Επίκαιρο μήνυμα του Επικεφαλής του Συνδυασμού «Δημοτική Συμμαχία» Δημήτρη Στεργίου Καψάλη.

Stergiou19_20Περνάμε μία πρωτόγνωρη, σκληρή εμπειρία ενός πολέμου κόντρα σε έναν αόρατο εχθρό, κατάσταση που μας επιβάλλει να ζούμε δύσκολες στιγμές φόβου, στέρησης και ανασφάλειας.

 

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ - ΚΑΨΑΛΗΣ

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

www.stergiou-kapsalis.gr

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

Μελίσσια, 29-3-2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

ΘΕΜΑ: Επίκαιρο μήνυμα του Επικεφαλής του Συνδυασμού «Δημοτική Συμμαχία» Δημήτρη Στεργίου Καψάλη.

Περνάμε μία πρωτόγνωρη, σκληρή εμπειρία ενός πολέμου κόντρα σε έναν αόρατο εχθρό, κατάσταση που μας επιβάλλει να ζούμε δύσκολες στιγμές φόβου, στέρησης και ανασφάλειας.

Η περίοδος αυτή δοκιμάζει τις ανθρώπινες αντοχές, την οικογενειακή και κοινωνική συνοχή σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, τη λειτουργία των δομών στήριξης της κοινωνίας σε τοπικό, κρατικό και παγκόσμιο επίπεδο και η επόμενη μέρα φαίνεται να είναι το μεγάλο θέμα.

Η οικονομία, ο εξουθενωμένος ηθικά, ψυχικά και οικονομικά άνθρωπος (οικογενειάρχης-επαγγελματίας),οι δοκιμασμένες δομές σε τοπικό και κρατικό επίπεδο δίνουν μία πρώτη ζοφερή σκέψη της εικόνας του αύριο.

Είναι ανάγκη σήμερα δυνατά και αισιόδοξα να σταθούμε όρθιοι και με τη στήριξη της επιστήμης, του κράτους και των φορέων του σε όλα τα επίπεδα να βγούμε από το τούνελ. Σήμερα παρά ποτέ μεγαλόπνοοι σχεδιασμοί πρέπει να δώσουν τη θέση τους στην αλληλεγγύη: Στον ΑΝΘΡΩΠΟ και τα προβλήματά του, ενεργοποιώντας εθελοντισμό, ενεργούς πολίτες, χορηγίες, θεσμούς και σε τοπικό επίπεδο.

Βοήθεια στο σπίτι, τρόφιμα στο σπίτι, γιατρό στο σπίτι, φάρμακα στο σπίτι, στέγη αστέγων, απολυμάνσεις παντού, συλλογή απορριμμάτων με εργαζόμενους πλήρως προστατευμένους, κοιμητήρια χώρους ευλάβειας και σεβασμού της υγείας, πάντα με στρατηγική νίκης, οργάνωση, διοίκηση, πρόβλεψη, έλεγχο, πειθαρχεία με κέντρο τον άνθρωπο. «Άνθρωπος, η απάντηση στην όποια ερώτηση».

Τέτοιες στιγμές οι κοινωνίες και οι λαοί είναι ανάγκη να τις κάνουν ευκαιρίες, αλλά γι’ αυτό απαιτούνται «γκιουσέμια» (ταγοί) που θα τους βγάλουν στο ξέφωτο και είναι οι στιγμές αυτές που οι εξουσίες μυθοποιούνται ή απομυθοποιούνται.

Μην ξεχνάτε στο αύριο, ίσως πιο δύσκολο από το σήμερα, η κοινωνία, η πατρίδα μας με γείτονα τον κακό λύκο της ανατολής, απαιτείται να φύγει και πάλι μπροστά.

                                                                                                Ο Επικεφαλής του Συνδυασμού

                                           «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ»

                                                                                                  Δημήτρης Στεργίου Καψάλης

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Ιανουάριος 2021
ΚΥ ΔΕ ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Επισκέψεις Ιστοχώρου

σήμερα επισκέφθηκανσήμερα επισκέφθηκαν287
από Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαναπό Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαν1262915

Χάρτης Ιστοχώρου

sitemap www.stergiou-kapsalis.gr Sitemap για πλοήγηση