Νέα Υποψηφιότητα για τον Συνδυασμό «Δημοτική Συμμαχία».

SpurouMariaΤην Τετάρτη 17 Απριλίου η κα Σπύρου Μαρία ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση του Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου Καψάλη έθεσε την υποψηφιότητά της για το Τοπικό Συμβούλιο της Δ.Κ. Μελισσίων στη διάθεσή του. Ο Δήμαρχος την ευχαρίστησε για τη διάθεση προσφοράς της, δηλώνοντας ότι η αυτοδιοικητική διαδρομή είναι μία σκληρή διαδρομή που εκφράζεται με προσφορά και αγάπη για τον τόπο και τους ανθρώπους του. Η διαδρομή της ζωής της και της οικογένειάς της εγγυάται για την επιτυχία της και τους στόχους που η ίδια θέτει.....

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ - ΚΑΨΑΛΗΣ

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

www.stergiou-kapsalis.gr

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Μελίσσια, 22-04-2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Νέα Υποψηφιότητα για τον Συνδυασμό «Δημοτική Συμμαχία».

Την Τετάρτη 17 Απριλίου η κα Σπύρου Μαρία ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση του Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου Καψάλη έθεσε την υποψηφιότητά της για το Τοπικό Συμβούλιο της Δ.Κ. Μελισσίων στη διάθεσή του.

Ο Δήμαρχος την ευχαρίστησε για τη διάθεση προσφοράς της, δηλώνοντας ότι η αυτοδιοικητική διαδρομή είναι μία σκληρή διαδρομή που εκφράζεται με προσφορά και αγάπη για τον τόπο και τους ανθρώπους του. Η διαδρομή της ζωής της και της οικογένειάς της εγγυάται για την επιτυχία της και τους στόχους που η ίδια θέτει.

Η κα Σπύρου ανταποκρινόμενη στην πρόταση δήλωσε: «Με πολύ σκέψη και υπευθυνότητα αποφάσισα να διαθέσω δημιουργικά και δραστήρια τον χρόνο μου στην ενασχόληση με τα κοινά του τόπου, που ζω τα τελευταία 26 χρόνια, αξιοποιώντας έτσι εμπειρία και γνώσεις πολλών ετών. Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του κ. Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη να συμμετέχω στον Συνδυασμό της «Δημοτικής Συμμαχίας» στις ερχόμενες Δημοτικές Εκλογές και τον ευχαριστώ θερμά γι΄αυτό. Πιστεύω ότι τόσα χρόνια από το αξίωμα του Δημάρχου έχει αποδείξει έμπρακτα τη γνώση για τα θέματα Αυτοδιοίκησης, την αγάπη του για τον τόπο και τους ανθρώπους του. Δείχνει αμεσότητα στα προβλήματα, είναι δραστήριος και ακούραστος πάντοτε. Μου εμπνέει σιγουριά στην καθημερινότητα και στο μέλλον του τόπου μας. Θα είμαι πολύ υπερήφανη αν καταφέρω να σταθώ στο πλευρό του σαν Δήμαρχος, και πάλι, της Πεντέλης».

Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ»

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Ιανουάριος 2021
ΚΥ ΔΕ ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Επισκέψεις Ιστοχώρου

σήμερα επισκέφθηκανσήμερα επισκέφθηκαν110
από Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαναπό Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαν1263832

Χάρτης Ιστοχώρου

sitemap www.stergiou-kapsalis.gr Sitemap για πλοήγηση