Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας από την Αδελφότητα για την Αποπεράτωση του Ι.Ν. Αγ.Σεραφείμ - Πρ.Ηλία Δ.Κ.Πεντέλης.

PitaINAgSerafeimΤην Κυριακή 17 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε από την Αδελφότητα για την Αποπεράτωση του Ι.Ν. Αγ.Σεραφείμ - Πρ.Ηλία Δ.Κ.Πεντέλης η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων της Δ.Κ.Πεντέλης.Ο Δήμαρχος στον χαιρετισμό του τόνισε: «Το έργο του Ενοριακού Ναού είναι ένα μεγάλο έργο .....

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

Δ/νση : Καλαμβόκη 2Α

Τ.Κ. 15127 Μελίσσια                                                                      Μελίσσια, 18 Φεβρουαρίου 2019

Τηλ: 2132050017-18

Φαξ : 2132050039

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 47

ΘΕΜΑ: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας από την Αδελφότητα για την Αποπεράτωση του Ι.Ν. Αγ.Σεραφείμ - Πρ.Ηλία Δ.Κ.Πεντέλης.

Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε από την Αδελφότητα για την Αποπεράτωση του Ι.Ν. Αγ.Σεραφείμ - Πρ.Ηλία Δ.Κ.Πεντέλης η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων της Δ.Κ.Πεντέλης.

Ο Δήμαρχος στον χαιρετισμό του τόνισε: «Το έργο του Ενοριακού Ναού είναι ένα μεγάλο έργο για τον τόπο, ο κύριος αιμοδότης αυτού του έργου ήταν, είναι και θα είναι η τοπική αυτοδιοίκηση Πεντέλης και εδώ θα ήταν λάθος να μην αναφέρουμε τον αείμνηστο Παύλο Καπράλο, ο οποίος έκανε αγώνα για να χτιστεί αρχικά ο σκελετός αυτός και την Ιερά Μονή Πεντέλης, η οποία διέθεσε το χώρο γι΄αυτό το έργο. Στη διαδρομή η τοπική αυτοδιοίκηση κάνει τον αγώνα της και το ευχάριστο είναι ότι την 5η Μαρτίου εκδικάζεται στο πρωτοδικείο της Αθήνας η αγωγή μας, η οποία με το υπόμνημα που υπέβαλε ο δικηγόρος κος Μπελεσιώτης θα εκδικαστεί για να έχουμε και τον κωδικό αριθμό του κτηματολογίου, τον ΚΑΕΚ, ώστε μέχρι το καλοκαίρι και πριν από τις εκλογές να προχωρήσουμε και να μπορέσουμε να έχουμε τη διάθεση του οικοπέδου στην Εκκλησία για να τον ολοκληρώσει. Ο Δήμος τώρα και η παλαιά Κοινότητα στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις αυτό που γίνεται, γιατί αφορά σε όλους εμάς στους Δημότες-Κατοίκους. Εφαλτήριο σ΄αυτή τη διαδικασία έδωσαν δύο σημαντικές επεμβάσεις στη ροή του έργου. Η πρώτη σημαντική επέμβαση αφορά στον Αρχιεπίσκοπο, στην Αρχιεπισκοπή και σε οποίους υπηρεσιακά εμπλέκονται στα εκκλησιαστικά δρώμενα, οι οποίοι έστειλαν δύο αξιόλογους Πατέρες, τον Πατέρα Φραγκίσκο και τον Πατέρα Πελοπίδα. Σ΄αυτή τη διαδρομή συμβάλαμε και εμείς γιατί η επιλογή ενός ανθρώπου συναδέλφου μου, υπευθύνου για το έργο, του Σμηνάρχου κου Δημήτριου Μπουκουβάλα γι΄αυτή τη διαδικασία θεωρώ ότι ήταν καταλύτης. Ο νυν Δήμος Πεντέλης και εγώ προσωπικά ως αυτόχθονας κάτοικος αυτού του τόπου, που τον αγαπώ, ακράδαντα στηρίζουμε αυτό το έργο. Στον δημόσιο τομέα, όπου οι διαδικασίες είναι συνεχείς και καθημερινός πόλεμος, οφείλεις να προσαρμοστείς στο θεσμικό πλαίσιο και να προχωρήσεις με βάση αυτό. Σαν τελευταίο θα κρατήσω αυτό που είπε ο Πατέρας Φραγκίσκος στην ομιλία του, τη σημασία της ομόνοιας και την ανάγκη να λειτουργήσουμε ανάλογα».

Τον Δήμαρχο συνόδεψαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Μιχάλης Κολιός και ο Τοπικός Αντιδήμαρχος Δ.Κ. Πεντέλης κος Ιωάννης Ζώης.

Στην εκδήλωση παρέστη επίσης ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Λευτέρης Κοντουλάκος.

 

Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων 

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Ιανουάριος 2021
ΚΥ ΔΕ ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Επισκέψεις Ιστοχώρου

σήμερα επισκέφθηκανσήμερα επισκέφθηκαν181
από Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαναπό Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαν1263903

Χάρτης Ιστοχώρου

sitemap www.stergiou-kapsalis.gr Sitemap για πλοήγηση