Εγκαίνια Καλλιτεχνικής Έκθεσης του Ιράν στο Πολιτιστικό Κέντρο της Δ.Κ. Μελισσίων.

Την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα του Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου Καψάλη από τον Σύνδεσμο Φιλίας Εθνών (ΣΦΕ) με πρωτοβουλία της Προέδρου του κας Ευαγγελίας Βλυσίδου- Λεονταρίδου,
σε συνεργασία με το Μορφωτικό Κέντρο της Πρεσβείας του Ιράν, τα εγκαίνια της Έκθεσης με έργα φωτογραφίας, ζωγραφικής, καλλιγραφίας και χειροτεχνίας του Ιράν στο Πολιτιστικό Κέντρο της Δ.Κ. Μελισσίων.....

EktheshZografikhsIRAN_F1  EktheshZografikhsIRAN_F3 EktheshZografikhsIRAN_F4EktheshZografikhsIRAN_F2

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

Δ/νση : Καλαμβόκη 2Α

Τ.Κ. 15127 Μελίσσια                                                                     Μελίσσια, 8 Φεβρουαρίου 2019

Τηλ: 2132050017-18

Φαξ : 2132050039

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 39

ΘΕΜΑ: Εγκαίνια Καλλιτεχνικής Έκθεσης του Ιράν στο Πολιτιστικό Κέντρο της Δ.Κ. Μελισσίων. 

Την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα του Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου Καψάλη από τον Σύνδεσμο Φιλίας Εθνών (ΣΦΕ) με πρωτοβουλία της Προέδρου του κας Ευαγγελίας Βλυσίδου- Λεονταρίδου,
σε συνεργασία με το Μορφωτικό Κέντρο της Πρεσβείας του Ιράν, τα εγκαίνια της Έκθεσης με έργα φωτογραφίας, ζωγραφικής, καλλιγραφίας και χειροτεχνίας του Ιράν στο Πολιτιστικό Κέντρο της Δ.Κ. Μελισσίων.

Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου Καψάλης συνεχάρη την Πρόεδρο κα Ευαγγελία Βλυσίδου-Λεονταρίδου για το έργο και την πρωτοβουλία του Συνδέσμου και έχοντας διατελέσει και ο ίδιος Διπλωμάτης σε χώρες της Ευρώπης στην ομιλία του τόνισε πόσο δύσκολο και σπουδαίο είναι το διπλωματικό έργο, ευχαρίστησε τον Ιρανό Πρέσβη κο Σαμπεσταρί για αυτή τη συνεργασία, η οποία είναι προς όφελος των πολιτών των πόλεων και των δύο χωρών, η οποία αποτελεί την αρχή σε μια πιο ευρεία συνεργασία στο δρόμο που χάραξε ο Έλληνας Μακεδόνας Μέγας Αλέξανδρος και παρουσίασε στους παρευρισκόμενους τα ιστορικά και ανθρωποκεντρικά στοιχεία του Δήμου μας. Κλείνοντας ο Δήμαρχος απένειμε πλακέτα με το έμβλημα του Δήμου στον Πρέσβη της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν.

Στη συνέχεια ο Πρέσβης επέδωσε τιμητική πλακέτα στον Δήμαρχο για τις ενέργειές του στην ανάπτυξη των πολιτιστικών και καλλιτεχνικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών που αποτελούν τον λίκνο και την κοιτίδα του πολιτισμού της ανθρωπότητας.

Η έκθεση θα διαρκέσει ως το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου και κατά τη διάρκειά της θα προβάλλονται ντοκιμαντέρ, ταινίες και θα πραγματοποιούνται καλλιτεχνικά εργαστήρια με τη συμμετοχή Ιρανών καλλιτεχνών.

Την επιμέλεια της εκδήλωσης είχε η Υπεύθυνη του Πολιτιστικού Κέντρου Δ.Κ. Μελισσίων κα Γιώτα Τσινού.

Τον Δήμαρχο συνόδεψαν ο Θεματικός Αντιδήμαρχος κος Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, ο Πρόεδρος του Ο.Π.ΑΘ. κος Παναγιώτης Μούστρης, ο Αντιπρόεδρος του Ο.Π.ΑΘ. κος Βασίλης Λάζος, η Αντιπρόεδρος της Β΄Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κα Χρυσούλα Μπάμπου, η Υπεύθυνη της Αιμοδοσίας του Δήμου κα Αγνή Ζώη, το Μέλος Δ.Σ. του ΟΚΠΑ κος Θεμιστοκλής Μπαλάσκας, τα Μέλη Δ.Σ. του Ο.Π.ΑΘ. κ.κ. Νίκος Μαυρομάτης, Γιώργος Ντούσκος, εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων και πλήθος κόσμου.

 

Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Ιανουάριος 2021
ΚΥ ΔΕ ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Επισκέψεις Ιστοχώρου

σήμερα επισκέφθηκανσήμερα επισκέφθηκαν117
από Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαναπό Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαν1263839

Χάρτης Ιστοχώρου

sitemap www.stergiou-kapsalis.gr Sitemap για πλοήγηση