Η «Δημοτική Συμμαχία» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

dimotiki_simaxia_kopi_pitas_3_20dimotiki_simaxia_kopi_pitas_2_20dimotiki_simaxia_kopi_pitas_1_20Σε κλίμα… αγάπης και λόγω της ημέρας (ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου), ο συνδυασμός της μείζονος μειοψηφίας «Δημοτική Συμμαχία» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο εστιατόριο «Τέλης». Την πίτα ευλόγησε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θερμοπυλών και ηγούμενος της Ιεράς Μονής Πεντέλης κ. Ιωάννης Σακελλαρίου.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ - ΚΑΨΑΛΗΣ                                                                                                          ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

www.stergiou-kapsalis.gr

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Μελίσσια, 17-2-2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

ΘΕΜΑ: Η «Δημοτική Συμμαχία» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της. 

Σε κλίμα… αγάπης και λόγω της ημέρας (ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου), ο συνδυασμός της μείζονος μειοψηφίας «Δημοτική Συμμαχία» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο εστιατόριο «Τέλης». Την πίτα ευλόγησε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θερμοπυλών και ηγούμενος της Ιεράς Μονής Πεντέλης κ. Ιωάννης Σακελλαρίου.

Ο αρχηγός του συνδυασμού Δημήτριος Στεργίου – Καψάλης, στην τοποθέτησή του σηματοδότησε την αρχή της τρίτης δεκαετίας προσφοράς του ιδίου και των μελών του συνδυασμού, κηρύσσοντας «ενότητα κι ελπίδα, ανασυγκρότηση δυνάμεων, διαμόρφωση της στρατηγικής με βάση τα νέα δεδομένα, συνεργασίες, αυτοκριτική πάντα με στόχο όλοι μαζί μπροστά μπορούμε καλύτερα για τον άνθρωπο και τον τόπο που πιστά υπηρετούμε 21 χρόνια ήδη».

Στη συνέχεια σχολιάζοντας την αυτοδιοικητική επικαιρότητα του Δήμου χαρακτήρισε «μεγάλο λάθος» τόσο την κατάργηση των δύο δομών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου (Πολιτισμού, Αθλητισμού, Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης) όσο και «την απαξίωση του ρόλου των τοπικών αντιδημάρχων και των τοπικών συμβουλίων Πεντέλης και Ν. Πεντέλης από τη νέα διοίκηση του Δήμου».

Στη συνέχεια,  τόνισε την ανάγκη να προωθηθούν τα έργα που ξεκίνησε η διοίκηση του συνδυασμού  (αποχέτευση Καλλιθέας Πεντέλης, γεφυράκια κοιμητηρίου Πεντέλης και Νταού,  ασφαλτοστρώσεις, γήπεδο Ν. Πεντέλης και μεταφορά των πυλώνων υπερυψηλής τάσης Ν. Πεντέλης) έθεσε θέμα «άμεσης ενεργοποίησης για την αξιοποίηση του δάσους του ΝΙΕΝ που η προηγούμενη κυβέρνηση παραχώρησε στο δήμο και την ανάγκη άμεσου γκρεμίσματος και απομάκρυνσης των μπαζών του πεπαλαιωμένου κτιρίου του πρώην ΝΑΤ που υπάρχει στο χώρο».

Ο κ. Στεργίου ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον υφυπουργό Εθνικής Αμύνης Αλκιβιάδη Στεφανή για την παρουσία του, ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του, εξήρε «το έργο και την προσωπικότητα» του πρώην δημάρχου στο στρατό και την αυτοδιοίκηση.

Επίσης, ευχαρίστησε τους δέκα δημοτικούς συμβούλους της «Δημοτικής Συμμαχίας» οι οποίοι με επικεφαλής τον Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου δίνουν τον αγώνα του συνδυασμού στα δημοτικά συμβούλια, ευχαρίστησε τους τοπικούς συμβούλους Πεντέλης, Ν.Πεντέλης και Μελισσίων  για το έργο τους καθώς και τους χορηγούς και τους εθελοντές του Εθελοντικού Κλιμακίου Πεντέλης για τις προσφορές και το έργο τους αντίστοιχα. Τέλος, ευχαρίστησε την οργανωτική επιτροπή (αποτελούμενη από τους Βασίλη Λάζο,  Σόφη Παπασπύρου και  Βίκυ Στεργίου)  για την «άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης».

Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Στεργίου απέστειλε μήνυμα ενότητας «προς τις  αυτοδιοικητικές δυνάμεις του τόπου που τίμησαν με την παρουσία τους την  εκδήλωση» και σήμανε «νέα αρχή ενότητας κι ελπίδας για το καλό του τόπου και των ανθρώπων του».

