Πίστη στην Παράδοση της Διαφάνειας και της Αξιοκρατίας

YpopshfiothtaAvramidhΤη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Πεντέλης και επικεφαλής του Συνδυασμού «Δημοτική Συμμαχία» Δημήτρη Στεργίου Καψάλη ο κος Χαράλαμπος Αβραμίδης και του έθεσε την υποψηφιότητά του στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στον Συνδυασμό του.....

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ - ΚΑΨΑΛΗΣ

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

www.stergiou-kapsalis.gr

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Μελίσσια, 7-02-2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Πίστη στην Παράδοση της Διαφάνειας και της Αξιοκρατίας

 

Τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Πεντέλης και επικεφαλής του Συνδυασμού «Δημοτική Συμμαχία» Δημήτρη Στεργίου Καψάλη ο κος Χαράλαμπος Αβραμίδης και του έθεσε την υποψηφιότητά του στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στον Συνδυασμό του.

Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Κ. Νέας Πεντέλης εξέφρασε το θαυμασμό του προς το πολυετές έργο του Δημάρχου, καθώς η φήμη του προηγείται του ονόματός του στον τομέα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Είναι τόσο παραδειγματική η αποτελεσματικότητα του κου Δημάρχου ενάντια στη διαφθορά, στην πελατειακότητα και στην αδιαφάνεια που χαρακτηρίζουν όλους σχεδόν τους ΟΤΑ στην Ελληνική επικράτεια, που κίνησε το ενδιαφέρον του υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου καθώς και ο ίδιος λόγω των σπουδών του στο Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου έχει ασχοληθεί εκτενώς με τις παθογένειες στον ιδιαίτερο αυτό τομέα της Δημόσιας Διοίκησης.

Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος εξέφρασε τον θαυμασμό του για την εξυγίανση των δημοσίων οικονομικών του Δήμου Πεντέλης, εκτιμώντας ότι το γεγονός αυτό αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα σημεία επιτυχίας της θητείας του Δημάρχου, ενώ συγχρόνως με την περιστολή των δαπανών η ποσότητα και η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών του Δήμου βελτιώθηκε, χωρίς μάλιστα οι πολίτες να καλούνται συνεχώς να καταβάλουν επιπρόσθετους φόρους και τέλη.

Ο κος Δήμαρχος γνωρίζοντας πως τα ανωτέρω μπορούν να αποτελέσουν μια βάση για μια ακόμα περισσότερο αξιοσημείωτη πορεία του Δήμου, δήλωσε στον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο αποφασισμένος να αντιμετωπίσει με το ίδιο σθένος τα τοπικά προβλήματα που απασχολούν τη Δ.Κ. Πεντέλης, εφόσον του δοθεί εκ νέου η λαϊκή εντολή και συνέστησε στον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο να έχει και αυτός τις ίδιες προτεραιότητες και τη δύναμη να ξεπερνά αυτές τις δύσκολες καταστάσεις κατά την θητεία τους στη δημοτική υπηρεσία.

Τέλος ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος χαιρέτησε, τις προσπάθειες και τον αγώνα του κου Δημάρχου και εξέφρασε την προθυμία του να συνεπικουρήσει το έργο του με όλες του τις δυνάμεις καθώς οι προκλήσεις και οι αδυναμίες του «Κλεισθένη» διαφαίνονται ορατές στο εγγύτερο μέλλον.

 

Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ»

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Ιανουάριος 2021
ΚΥ ΔΕ ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Επισκέψεις Ιστοχώρου

σήμερα επισκέφθηκανσήμερα επισκέφθηκαν247
από Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαναπό Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαν1264198

Χάρτης Ιστοχώρου

sitemap www.stergiou-kapsalis.gr Sitemap για πλοήγηση