Συναυλία με τον μουσικοσυνθέτη Γιώργο Κατσαρό στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας

Με τη συναυλία του μεγάλου μουσικοσυνθέτη Γιώργου Κατσαρού "Τραγούδια του Έρωτα του Ηλίου και της Θάλασσας" μια παράσταση γεμάτη από τραγούδια που αγαπήθηκαν από γενιές και γενιές Ελλήνων και που όλοι έχουμε τραγουδήσει, άνοιξε την αυλαία των εκδηλώσεων για τον "Πολιτιστικό Σεπτέμβρη 2018" ο Δήμος Πεντέλης το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας στην Πεντέλη.Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης στον χαιρετισμό του ........

SynauliaKatsaros_f1  SynauliaKatsaros_f3  SynauliaKatsaros_f4 SynauliaKatsaros_f5 SynauliaKatsaros_f6 SynauliaKatsaros_f7SynauliaKatsaros_f2

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

Δ/νση : Καλαμβόκη 2Α

Τ.Κ. 15127 Μελίσσια                                                                              Μελίσσια, 3 Σεπτεμβρίου 2018

Τηλ: 2132050015-17-18

Φαξ : 2132050039

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- 183

ΘΕΜΑ: Συναυλία με τον μουσικοσυνθέτη Γιώργο Κατσαρό στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας

Με τη συναυλία του μεγάλου μουσικοσυνθέτη Γιώργου Κατσαρού "Τραγούδια του Έρωτα του Ηλίου και της Θάλασσας" μια παράσταση γεμάτη από τραγούδια που αγαπήθηκαν από γενιές και γενιές Ελλήνων και που όλοι έχουμε τραγουδήσει, άνοιξε την αυλαία των εκδηλώσεων για τον "Πολιτιστικό Σεπτέμβρη 2018" ο Δήμος Πεντέλης το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας στην Πεντέλη.

Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης στον χαιρετισμό του αφού ευχαρίστησε τους διοργανωτές της εκδήλωσης, τον Πρόεδρο του Οργανισμού Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης (Ο.Κ.Π.Α.) κο Νίκο Τόλιο, τον Πρόεδρο του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού (Ο.Π.ΑΘ.) κο Παναγιώτη Μούστρη και την Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Δ.Κ. Μελισσίων κα Γιώτα Τσινού στη συνέχεια τόνισε:

"Η βραδιά αυτή γίνεται κάτω από τη βαθιά σκιά των ενενήντα οκτώ (98) συνανθρώπων μας που κάηκαν στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι και δυστυχώς μέσα σε αυτούς ήταν και δύο Πεντελιώτες, εκλεκτοί μας φίλοι, συμπολίτες, αγαπημένοι, ο Δημήτρης Τουρναβίτης και η σύζυγός του Χρύσα Σπηλιώτη και οι δύο καλλιτέχνες. Ο Δημήτρης με το ωδείο του στη Ν. Πεντέλη και η Χρύσα ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης και θεατρική συγγραφέας. Θέλω να παρακαλέσω απόψε να οδηγηθούμε με τη σκέψη και υπό τους ήχους της μουσικής που ο Γιώργος ο Κατσαρός μας κάνει την τιμή να μας προσφέρει, στη μνήμη των δύο αυτών ανθρώπων και να τους αφιερώσουμε αυτή την βραδιά".

Στην ιδιαίτερη αυτή βραδιά παραβρέθηκαν ο εθελοντής Σύμβουλος του Δημάρχου κ. Κων/νος Καζάκος, η κόρη του Δ. Τουρναβίτη κα Αλίκη Τουρναβίτη, ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Φραγκίσκος Εφημέριος Ι.Ν. Αγ. Σεραφείμ-Πρ. Ηλιού Πεντέλης εκπροσωπώντας τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών & πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, ο Ταξίαρχος Μιχαήλ Γαλανός ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΣ κ. Αλκιβιάδη Στεφανή, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Φώτης Χρυσικός ως εκπρόσωπος της Περιφερειάρχη Αττικής κας Ρένα Δούρου, από το Στρατιωτικό Νοσοκομείο Ειδικών Νοσημάτων (ΣΝΕΝ) η Συνταγματάρχης κα Ελένη Γκρικίδου, η Συνταγματάρχης κα Βασιλική Σιάγκρη και η Αντισυνταγματάρχης κα Όλγα Σοφού, η Αστυνομικός Δ/ντής κα Κιαμίλη Χούτα Μαρία ως εκπρόσωπος του Δ/ντη Δ/νσης Ασφαλείας Β/Α Αττικής κ. Ιωάννη Λασπά, ο Αναπληρωτής Δ/ντής του 12ου Π.Σ. Αθηνών κ. Ιωάννης Ζαμάνης ως εκπρόσωπος του Πυροσβεστικού Σώματος, ο Διοικητής του 9ου Π.Σ. Αθηνών κ. Ιωάννης Θεοδωρόπουλος, ο τ. Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μελισσίων κ. Τάκης Βαρελάς, οι Θεματικοί Αντιδήμαρχοι κ.κ. Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου και Ηλίας Βιλιώτης, ο Τοπικός Αντιδήμαρχος Δ.Κ. Μελισσίων κ. Σεβαστός Βορέας, ο Τοπικός Αντιδήμαρχος Δ.Κ. Ν. Πεντέλης κ. Θεόδωρος Αποστολόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Παναγιώτης Μούστρης-Πρόεδρος ΟΠΑΘ, Άντα Μπούσουλα, Παλαιοδήμος Άγγελος-Πρόεδρος Β' Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Λευτέρης Κιτσούλης, Ιωάννης Ζώης, o Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κων/νος Τζουμάκας, ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος του τ. Δήμου Ν. Πεντέλης κ. Κων/νος Μαργαρίτης, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Κ. Ν. Πεντέλης κ. Μανώλης Μιχελακάκης, η Τοπική Σύμβουλος Δ.Κ. Μελισσίων κα Σταυρούλα Μιχαλοπούλου, ο Ανεξάρτητος Τοπικός Σύμβουλος Δ.Κ. Μελισσίων κ. Αθανάσιος Μπάρκας, ο Τοπικός Σύμβουλος Δ.Κ. Ν. Πεντέλης κ. Σταύρος Λεμπετσόγλου, ο Τοπικός Σύμβουλος Δ.Κ. Πεντέλης κ. Κανέλλος Γεωργόπουλος, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Δ.Κ. Μελισσίων κα Γιώτα Τσινού, ο Αντιπρόεδρος του ΟΠΑΘ κ. Βασίλειος Λάζος, η Αντιπρόεδρος της Β' Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κα Χρυσούλα Μπάμπου, τα Μέλη Δ.Σ. του Ο.Π.ΑΘ. κ.κ. Δημήτριος Μάντζιος, Ελευθερία Σάλαρη, Μαρία Χάντζου, Δημήτριος Τζαμτζής, Χρήστος Γκολετσόπουλος, ο πρώην πρόεδρος των Εφετών κ. Θεοχάρης Μπίρπος, ο Συντονιστής-Διευθυντής ΕΣΥ Α' Παθολογικού Τμήματος Γ.Ν. Μελισσίων "Α. Φλέμιγκ" κ. Γεώργιος Μαραθωνίτης, εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων και πλήθος κόσμου.

 

Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Ιούνιος 2021
ΚΥ ΔΕ ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Επισκέψεις Ιστοχώρου

σήμερα επισκέφθηκανσήμερα επισκέφθηκαν282
από Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαναπό Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαν1301023

Χάρτης Ιστοχώρου

sitemap www.stergiou-kapsalis.gr Sitemap για πλοήγηση