Άγνοια ή Παραπληροφόρηση;

SymvasiADMHE_2Το Δελτίο Τύπου για τη μεταφορά των Πυλώνων υπέρυψηλής τάσεως της Δ.Κ. Ν.Πεντέλης του Αντιδημάρχου κου Παλαιοδήμου Α. που προφανώς εκδίδεται για να τον απαλλάξει από το βάρος της λάθος απόφασής του να μην στηρίξει τη λήψη δανείου για το έργο που ήδη θα είχε ολοκληρωθεί, δεν τον τιμά γιατί είναι ανακριβές και απαξιώνει προσπάθειες 20ετίας και πλέον της Δ.Κ. Ν.Πεντέλης, του Δημάρχου Δημήτρη Στεργίου Καψάλη και στελεχών συναδέλφων του.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ - ΚΑΨΑΛΗΣ

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

www.stergiou-kapsalis.gr

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Μελίσσια, 24-6-2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Άγνοια ή Παραπληροφόρηση;

Το Δελτίο Τύπου για τη μεταφορά των Πυλώνων υπέρυψηλής τάσεως της Δ.Κ. Ν.Πεντέλης του Αντιδημάρχου κου Παλαιοδήμου Α. που προφανώς εκδίδεται για να τον απαλλάξει από το βάρος της λάθος απόφασής του να μην στηρίξει τη λήψη δανείου για το έργο που ήδη θα είχε ολοκληρωθεί, δεν τον τιμά γιατί είναι ανακριβές και απαξιώνει προσπάθειες 20ετίας και πλέον της Δ.Κ. Ν.Πεντέλης, του Δημάρχου Δημήτρη Στεργίου Καψάλη και στελεχών συναδέλφων του.

Θα έπρεπε να γνώριζε από τη συνεργασία του με τον αρχηγό του Συνδυασμού «Δημοτική Συμμαχία» Δημήτρη Στεργίου Καψάλη ότι «μουλωχτά» και «θολά» γι αυτόν δεν υπάρχουν.

Καλό θα είναι να προσέχει και τι λέει και τι γράφει και κυρίως τι κάνει αφού και το έργο έχει καθυστερήσει ήδη ένα χρόνο και το κόστος του υπερτιμήθηκε κατά ένα εκατομμύριο ευρώ.

Είναι προτιμότερο να αγωνίζεται για το καλό του τόπου και για την υγεία των ανθρώπων του, όπως είδε να γίνεται από τον Δήμαρχο Δημήτρη Στεργίου Καψάλη και όχι να λασπολογεί. Άλλωστε ο κόσμος της Δ.Κ. Ν.Πεντέλης και κυρίως οι ενδιαφερόμενοι κάτοικοι γνωρίζουν καλά τους αγώνες για το έργο αυτό.

Η τεχνική να δυσφημούμε έγγραφα ανθρώπους σήμερα και αύριο να προστρέχουμε για συνεργασία με αυτούς είναι ευκαιριακή και δεν συνάδει με την αρχή ότι η πολιτική είναι η επιστήμη της λογικής και γίνεται με αρχές.

Ο Επικεφαλής του Συνδυασμού

«ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ»

Δημήτρης Στεργίου Καψάλης

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Μάρτιος 2021
ΚΥ ΔΕ ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ
28 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Επισκέψεις Ιστοχώρου

σήμερα επισκέφθηκανσήμερα επισκέφθηκαν177
από Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαναπό Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαν1272201

Χάρτης Ιστοχώρου

sitemap www.stergiou-kapsalis.gr Sitemap για πλοήγηση