Πρωτοχρονιάτικη Πίτα από τον Σύλλογο Κρητών και Φίλων Νέας Πεντέλης «Η Αρετούσα».

PitaAretousa_19Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου ο Σύλλογος Κρητών και Φίλων Νέας Πεντέλης «Η Αρετούσα» έκοψε στο Πνευματικό Κέντρο της Δ.Κ. Ν.Πεντέλης την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου Καψάλης στον χαιρετισμό του συνεχάρη τον νέο Πρόεδρο του Συλλόγου κο Δημήτρη Τσαγκαράκη....

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

Δ/νση : Καλαμβόκη 2Α

Τ.Κ. 15127 Μελίσσια                                                                             Μελίσσια, 21 Ιανουαρίου 2019

Τηλ: 2132050017-18

Φαξ : 2132050039

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- 16

ΘΕΜΑ: Πρωτοχρονιάτικη Πίτα από τον Σύλλογο Κρητών και Φίλων Νέας Πεντέλης «Η Αρετούσα».

Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου ο Σύλλογος Κρητών και Φίλων Νέας Πεντέλης «Η Αρετούσα» έκοψε στο Πνευματικό Κέντρο της Δ.Κ. Ν.Πεντέλης την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου Καψάλης στον χαιρετισμό του συνεχάρη τον νέο Πρόεδρο του Συλλόγου κο Δημήτρη Τσαγκαράκη και ευχήθηκε στον ίδιο και στο Διοικητικό Συμβούλιο καλή δύναμη στο έργο τους για την ανάπτυξη της κρητικής παράδοσης στην περιοχή, παράδοσης που χαρακτηρίζεται από τη λευτεριά και την ανδρεία και δήλωσε την αμέριστη στήριξή του στον αγώνα τους.

Τον Δήμαρχο συνόδεψαν οι Θεματικοί Αντιδήμαρχοι κ.κ. Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, Ηλίας Βιλιώτης, ο Τοπικός Αντιδήμαρχος Δ.Κ. Ν.Πεντέλης κος Θεόδωρος Αποστολόπουλος, ο Πρόεδρος του Ο.Π.ΑΘ κος Παναγιώτης Μούστρης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Γεώργιος Μουαμελετζής, Λευτέρης Κιτσούλης, Γιώργος Δρόσος, οι Τοπικοί Πρόεδροι Δ.Κ. Ν.Πεντέλης κος Μανώλης Μιχελακάκης, Δ.Κ. Πεντέλης κα Σούλα Σουτάδη Καπράλου, ο Τοπικός Σύμβουλος Δ.Κ. Μελισσίων κος Γιώργος Μαγιάτης, ο Αντιπρόεδρος του Ο.Π.ΑΘ. κος Βασίλης Λάζος, η Αντιπρόεδρος της Β΄Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κα Χρυσούλα Μπάμπου-Αντιπρόεδρος του Συλλόγου, η Υπεύθυνη της Αιμοδοσίας του Δήμου κα Αγνή Ζώη, τα Μέλη Δ.Σ. του Ο.Π.ΑΘ. κ.κ. Ελευθερία Σάλαρη-Αλαμάρα, Γιώργος Ντούσκος, τα Μέλη Δ.Σ. του Ο.Κ.Π.Α. κ.κ. Σταυρούλα Μιχαλοπούλου, Νίκος Οικονομίδης, Άννα Βασιλείου, ο πρ. Αντιδήμαρχος Ν.Πεντέλης κος Γιάννης Σάμιος, ο πρ. Αντιδήμαρχος Δ.Κ. Ν.Πεντέλης κος Αντώνης Καβουρίδης, ο πρ. Δημοτικός Σύμβουλος Πεντέλης κος Παναγιώτης Γκατζόλης, ο πρ. Δημοτικός Σύμβουλος Ν.Πεντέλης κος Κώστας Μαργαρίτης και ο πρ. Πρόεδρος Δ.Κ. Ν.Πεντέλης κος Χρήστος Γκολετσόπουλος.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Δήμητρα Κεχαγιά, Γεωργία Μητροπούλου, Βλάσης Σιώμος, Αντώνης Φειδοπιάστης, Άντα Χάνου-Μπούσουλα, Ευαγγελία Μπουσίου-Μοσχοπούλου, Άγγελος Παλαιοδήμος, Λευτέρης Κοντουλάκος, ο Τοπικός Σύμβουλος Δ.Κ. Μελισσίων κος Απόστολος Φραντζής, ο Τοπικός Σύμβουλος Δ.Κ. Πεντέλης κος Γιάννης Ζούνης, το Μέλος Δ.Σ. του Ο.Π.ΑΘ. κος Κώστας Αποστολίδης, το Μέλος Δ.Σ. του Ο.Κ.Π.Α. κα Αιμιλία Λεονταρίτου, τα Μέλη Δ.Σ. της Β΄Βάθμιας Σχολικής επιτροπής κα Σέβη Πάχνη, κος Ηλίας Μιχαηλίδης, εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων 

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Ιανουάριος 2021
ΚΥ ΔΕ ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Επισκέψεις Ιστοχώρου

σήμερα επισκέφθηκανσήμερα επισκέφθηκαν28
από Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαναπό Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαν1263240

Χάρτης Ιστοχώρου

sitemap www.stergiou-kapsalis.gr Sitemap για πλοήγηση