Εκδηλώσεις για τα 150 χρόνια από τη Γέννηση του Ποιητή Κώστα Κρυστάλλη στη Δ.Κ. Πεντέλης.

Το Σάββατο 6 Οκτωβρίου διοργανώθηκαν υπό την αιγίδα του Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου Καψάλη από τον Οργανισμό Πολιτισμού & Αθλητισμού και τον Εξωραϊστικό και Επιμορφωτικό Σύλλογο Πεντέλης εκδηλώσεις για τα 150 χρόνια από τη γέννηση του ποιητή Κώστα Κρυστάλλη στη Δ.Κ. Πεντέλης. Ο Δήμαρχος στον χαιρετισμό του εξήρε το έργο του λαμπρού Ποιητή Κώστα Κρυστάλλη....

Krystalleia2018_f1Krystalleia2018_f2_ Krystalleia2018_f4Krystalleia2018_f3 Krystalleia2018_f5 Krystalleia2018_f6 


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

Δ/νση : Καλαμβόκη 2Α

Τ.Κ. 15127 Μελίσσια                                                                          Μελίσσια, 8 Οκτωβρίου 2018

Τηλ: 2132050017-18

Φαξ : 2132050039

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- 203

ΘΕΜΑ: Εκδηλώσεις για τα 150 χρόνια από τη Γέννηση του Ποιητή Κώστα Κρυστάλλη στη Δ.Κ. Πεντέλης. 

Το Σάββατο 6 Οκτωβρίου διοργανώθηκαν υπό την αιγίδα του Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου Καψάλη από τον Οργανισμό Πολιτισμού & Αθλητισμού και τον Εξωραϊστικό και Επιμορφωτικό Σύλλογο Πεντέλης εκδηλώσεις για τα 150 χρόνια από τη γέννηση του ποιητή Κώστα Κρυστάλλη στη Δ.Κ. Πεντέλης.

Ο Δήμαρχος στον χαιρετισμό του εξήρε το έργο του λαμπρού Ποιητή Κώστα Κρυστάλλη, με καταγωγή από το Συρράκο της Ηπείρου, που όμως ζυμώθηκε στην Πεντέλη, την οποία αγάπησε. Συνεχάρη επίσης τον Τοπικό Αντιδήμαρχο Δ.Κ. Πεντέλης κο Μιχάλη Κολιό για την οργάνωση των εκδηλώσεων, τον Πρόεδρο του Εξωραϊστικού και Επιμορφωτικού Συλλόγου Πεντέλης κο Βασίλη Δουκάκο για την προσφορά του στον τόπο που για 22 χρόνια λειτουργούσε σαν θεσμό τα «Κρυστάλλεια», τη Διευθύντρια του Κρυστάλλειου Δημοτικού κα Ελένη Πλέστη για τη συνεργασία της και τον πρ. Διευθυντή του Δημοτικού Βασίλη Σαμέλη ο οποίος έδωσε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο της Πεντέλης το όνομα «Κρυστάλλειο».

Μετά την κατάθεση στεφάνων εις μνήμην του αείμνηστου Ποιητή στην προτομή του στη πλατεία της Αγ. Τριάδος της Δ.Κ. Πεντέλης ακολούθησε η κεντρική εκδήλωση με ομιλίες, απαγγελίες ποιημάτων και παρουσίαση παραδοσιακών χορών της πατρίδας του Ποιητή, την Ήπειρο από το Ίδρυμα Ζήση.

Στις εκδηλώσεις παρέστησαν επίσης ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος Πατέρας Φραγκίσκος-Διευθυντής του γραφείου της Πρωτοσυγκελίας & Προϊστάμενος του Ι.Ν. Αγ. Σεραφείμ – Πρ. Ηλία Δ.Κ. Πεντέλης ως εκπρόσωπος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου και του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Θεσπιών κ. Συμεών, ο Εφημέριος του Ι.Ν. Αγ.Μαρίνας Δ.Κ. Μελισσίων Πατέρας Νικόδημος, οι πρ. Πρόεδροι της Βουλής κ.κ. Γεώργιος Σούρλας, Απόστολος Κακλαμάνης, ο Ταξίαρχος Ιωάννης Μαυρογένης ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή, ο Ταξίαρχος Υγειονομικού του 414 ΣΝΕΝ κος Ξάνθος, ο Δ/ντής Αστυνομίας Β/Α Αττικής Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Βουτσελάς, η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Φωτεινή Βρύνα, ο πρ. Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου κος Γιώργος Χριστόπουλος, ο πρ. Πρόεδρος Δ.Σ. Μελισσίων κος Δημήτριος Βαρελάς, ο πρ. Πρόεδρος Εφετών κος Θεοχάρης Μπίρπος, ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Ηπειρωτών Βορείων Προαστείων Αττικής κος Γιώργος Τριάντης, ο Θεματικός Αντιδήμαρχος κος Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, οι Τοπικοί Αντιδήμαρχοι Δ.Κ. Πεντέλης κος Μιχάλης Κολιός, Ν.Πεντέλης κος Θεόδωρος Αποστολόπουλος, Δ.Κ. Μελισσίων κος Σάββας Βορέας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Ιωάννης Ζώης, Κώστας Μωραΐτης, Άντα Μπούσουλα, Άγγελος Παλαιοδήμος-Πρόεδρος Β΄Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Τίτσα Κυβέλου, Παναγιώτης Μούστρης-Πρόεδρος του ΟΠΑΘ, Κώστας Τζουμάκας, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Δ.Κ. Πεντέλης κος Κανέλλος Γεωργόπουλος, Δ.Κ. Μελισσίων κ.κ. Απόστολος Φρατζής, Σταυρούλα Μιχαλοπούλου, Γιώργος Μαγιάτης, Ειρήνη Βλάχου, ο Αντιπρόεδρος του ΟΠΑΘ κος Βασίλης Λάζος, η Αντιπρόεδρος της Β΄Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κα Χρυσούλα Μπάμπου, τα Μέλη του ΟΚΠΑ κ.κ. Νίκος Οικονομίδης, Ελένη Γκρέτσα, ο πρ. Αντιδήμαρχος Πεντέλης κος Οδυσσέας Σερίφης, ο πρ. Δημοτικός Σύμβουλος Πεντέλης κος Παναγιώτης Γκατζόλης, ο πρ. Δημοτικός Σύμβουλος Ν.Πεντέλης κος Κώστας Μαργαρίτης, ο πρ. Πρόεδρος Δ.Κ. Ν.Πεντέλης κος Χρήστος Γκολετσόπουλος, εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Συνδιοργανωτές των εκδηλώσεων ήταν το Κρυστάλλειο Δημοτικό Σχολείο και το Γυμνάσιο-Λύκειο Δ.Κ. Πεντέλης και Χορηγοί τα Κέντρα «Κρυστάλλης», «Τέλης», «Πηλιορείτικο», τα Αρτοποιεία «Βενέτης», «Bakers», «Ελλήνιον» και «Θωμάς Τσούκας».

 

Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων 

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Ιανουάριος 2021
ΚΥ ΔΕ ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Επισκέψεις Ιστοχώρου

σήμερα επισκέφθηκανσήμερα επισκέφθηκαν61
από Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαναπό Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαν1261487

Χάρτης Ιστοχώρου

sitemap www.stergiou-kapsalis.gr Sitemap για πλοήγηση