Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Πεντέλης.

PitaSyllogouErgazomenon19Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου Καψάλης παρέστη το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019 στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Πεντέλης που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο Μαγγίνας» στη Δ.Κ. Μελισσίων.Ο Δήμαρχος στον χαιρετισμό του τόνισε: «Οι εργαζόμενοι του Δήμου χωρίζονται σε εργαζόμενους πεδίου και εργαζόμενους γραφείου. Στο Δήμο Πεντέλης η απόδοση των εργαζομένων στο πεδίο και στο γραφείο είναι άριστη...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

Δ/νση : Καλαμβόκη 2Α

Τ.Κ. 15127 Μελίσσια                                                                        Μελίσσια, 18 Φεβρουαρίου 2019

Τηλ: 2132050017-18

Φαξ : 2132050039

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 49

ΘΕΜΑ: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Πεντέλης.

Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου Καψάλης παρέστη το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019 στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Πεντέλης που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο «Μαγγίνας» στη Δ.Κ. Μελισσίων.

Ο Δήμαρχος στον χαιρετισμό του τόνισε: «Οι εργαζόμενοι του Δήμου χωρίζονται σε εργαζόμενους πεδίου και εργαζόμενους γραφείου. Στο Δήμο Πεντέλης η απόδοση των εργαζομένων στο πεδίο και στο γραφείο είναι άριστη και ο Δήμος Πεντέλης λειτουργεί σε άριστο επίπεδο. Για να το πετύχουμε όμως αυτό χρειάζεται καθημερινός αγώνας και σκληρή διοικητική διαδικασία σε ένα εσωτερικά ελεγχόμενο σύστημα. Αυτό όμως δεν έχει καμία σχέση με την ανθρωπιστική διάσταση καθώς όπως όλοι γνωρίζετε όποτε χρειαστήκατε τον Δήμαρχο ήταν δίπλα σας. Οι εργαζόμενοι στον Δήμο είστε οι πιο σημαντικοί, οι άνθρωποι του μόχθου, εσείς που υλοποιείτε τις αποστολές. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε πως αφεντικό μας είναι ο δημότης, γιατί πληρωνόμαστε από αυτόν και είμαστε υποχρεωμένοι να δουλεύουμε και να αξιοποιούμε κατά τον καλύτερο τρόπο τον κόπο του. Η διαδικασία της λειτουργίας μας στον ζωντανό φορέα που υπηρετούμε δεν έχει ούτε Σάββατα, ούτε Κυριακές, ούτε απογεύματα και η Διοίκηση του Δήμου δεν έλειψε ποτέ από την πρώτη γραμμή και ήταν μαζί σας. Με αγάπη και πατρικά αισθήματα για όλους τους εργαζόμενους, θα κόψω το κομμάτι της πίτας στην υγεία όλων των εργαζομένων, στην υγεία όλων σας, με την ευχή του χρόνου να είμαστε ξανά εδώ όλοι μαζί και να μην λείπει κανείς».

Τον Δήμαρχο συνόδεψαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Μιχάλης Κολιός, οι Θεματικοί Αντιδήμαρχοι κ.κ. Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, Ηλίας Βιλιώτης, ο Τοπικός Αντιδήμαρχος Δ.Κ. Ν.Πεντέλης κος Θεόδωρος Αποστολόπουλος, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Δ.Κ. Μελισσίων κα Ρένα Δαύλεια Βλάχου, Δ.Κ. Πεντέλης κ.κ. Κανέλλος Γεωργόπουλος, Ελένη Μπαχαρνίκου, ο Αντιπρόεδρος του Ο.Π.ΑΘ. κος Βασίλης Λάζος, η Αντιπρόεδρος της Β΄Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κα Χρυσούλα Μπάμπου, η Υπεύθυνη του Πολιτιστικού Κέντρου Δ.Κ. Μελισσίων κα Γιώτα Τσινού, τα Μέλη Δ.Σ. του ΟΚΠΑ κ.κ. Θεμιστοκλής Μπαλάσκας, Σπύρος Ξάφης, τα Μέλη Δ.Σ. του Ο.Π.ΑΘ. κ.κ. Νίκος Μαυρομάτης, Ελευθερία Σάλαρη-Αλαμάρα και Γιώργος Ντούσκος.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Δήμητρα Κεχαγιά, Γεωργία Μητροπούλου, Αντώνης Φειδοπιάστης, Σπύρος Κωνσταντάς, Βασίλης Μπούρας, Δημήτρης Αποστολάκος, Άντα Χάνου-Μπούσουλα, Ευαγγελία Μπουσίου-Μοσχοπούλου, Άγγελος Παλαιοδήμος, Λευτέρης Κοντουλάκος, Κώστας Καλλιανιώτης, Ευσταθία Κατοίκου, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Δ.Κ. Μελισσίων κ.κ. Απόστολος Φραντζής, Μαίρη Δούκα, ο Τοπικός Σύμβουλος Δ.Κ. Πεντέλης κος Γιάννης Ζούνης, τα Μέλη Δ.Σ. του Ο.Κ.Π.Α. κ.κ. Ελένη Γκρέτσα, τα Μέλη Δ.Σ. του Ο.Π.ΑΘ. κ.κ. Κώστας Αποστολίδης, τα Μέλη ΔΣ της Β΄Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ.κ. Σέβη Πάχνη, εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων και πλήθος κόσμου.

 

Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων 

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Ιούνιος 2021
ΚΥ ΔΕ ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Επισκέψεις Ιστοχώρου

σήμερα επισκέφθηκανσήμερα επισκέφθηκαν269
από Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαναπό Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαν1301010

Χάρτης Ιστοχώρου

sitemap www.stergiou-kapsalis.gr Sitemap για πλοήγηση