπέδων ποδοσφαίρου Μελισσίων και Νέας Πεντέλης, εξωραϊσμός παιδικών χαρών Δήμου, μεταφορά πυλώνων υπερυψηλής τάσης, εξωραϊσμός πάρκου ΝΙΕΝ, προμήθεια κλαδοκόφτη κ.α.) και προφανώς έχουμε δικαίωμα και υποχρέωση κριτικής επί της συνέχισης υλοποίησης και ολοκλήρωσής τους προς όφελος των Δημοτών, τη μεγαλύτερη πλειοψηφία των οποίων ο Συνδυασμός μας εκλογικά και όχι μόνο αντιπροσωπεύει.

Ως αυτόχθονας Πεντελιώτης που υπηρέτησα ήδη τον τόπο για 21 χρόνια ως Δήμαρχος, που υλοποίησε την αρχική συγκρότηση και λειτουργία για εννέα χρόνια του Καλλικρατικού Δήμου Πεντέλης, που διετέλεσε Πρόεδρος του ΣΠΑΠ για πέντε θητείες και επικεφαλής της Αντιπολίτευσης στη ΠΕΔΑ για μία θητεία, δεν περίμενα ότι υπάρχει άνθρωπος υγιής ψυχικά  με τόση εμπάθεια και τέτοιες εκφράσεις χωρίς κανένα σεβασμό, στους Δημότες Πεντέλης για την μακροβιότερη επιλογή Δημάρχου 21 χρόνια μέχρι σήμερα,  στο ίχνος και τη διαδρομή ενός γνήσιου αυτοδιοικητικού και όχι διαπλεκόμενου κομματάρχη.

Θεωρώντας ότι οι ανυπόστατες αυτές θέσεις όπως εκφράζονται  αναδεικνύουν το ακαταλόγιστον και συνιστούν ύβρεις και για πρώτη φορά θα τις αντιμετωπίσω με επιείκεια και ως υποβολιμαία προσπάθεια ανάδειξης της ανυπαρξίας του εκδότη τους την οποία προφανώς και δεν θα στηρίξω.

 

Ο Επικεφαλής του Συνδυασμού

«ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ»

Δημήτρης Στεργίου Καψάλης

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Απρίλιος 2021
ΚΥ ΔΕ ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Επισκέψεις Ιστοχώρου

σήμερα επισκέφθηκανσήμερα επισκέφθηκαν157
από Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαναπό Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαν1284497

Χάρτης Ιστοχώρου

sitemap www.stergiou-kapsalis.gr Sitemap για πλοήγηση