Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στο ΚΑΠΗ Δ.Κ. Πεντέλης.

Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα το ΚΑΠΗ της Δ.Κ. Πεντέλης. Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου Καψάλης παρέστη στην εκδήλωση μαζί με τον Περιφερειακό Σύμβουλο κο Φώτη Χρυσικό και στον χαιρετισμό του τόνισε ιδιαίτερα τους αγώνες της Δ.Κ. Πεντέλης για να δημιουργηθεί ο χώρος όπου στεγάζεται σήμερα το ΚΑΠΗ, συνεχάρη τον Αντιδήμαρχο της Δ.Κ. Πεντέλης και υπεύθυνο του ΚΑΠΗ κο Γιάννη Ζώη...

PitaKapiPenteli_19_f1 PitaKapiPentelis_19_f2 PitaKapiPenteli_19_f3

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

Δ/νση : Καλαμβόκη 2Α

Τ.Κ. 15127 Μελίσσια                                                                           Μελίσσια, 21 Ιανουαρίου 2019

Τηλ: 2132050017-18

Φαξ : 2132050039

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 17

ΘΕΜΑ: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στο ΚΑΠΗ Δ.Κ. Πεντέλης.

Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα το ΚΑΠΗ της Δ.Κ. Πεντέλης.

Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου Καψάλης παρέστη στην εκδήλωση μαζί με τον Περιφερειακό Σύμβουλο κο Φώτη Χρυσικό και στον χαιρετισμό του τόνισε ιδιαίτερα τους αγώνες της Δ.Κ. Πεντέλης για να δημιουργηθεί ο χώρος όπου στεγάζεται σήμερα το ΚΑΠΗ, συνεχάρη τον Αντιδήμαρχο της Δ.Κ. Πεντέλης και υπεύθυνο του ΚΑΠΗ κο Γιάννη Ζώη για τη λειτουργία του και την εθελοντική του προσφορά στους συμπολίτες μας και τον ευχαρίστησε για την 20ετή προσφορά του στον αγώνα της Διοίκησης. Επεσήμανε επίσης την προσφορά όλων των εθελοντών και ευχαρίστησε τη χορηγό της εκδήλωσης κα Νίκη Κόνιαρη.

Τον Δήμαρχο συνόδεψαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κος Μιχάλης Κολιός, οι Θεματικοί Αντιδήμαρχοι κ.κ. Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, Ηλίας Βιλιώτης, ο Τοπικός Αντιδήμαρχος Δ.Κ. Ν.Πεντέλης κος Θεόδωρος Αποστολόπουλος, ο Πρόεδρος του Ο.Π.ΑΘ. κος Παναγιώτης Μούστρης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Γεώργιος Μουαμελετζής, Λευτέρης Κιτσούλης, οι Τοπικοί Πρόεδροι Δ.Κ. Ν.Πεντέλης κος Μανώλης Μιχελακάκης, Δ.Κ. Πεντέλης κα Σούλα Σουτάδη Καπράλου, ο Τοπικός Σύμβουλος Δ.Κ. Μελισσίων κος Γιώργος Μαγιάτης, ο Πρόεδρος του Ο.Κ.Π.Α κος Νίκος Τόλιος, ο Αντιπρόεδρος του Ο.Π.ΑΘ. κος Βασίλης Λάζος, η Αντιπρόεδρος της Β΄Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κα Χρυσούλα Μπάμπου, η Υπεύθυνη της Αιμοδοσίας του Δήμου κα Αγνή Ζώη, η Υπεύθυνη του Πολιτιστικού Κέντρου Δ.Κ. Μελισσίων κα Γιώτα Τσινού, το Μέλος Δ.Σ. του Ο.Π.ΑΘ. κα Ελευθερία Σάλαρη-Αλαμάρα, Γιώργος Ντούσκος, Δημήτρης Τζαμτζής, τα Μέλη Δ.Σ. του Ο.Κ.Π.Α. κ.κ. Σταυρούλα Μιχαλοπούλου, Ελένη Γκρέτσα, Νίκος Οικονομίδης, ο πρ. Δημοτικός Σύμβουλος Πεντέλης κος Παναγιώτης Γκατζόλης, ο πρ. Δημοτικός Σύμβουλος Ν.Πεντέλης κος Κώστας Μαργαρίτης και ο πρ. Πρόεδρος Δ.Κ. Ν.Πεντέλης κος Χρήστος Γκολετσόπουλος.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Δήμητρα Κεχαγιά, Γεωργία Μητροπούλου, Βλάσης Σιώμος, Αντώνης Φειδοπιάστης, Άντα Χάνου-Μπούσουλα, Ευαγγελία Μπουσίου-Μοσχοπούλου, Άγγελος Παλαιοδήμος, Λευτέρης Κοντουλάκος, ο Τοπικός Σύμβουλος Δ.Κ. Μελισσίων κος Απόστολος Φραντζής, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Δ.Κ. Πεντέλης κ.κ. Μιλένα Μπαχαρνίκου, Γιάννης Ζούνης, το Μέλος Δ.Σ. του Ο.Π.ΑΘ. κος Κώστας Αποστολίδης, το Μέλος Δ.Σ. της Β΄Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κος Ηλίας Μιχαηλίδης, εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων και πλήθος κόσμου.

 

Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων 

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Ιανουάριος 2021
ΚΥ ΔΕ ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Επισκέψεις Ιστοχώρου

σήμερα επισκέφθηκανσήμερα επισκέφθηκαν170
από Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαναπό Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαν1261596

Χάρτης Ιστοχώρου

sitemap www.stergiou-kapsalis.gr Sitemap για πλοήγηση