Ετήσια Χοροεσπερίδα και Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας από τον Μικρασιατικό Πολιτιστικό Σύλλογο «Αγ. Γεώργιος Γκιουλμπαξέ».

PitaGioulbaxe19Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η ετήσια χοροεσπερίδα και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον Μικρασιατικό Πολιτιστικό Σύλλογο «Αγ. Γεώργιος Γκιουλμπαξέ» στο κέντρο «Μαγγίνας» στα Μελίσσια. Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου Καψάλης στον χαιρετισμό του συνεχάρη τον Πρόεδρο του Συλλόγου κο Παναγιώτη Γκατζόλη και τα Μέλη του Δ.Σ. για το σημαντικό έργο που επιτελούν.....

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

Δ/νση : Καλαμβόκη 2Α

Τ.Κ. 15127 Μελίσσια                                                                             Μελίσσια, 4 Φεβρουαρίου 2019

Τηλ: 2132050017-18

Φαξ : 2132050039

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 36

ΘΕΜΑ: Ετήσια Χοροεσπερίδα και Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας από τον Μικρασιατικό Πολιτιστικό Σύλλογο «Αγ. Γεώργιος Γκιουλμπαξέ».

Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η ετήσια χοροεσπερίδα και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον Μικρασιατικό Πολιτιστικό Σύλλογο «Αγ. Γεώργιος Γκιουλμπαξέ» στο κέντρο «Μαγγίνας» στα Μελίσσια.

Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου Καψάλης στον χαιρετισμό του συνεχάρη τον Πρόεδρο του Συλλόγου κο Παναγιώτη Γκατζόλη και τα Μέλη του Δ.Σ. για το σημαντικό έργο που επιτελούν, στηρίζοντας τις ρίζες του Έθνους μας, την ιστορία του και διατηρώντας την παράδοση, μεταδίδοντάς την στη νέα γενιά. Τόνισε επίσης πως οι Μικρασιάτες ζυμώθηκαν με τους Σαρακατσάνους, οι οποίοι τους υποδέχτηκαν στο Πεντελικό βουνό και αποτελούν σημαντικό κομμάτι της πόλης μας.

Την οργάνωση της εκδήλωσης είχε ο Τοπικός Σύμβουλος Δ.Κ. Μελισσίων κος Γιώργος Μαγιάτης, Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου.

Τον Δήμαρχο συνόδεψαν οι Θεματικοί Αντιδήμαρχοι κ.κ. Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, Ηλίας Βιλιώτης, ο Τοπικός Αντιδήμαρχος Δ.Κ. Ν. Πεντέλης κος Θεόδωρος Αποστολόπουλος, ο Πρόεδρος του Ο.Π.ΑΘ. κος Παναγιώτης Μούστρης, ο Τοπικός Σύμβουλος Δ.Κ. Μελισσίων κος Θανάσης Μπάρκας, Δ.Κ. Πεντέλης Μιλένα Μπαχαρνίκου, ο Αντιπρόεδρος του Ο.Π.ΑΘ. κος Βασίλης Λάζος, η Αντιπρόεδρος της Β΄Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κα Χρυσούλα Μπάμπου, η Υπεύθυνη της Αιμοδοσίας του Δήμου κα Αγνή Ζώη και η Υπεύθυνη του Πολιτιστικού Κέντρου Δ.Κ. Μελισσίων κα Γιώτα Τσινού.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Δήμητρα Κεχαγιά, Αντώνης Φειδοπιάστης, Άντα Χάνου-Μπούσουλα, Ευαγγελία Μπουσίου-Μοσχοπούλου, Άγγελος Παλαιοδήμος, Λευτέρης Κοντουλάκος, Κώστας Καλλιανιώτης, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Δ.Κ. Μελισσίων κ.κ. Απόστολος Φραντζής, Μαίρη Δούκα, ο Τοπικός Σύμβουλος Δ.Κ. Πεντέλης κος Γιάννης Ζούνης, το Μέλος ΔΣ της Β΄Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κα Σέβη Πάχνη, εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων 

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Ιανουάριος 2021
ΚΥ ΔΕ ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Επισκέψεις Ιστοχώρου

σήμερα επισκέφθηκανσήμερα επισκέφθηκαν132
από Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαναπό Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαν1264584

Χάρτης Ιστοχώρου

sitemap www.stergiou-kapsalis.gr Sitemap για πλοήγηση