Ευχές του Επικεφαλής του Συνδυασμού «Δημοτική Συμμαχία» Δημήτρη Στεργίου Καψάλη.

DSK_DSnΑγαπητοί μου Συμπολίτες, Συμπολίτισσες,

επικοινωνώ μαζί σας τόσο στα πλαίσια της ιερής Εθνικά και Θρησκευτικά μέρας, όσο και της σκληρής Υγειονομικά και Εθνικά περιόδου που βιώνουμε, για να σας δηλώσω παρών ως απλός Στρατιώτης, όπως πάντοτε άλλωστε.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ - ΚΑΨΑΛΗΣ

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

www.stergiou-kapsalis.gr

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Μελίσσια, 25-3-2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

ΘΕΜΑ: Ευχές του Επικεφαλής του Συνδυασμού «Δημοτική Συμμαχία» Δημήτρη Στεργίου Καψάλη.

Αγαπητοί μου Συμπολίτες, Συμπολίτισσες,

επικοινωνώ μαζί σας τόσο στα πλαίσια της ιερής Εθνικά και Θρησκευτικά μέρας, όσο και της σκληρής Υγειονομικά και Εθνικά περιόδου που βιώνουμε, για να σας δηλώσω παρών ως απλός Στρατιώτης, όπως πάντοτε άλλωστε.

Ο σοβαρός ιός που κλυδωνίζει τα Κράτη και τις κοινωνίες σε Παγκόσμιο επίπεδο αντιμετωπίζεται σε ένα Κράτος με περιορισμένες δυνατότητες υγείας στο θέμα, όπως η Πατρίδα μας, σε τοπικό επίπεδο κυρίως. Με την προσωπική ευθύνη του καθενός μας, την οργάνωση και λειτουργία σε τοπικό επίπεδο, την κοινωνική συνοχή, τον εθελοντισμό, την επί 24ωρου βάσεως διεύθυνση και παρακολούθηση από κοντά του αγώνα, την έμπρακτη αλληλεγγύη, τη χορηγία με μόνη στόχευση την πρόληψη.

Το μεγάλο θέμα της Τουρκικής προκλητικότητας στον Έβρο και τα Νησιά ούτε μακρυά μας είναι ούτε δεν μας αφορά, επιβάλλει εγρήγορση και συνεχή προώθηση εφαρμογής της Εθνικής μας σχεδίασης, σε τοπικό επίπεδο. Η αποτροπή του πολέμου για την κοινωνία σημαίνει Εθνικό φρόνημα, ομοψυχία, Ομόνοια, οργάνωση, μελέτη και εφαρμογή της Εθνικής μας σχεδίασης για κάθε περίοδο, αρμοδιότητες, ευθύνες, Διοίκηση.

Οι ευχές μου σήμερα για την Αγία τούτη μέρα που αποτέλεσε και την αρχή της λευτεριάς της Πατρίδας μας, μέσα στη σκληρή περίοδο που βιώνουμε Εθνικά και Παγκόσμια συνοψίζονται στις λέξεις υγεία και εθνική ομοψυχία και μην ξεχνάτε ότι όλα πρέπει να λύνονται στο μικρό μας Κράτος, τον τόπο μας, αρκεί να προχωράμε μαζί δεν τα ξέρουμε καλά όλοι όλα.
Δύναμη, μαζί μπορέσαμε και μπορούμε!

                                                                                               Ο Επικεφαλής του Συνδυασμού

                                               «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ»

                                                                                                  Δημήτρης Στεργίου Καψάλης

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Ιανουάριος 2021
ΚΥ ΔΕ ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Επισκέψεις Ιστοχώρου

σήμερα επισκέφθηκανσήμερα επισκέφθηκαν129
από Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαναπό Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαν1262757

Χάρτης Ιστοχώρου

sitemap www.stergiou-kapsalis.gr Sitemap για πλοήγηση