Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας από τον «Αθλητικό Όμιλο Πεντελικού».

Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα ο «Αθλητικός Όμιλος Πεντελικού» στο Κολυμβητήριο της Δ.Κ. Μελισσίων. Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου Καψάλης στον χαιρετισμό του συνεχάρη τον Πρόεδρο του Συλλόγου κο Παναγιώτη Ζάρα και τόνισε.....

PitaAOP19_F1  PitaAOP19_F3PitaAOP19_F2

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

Δ/νση : Καλαμβόκη 2Α

Τ.Κ. 15127 Μελίσσια                                                                            Μελίσσια, 5 Φεβρουαρίου 2019

Τηλ: 2132050017-18

Φαξ : 2132050039

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 38

ΘΕΜΑ: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας από τον «Αθλητικό Όμιλο Πεντελικού».

Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα ο «Αθλητικός Όμιλος Πεντελικού» στο Κολυμβητήριο της Δ.Κ. Μελισσίων.

Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου Καψάλης στον χαιρετισμό του συνεχάρη τον Πρόεδρο του Συλλόγου κο Παναγιώτη Ζάρα και τόνισε:

«Οι αθλητικοί χώροι αποτελούν επιτυχία για τις διοικήσεις, όταν κατορθώνουν να τους δημιουργήσουν, εκείνο όμως που μετράει περισσότερο είναι η επόμενη μέρα, είναι οι άνθρωποι που «θα πάρουν τα κλειδιά» και θα τους λειτουργήσουν, θα επιτύχουν αυτό που έχετε επιτύχει εσείς τώρα κύριε Πρόεδρε και σας αξίζουν τα θερμά μας συγχαρητήρια. Ως άνθρωπος του αθλητισμού δια βίου, που έζησα τους στίβους και ως αθλητής και ως προπονητής και ως Πρόεδρος των Ελλήνων προπονητών μέχρι τώρα με δεκάδες εθνικές και διεθνείς διακρίσεις, μπορώ να σας πω ότι ο αθλητισμός είναι η αδρεναλίνη της ζωής και ο πρωταθλητισμός ιδίως είναι αυτός ο οποίος «καίει» τον αθλητή και απαιτεί κόπο, ατομικό, οικογενειακό και συλλογικό. Θα πρέπει όλοι όσοι κάνετε αθλητισμό και πρωταθλητισμό να ξέρετε ότι ο πρωταθλητισμός έχει κόστος, να ξέρετε όμως ότι έχει και ομορφιά που κρατάει δια βίου, όσο θα ζείτε, θα γυρνάτε εκεί και σε αυτό συντελούν ο Σύλλογός σας, ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, οι προπονητές σας που σας δείχνουν τον δρόμο για τη νίκη και η οικογένειά σας. Σας εύχομαι κε Πρόεδρε πλατύ αθλητισμό και επιτυχίες πρωταθλητισμού. Θα κόψω το κομμάτι αυτό στην υγεία όλων όσων σας προωθούν στο άθλημά σας και κυρίως στην δικιά σας την υγειά».  

Ο Δήμαρχος απένειμε τιμητική πλακέτα στην αθλήτρια Μαριλένα Καρύκα για τις εξαιρετικές της επιδόσεις στο άθλημα της κολύμβησης.

Κατά την εκδήλωση βραβεύτηκαν επίσης οι αθλητές Μαργαρίτα Φραγκοπούλου, Χριστίνα Ευαγγελίδου, Κωνσταντίνος Γεραμάνης, και Βασίλης Περιστέρης.

Τον Δήμαρχο συνόδεψαν ο Θεματικός Αντιδήμαρχος κος Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, ο Πρόεδρος του Ο.Π.ΑΘ. κος Παναγιώτης Μούστρης, ο Αντιπρόεδρος του Ο.Π.ΑΘ. κος Βασίλης Λάζος και η Υπεύθυνη του Πολιτιστικού Κέντρου Δ.Κ. Μελισσίων κα Γιώτα Τσινού.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Αντώνης Φειδοπιάστης, Δημήτρης Αποστολάκος, Άντα Χάνου-Μπούσουλα, Άγγελος Παλαιοδήμος, Λευτέρης Κοντουλάκος, Κώστας Καλλιανιώτης, ο Τοπικός Σύμβουλος Δ.Κ. Μελισσίων κος Απόστολος Φραντζής, το Μέλος Δ.Σ. του Ο.Π.ΑΘ. κος Κώστας Αποστολίδης, εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων και πλήθος κόσμου.

 

Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Ιανουάριος 2021
ΚΥ ΔΕ ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Επισκέψεις Ιστοχώρου

σήμερα επισκέφθηκανσήμερα επισκέφθηκαν42
από Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαναπό Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαν1263993

Χάρτης Ιστοχώρου

sitemap www.stergiou-kapsalis.gr Sitemap για πλοήγηση