Νέα υποψηφιότητα στον Συνδυασμό «Δημοτική Συμμαχία».

Stergiou_Margaritis_3_8_18Την υποψηφιότητά του με τον Συνδυασμό «Δημοτική Συμμαχία» ως Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Πεντέλης δήλωσε σήμερα στον επικεφαλής του Συνδυασμού Δημήτρη Στεργίου Καψάλη ο κος Κωνσταντίνος Μαργαρίτης ο οποίος στις προηγούμενες εκλογές ήταν υποψήφιος με το Συνδυασμό «Συμπολιτεία».

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

Δ/νση : Καλαμβόκη 2Α

Τ.Κ. 15127 Μελίσσια                                                                     Μελίσσια, 3 Αυγούστου 2018

Τηλ: 2132050017-18

Φαξ : 2132050039

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

ΘΕΜΑ: Νέα υποψηφιότητα στον Συνδυασμό «Δημοτική Συμμαχία».

Την υποψηφιότητά του με τον Συνδυασμό «Δημοτική Συμμαχία» ως Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Πεντέλης δήλωσε σήμερα στον επικεφαλής του Συνδυασμού Δημήτρη Στεργίου Καψάλη ο κος Κωνσταντίνος Μαργαρίτης ο οποίος στις προηγούμενες εκλογές ήταν υποψήφιος με το Συνδυασμό «Συμπολιτεία».

Η δήλωση της υποψηφιότητάς του για τις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές αποδεικνύει την προσήλωσή του στους στόχους, τις αρχές και τις λειτουργίες της παράταξής μας.

Ο Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης υποδέχτηκε με αισθήματα εκτίμησης τον Κωνσταντίνο Μαργαρίτη στο Συνδυασμό «Δημοτική Συμμαχία» τονίζοντας την πολύχρονη προσφορά του στα κοινά καθώς έχει διατελέσει: 3 τετραετίες Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Πεντέλης, Πρόεδρος της Τ.Ο. Νέας Πεντέλης της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ επί εικοσαετία, Συνδικαλιστής με τη ΔΑΚΕ Εφοριακών, Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου – Λυκείου Πεντέλης, Μέλος του Δ.Σ. του ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΥ και σήμερα είναι μέλος του Δ.Σ. της Τ.Ο. ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και μέλος του Δ.Σ στου Συλλόγου Θεσσαλών Καρδίτσας. Η εμπειρία του είναι χρήσιμη για τον τόπο και τους ανθρώπους του ώστε ο Δήμος μας να κάνει ένα βήμα μπροστά.

Κλείνοντας ο Δημήτρης Στεργίου - Καψάλης δήλωσε με έμφαση ότι για την Δημοτική Συμμαχία το πνεύμα συναινέσεων που επιβάλλει μετεκλογικά ο ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ Ι με την εφαρμογή της απλής αναλογικής θα εφαρμοστεί προαιρετικά προεκλογικά στον Δήμο Πεντέλης από τη Δημοτική Συμμαχία με συγκλίσεις - συναινέσεις σε αρχές, κανόνες, προγράμματα ώστε να προέλθει ισχυρή Διοίκηση και να αποφευχθούν μετεκλογικά κλυδωνισμοί που θα οδηγήσουν τον Δήμο σε ακυβερνησία, τέλμα και διαπλοκή. Με βάση το εκλογικό σύστημα του Κλεισθένη οι κοινωνίες επιλέγουν Δήμαρχο την πρώτη Κυριακή και τη δεύτερη Κυριακή ακυβερνησία και διαπλοκή.

Πάνω σε αυτή τη βάση η Δημοτική Συμμαχία θα εργαστεί την προεκλογική περίοδο σε ανοικτό προσκλητήριο στελεχών και ευρεία διαβούλευση θέσεων και προγραμμάτων με την Κοινωνία για μια ισχυρή τοπική Αυτοδιοίκηση στον Δήμο Πεντέλης.

 

Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Ιανουάριος 2021
ΚΥ ΔΕ ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Επισκέψεις Ιστοχώρου

σήμερα επισκέφθηκανσήμερα επισκέφθηκαν251
από Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαναπό Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαν1261097

Χάρτης Ιστοχώρου

sitemap www.stergiou-kapsalis.gr Sitemap για πλοήγηση