Πραγματοποιήθηκε η έναρξη του νέου κύκλου διαλέξεων του Ελεύθερου Πανεπιστημίου Δήμου Πεντέλης

Με μεγάλο ενδιαφέρον υποδέχτηκε το κοινό την έναρξη του νέου κύκλου διαλέξεων του Ελεύθερου Πανεπιστημίου η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019 με την ομιλία με θέμα «Σχέσεις Ζευγαριού Σήμερα» και ομιλητή τον Δρ. Δημήτρη Κυριαζή, Ψυχίατρο, Παιδοψυχίατρο, Ψυχαναλυτή της Ελληνικής Εταιρείας Ψυχαναλυτικής Ψυχοθεραπείας...

ElPanepisthmioKyriazhs_f1 ElPanepisthmioKyriazhs_f2ElPanepisthmioKyriazhs_f3

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

Δ/νση :Καλαμβόκη 2Α

Τ.Κ. 15127 Μελίσσια                                                                            Μελίσσια, 29 Φεβρουαρίου 2019

Τηλ: 2132050017-18

Φαξ : 2132050039

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 54

ΘΕΜΑ: Πραγματοποιήθηκε η έναρξη του νέου κύκλου διαλέξεων του Ελεύθερου Πανεπιστημίου Δήμου Πεντέλης

Με μεγάλο ενδιαφέρον υποδέχτηκε το κοινό την έναρξη του νέου κύκλου διαλέξεων του Ελεύθερου Πανεπιστημίου η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019 με την ομιλία με θέμα «Σχέσεις Ζευγαριού Σήμερα» και ομιλητή τον Δρ. Δημήτρη Κυριαζή, Ψυχίατρο, Παιδοψυχίατρο, Ψυχαναλυτή της Ελληνικής Εταιρείας Ψυχαναλυτικής Ψυχοθεραπείας.

Την εκδήλωση προλόγισε η Εντεταλμένη Σύμβουλος για την εποπτεία του Ελεύθερου Πανεπιστημίου κα Δάφνη Φετάνη, Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω, η οποία αφού ευχαρίστησε το Δήμαρχο καθώς και τον Πρόεδρο της Επιστημονικής Επιτροπής κ. Νικόλαο Κόλλια για το έργο που της εμπιστεύθηκαν έκανε μία σύντομη ανασκόπηση για την ίδρυση και λειτουργία του Ελεύθερου Πανεπιστημίου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Στεργίου Καψάλης ο οποίος στον χαιρετισμό του συνεχάρη την κ. Φετάνη αλλά και τον πρόεδρο της Επιστημονικής Επιτροπής κ. Νικόλαο Κόλλια για την πρωτοβουλία της ίδρυσης του Ελεύθερου Πανεπιστημίου και τη σημαντική συμβολή του σε αυτό κατά τα προηγούμενα έτη.

Στη συνέχεια ο ομιλητής κ. Δημήτρης Κυριαζής, ξεκινώντας από τη δυσκολία των σχέσεων τη σημερινή εποχή λόγω της γενικότερης κοινωνικής και ψυχολογικής κρίσης αναφέρθηκε στη διαφοροποίηση του έρωτα από την αγάπη και τις διάφορες μορφές εκδήλωσής τους . Επίσης τόνισε τη σημασία των βιωμάτων και για τα δυο ταίρια σε μια σχέση και για τον εγωισμό που συχνά τους διακατέχει. Αναφέρθηκε στα προβλήματα που έχουν τα ζευγάρια σήμερα και πώς η σχέση τους καταλήγει στο διαζύγιο. Τέλος η κ. Δάφνη Φετάνη τοποθετήθηκε ως νομικός στην έννοια του διαζυγίου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της επιστημονικής επιτροπής κ. Νικόλαος Κόλιας, o πτέραρχος ε.α κ. Νικόλαος Νόκας, οι Θεματικοί Αντιδήμαρχοι κ.κ. Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, Ηλίας Βιλιώτης, ο Πρόεδρος του Ο.Π.ΑΘ. κ. Παναγιώτης Μούστρης, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Δ.Κ. Μελισσίων κ. Σταυρούλα Μιχαλοπούλου, Δ.Κ. Πεντέλης κ. Ελένη Μπαχαρνίκου, ο Αντιπρόεδρος του Ο.Π.ΑΘ. κ. Βασίλης Λάζος, η Αντιπρόεδρος Β/ θμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Χρυσούλα Μπάμπου, η υπεύθυνη Αιμοδοσίας ΟΚΠΑ κ. Αγνή Ζώη, τα Μέλη Δ.Σ. ΟΚΠΑ κ.κ. Άννα Βασιλείου, Ελένη Γκρέτσα, Θεμιστοκλής Μπαλάσκας, τα μέλη Δ.Σ. του Ο.Π.ΑΘ. κ.κ. Γιώργος Ντούσκος και Ευαγγελία Φετάνη, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος κόσμου.


Αρμόδια Διεύθυνση: Διεύθυνση Κοινωνικής Αλληλεγγύης Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού

Αρμόδια Υπάλληλος: κα Ζαμάνου Μαρία, Τηλ: 213-2050087 εσωτ.187, Email:zamanou@melissia.gr

 Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Ιανουάριος 2021
ΚΥ ΔΕ ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Επισκέψεις Ιστοχώρου

σήμερα επισκέφθηκανσήμερα επισκέφθηκαν40
από Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαναπό Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαν1263991

Χάρτης Ιστοχώρου

sitemap www.stergiou-kapsalis.gr Sitemap για πλοήγηση