Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πελοποννησίων Δ.Κ. Μελισσίων.

PitaPeloponnisioi_19_f1PitaPeloponnisioi_19_f2Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πελοποννησίων στο Πολιτιστικό Κέντρο της Δ.Κ.Μελισσίων. Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου Καψάλης στον χαιρετισμό του συνεχάρη τον Πρόεδρο του Συλλόγου κο Νίκο Καμπέρη.....

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

Δ/νση : Καλαμβόκη 2Α

Τ.Κ. 15127 Μελίσσια                                                                      Μελίσσια, 4 Φεβρουαρίου 2019

Τηλ: 2132050017-18

Φαξ : 2132050039

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- 35

ΘΕΜΑ: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πελοποννησίων Δ.Κ. Μελισσίων.

Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πελοποννησίων στο Πολιτιστικό Κέντρο της Δ.Κ.Μελισσίων.

Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου Καψάλης στον χαιρετισμό του συνεχάρη τον Πρόεδρο του Συλλόγου κο Νίκο Καμπέρη και τόνισε: «Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά να βρισκόμαστε κοντά σε έναν σύλλογο που αντιπροσωπεύει το δυναμικότερο κομμάτι της πατρίδας μας, το κομμάτι από το οποίο ξεκίνησε η λευτεριά της, το κομμάτι που έδωσε στην πατρίδα μας τις μεγαλύτερες προσωπικότητες στον πόλεμο και στην πολιτική, το κομμάτι εκείνο το οποίο και σήμερα διαδραματίζει ένα σημαντικό ρόλο, την Πελοπόννησο. Η ημέρα της κοπής της πίτας, η ημέρα αλλαγής του χρόνου είναι μια μέρα που σημαδεύει το αέναο πέρασμα του χρόνου. Eμείς οι άνθρωποι επιλέξαμε και βάλαμε τα σημάδια στο χρόνο. Σ΄αυτή λοιπόν τη διαδικασία σήμερα είναι καλό να ρίχνει κανείς μια ματιά πίσω και μια ματιά μπροστά. Μια ματιά πίσω για να απολογηθείς για τα λάθη σου και να χαρείς για τα επιτεύγματά σου και μια ματιά μπροστά για να προγραμματίσεις. Η χρονιά που πέρασε ήταν μια κακή και δύσκολη χρονιά σε όλους τους τομείς, η χρονιά που έρχεται είναι χρονιά αποφάσεων σε όλα τα επίπεδα, σε τοπικό, σε κεντρικό σε ευρωπαϊκό. Σ΄αυτές τις αποφάσεις πρέπει να ενσκήψουμε με μία και μόνη σκέψη και ένα στόχο το συμφέρον το δικό μας, του τόπου μας και της κοινωνίας μας».

Τον Δήμαρχο συνόδεψαν οι Θεματικοί Αντιδήμαρχοι κ.κ. Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, Ηλίας Βιλιώτης, οι Τοπικοί Αντιδήμαρχοι Δ.Κ. Ν.Πεντέλης κος Θεόδωρος Αποστολόπουλος, Δ.Κ. Πεντέλης κος Γιάννης Ζώης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Τίτσα Κυβέλου, Παναγιώτης Μούστρης-Πρόεδρος του Ο.Π.ΑΘ., Γιώργος Μουαμελετζής, Κώστας Μωραΐτης, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Δ.Κ. Μελισσίων κ.κ. Γιώργος Μαγιάτης, Ρένα Δαύλεια Βλάχου, Θανάσης Μπάρκας, Δ.Κ. Πεντέλης κος Κανέλλος Γεωργόπουλος, Μιλένα Μπαχαρνίκου, ο Αντιπρόεδρος του Ο.Π.ΑΘ. κος Βασίλης Λάζος, η Αντιπρόεδρος της Β΄Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κα Χρυσούλα Μπάμπου, η Υπεύθυνη του Πολιτιστικού Κέντρου Δ.Κ. Μελισσίων κα Γιώτα Τσινού, τα Μέλη Δ.Σ. του ΟΚΠΑ κ.κ. Θεμιστοκλής Μπαλάσκας, το Μέλος Δ.Σ. του Ο.Π.ΑΘ. κος Νίκος Μαυρομάτης, ο πρ. Δημοτικός Σύμβουλος Πεντέλης κος Παναγιώτης Γκατζόλης, και ο πρ. Πρόεδρος Δ.Κ. Ν.Πεντέλης κος Χρήστος Γκολετσόπουλος.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης η Δημοτική Σύμβουλος κα Δήμητρα Κεχαγιά, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Δ.Κ. Μελισσίων κ.κ. Νίκος Δροσάτος, Απόστολος Φραντζής, το Μέλος Δ.Σ. του Ο.Κ.Π.Α. κα Αιμιλία Λεονταρίτου, το Μέλος Δ.Σ. του Ο.Π.ΑΘ. κος Κώστας Αποστολίδης, εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων 

 

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Ιανουάριος 2021
ΚΥ ΔΕ ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Επισκέψεις Ιστοχώρου

σήμερα επισκέφθηκανσήμερα επισκέφθηκαν36
από Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαναπό Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαν1263987

Χάρτης Ιστοχώρου

sitemap www.stergiou-kapsalis.gr Sitemap για πλοήγηση