Αφετηρία νίκης για τη «Δημοτική Συμμαχία» και τον Δημήτρη Στεργίου Καψάλη.

DSK_YpopshfiothtaEkloges19_f4Πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 28 Νοεμβρίου η ανακήρυξη της υποψηφιότητας του Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου Καψάλη στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου στο Πολιτιστικό Κέντρο της Δ.Κ. Μελισσίων που ήταν ασφυκτικά γεμάτο.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ - ΚΑΨΑΛΗΣ

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

www.stergiou-kapsalis.gr

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Μελίσσια, 29-11-2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

ΘΕΜΑ: Αφετηρία νίκης για τη «Δημοτική Συμμαχία» και τον Δημήτρη Στεργίου Καψάλη.

Πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 28 Νοεμβρίου η ανακήρυξη της υποψηφιότητας του Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου Καψάλη στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου στο Πολιτιστικό Κέντρο της Δ.Κ. Μελισσίων που ήταν ασφυκτικά γεμάτο.

Στην ομιλία του ο Δημήτρης Στεργίου Καψάλης:

α. Καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε ειδικότερα στον μεγάλο αριθμό παλαιών αυτοδιοικητικών στελεχών των τριών (3) Δημοτικών Κοινοτήτων που παρευρίσκονταν.

β. Παρουσίασε πενήντα (50) στελέχη εν ενεργεία Δημοτικών Συμβούλων του δικού του και άλλων Συνδυασμών, που εντάχθηκαν στη «Δημοτική Συμμαχία», παλαιών και νέων υποψηφίων που έθεσαν την υποψηφιότητά τους στη διάθεση του Δημήτρη Στεργίου Καψάλη για το Δημοτικό και τα Τοπικά Συμβούλια.

γ. Καθόρισε την ερχόμενη θητεία του Συνδυασμού, εφόσον εκλεγεί, ως θητεία ανάπτυξης, διευκρινίζοντας ότι μετά τον αγώνα των εννέα (9) ετών για το στήσιμο και το νοικοκύρεμα των οικονομικών και των διοικητικών του Δήμου Πεντέλης, είναι πλέον η ώρα για ανάπτυξη σε ένα Δήμο που δε χρωστάει και είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του.

δ. Ζήτησε ψήφο την 1η Κυριακή για τη «Δημοτική Συμμαχία» διευκρινίζοντας ότι η 2η Κυριακή οδηγεί στη διαπλοκή και στην ακυβερνησία, κατάσταση που οπωσδήποτε πρέπει να αποφευχθεί.

ε. Δεσμεύτηκε για αγώνα 24ωρης προσφοράς για τον άνθρωπο και το Πεντελικό περιβάλλον και τόνισε ότι τη δύσκολη αυτή περίοδο για τον τόπο και την πατρίδα, η Πεντέλη είναι στο κέντρο των αποφάσεων της κεντρικής εξουσίας και απαιτείται να υπάρχουν στην τοπική εξουσία άτομα ικανά, έμπειρα, που να ξέρουν, να θέλουν και να μπορούν.

Κλείνοντας ζήτησε να μη γίνουν πειράματα στην ψήφο, με στηρίξεις τυχοδιωκτισμών αλλά η ψήφος να είναι ψήφος του ατομικού και τοπικού συμφέροντος.

Έκλεισε ζητώντας από όλους να ενημερώσουν μέχρι τις εκλογές όλους τους πολίτες γιατί η ψήφος στο καλό παιδί, στον κομματάρχη και στον φίλο είναι καταστροφή και δεν θα έχει αξία μετεκλογικά το «δεν ήξερα, δεν κατάλαβα, δεν ενημερώθηκα».

 

Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ»

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Ιανουάριος 2021
ΚΥ ΔΕ ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Επισκέψεις Ιστοχώρου

σήμερα επισκέφθηκανσήμερα επισκέφθηκαν99
από Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαναπό Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαν1263592

Χάρτης Ιστοχώρου

sitemap www.stergiou-kapsalis.gr Sitemap για πλοήγηση