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η παρουσία των άλλων συνδυασμών του δήμου στην εκδήλωση. Συγκεκριμένα, παρευρέθηκαν: ο επικεφαλής του συνδυασμού «Νέοι Άνθρωποι Νέα Αρχή» Αντώνης Φειδοπιάστης και ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Καλλιανιώτης, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Μπροστά Μαζί» Λευτέρης Κοντουλάκος με τις δημοτικές συμβούλους Ελένη  Γκρέτσα και Θέκλα Μαντέλη, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πεντέληθεν» Γιώργος Κατσικογιάννης, η πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ευαγγελία Μπουσίου, η πρώην πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου της Δ .Κ. Μελισσίων Μαρία Δούκα – Λασιθιωτάκη. Ευχετήριο ηλεκτρονικό μήνυμα για την εκδήλωση απέστειλε στον πρώην δήμαρχο και την «Δημοτική Συμμαχία» ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Βασίλειος Μπούρας.

Την εκδήλωση τίμησαν ακόμα με την παρουσία τους οι: Κωνσταντίνος Καζάκος, άμισθος σύμβουλος του δημάρχου, Πέτρος Μαντούβαλος, διακεκριμένος Νομικός πρώην βουλευτής της ΝΔ, Φωτεινή Βρύνα, αναπληρώτρια διοικήτρια του νοσοκοµείου ∆υτικής Αττικής (Γ.Ν.Δ.Α.), Θεοχάρης Μπίρμπος πρώην πρόεδρος εφετών, ο νομικός σύμβουλος του πρώην δημάρχου και Γ.Γ. Δήμου Γαλατσίου Άγγελος Δημοσθένους, ο δικηγόρος Δημοσθένης Δημοσθένους, ο  Κώστας Αλεξίου Α’ Επιμελητής Χειρουργικής Σισμανογλείου, οι δημοτικοί σύμβουλοι της «Δημοτικής Συμμαχίας» Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, Ηλίας Βιλιώτης, Παναγιώτης Μούστρης, Γεώργιος Τζεβελέκας, Κώστας Μωραΐτης, Μιχάλης Κολιός, Ιωάννης Ζώης, η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Κ. Πεντέλης Σούλα Καπράλου και ο τοπικός σύμβουλος Σπύρος Ξάφης, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Κ. Ν.Πεντέλης Μανώλης Μιχελακάκης και οι τοπικοί σύμβουλοι Νικόλαος Οικονομίδης, Γιάννης Μπουλούκος και η Τοπική Σύμβουλος Δ.Κ. Μελισσίων Αγνή Ζώη, οι κ.κ. Χρήστος Φουφρής και Μανώλης Βεϊσάκης, ο Πρόεδρος του Εθελοντικού Κλιμακίου Πεντέλης Κώστας Κωνσταντάκης, ο πρόεδρος του Σ.Φ.Α.Μ Φοίβος Βασίλης Γεωργόπουλος, η πρόεδρος του ΓΑΣ Πεντέλης  Άννα Σιαμάνη, ο πρόεδρος και Γ.Γ. της Α.Ε Πεντέλης  Δημήτρης Μάντζιος και Νίκος Χαρτοματζίδης, ο Γενικός Γραμματέας του Α.Ο.  Μελισσίων Χάρης Καλιμάνης, ο Πρόεδρος του Α.Ο. Πεντέλης  Παναγιώτης Ζάρας, από το ΔΣ του ΑΟ Μελισσιακού η πρόεδρος Μαρία Βασιλοπούλου και τα μέλη του ΔΣ Βασίλης Καραγκούνης και Θωμαΐς Καραγκούνη, ο πρόεδρος και Γ.Γ. του Συλλόγου Γκιούλμπαξε  Παναγιώτης Γκατζόλης και Γιώργος Μαγιάτης, η πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Ν. Πεντέλης Χρυσούλα Μπάμπου, ο πρόεδρος του Καλλισιακού Πέτρος Καρελλάς και πολλές άλλες σημαντικές προσωπικότητες της τοπικής κοινωνίας, καθώς και πλήθος δημοτών και των τριών δημοτικών ενοτήτων.

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Ιανουάριος 2021
ΚΥ ΔΕ ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Επισκέψεις Ιστοχώρου

σήμερα επισκέφθηκανσήμερα επισκέφθηκαν287
από Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαναπό Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαν1262915

Χάρτης Ιστοχώρου

sitemap www.stergiou-kapsalis.gr Sitemap για πλοήγηση