Ενωτικό Προσκλητήριο του Δημήτρη Στεργίου- Καψάλη για Ισχυρή Αυτοδιοίκηση στο Δήμο Πεντέλης.

YpopshfiosDhmSymmaxias_TzevelekasΟ Γιώργος Τζεβελέκας, από τις παλαιότερες οικογένειες της Νέας Πεντέλης, υποψήφιος του Συνδυασμού «Πεντέλη εν Δράσει» στις προηγούμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές, ανταποκρινόμενος στο Ενωτικό Προσκλητήριο του Δημήτρη Στεργίου- Καψάλη για την ανάδειξη της μεγάλης αυτοδιοικητικής παράταξης στο Δήμο Πεντέλης, έθεσε σήμερα στη διάθεση του Αρχηγού της Δημοτικής Συμμαχίας Δημήτρη Στεργίου- Καψάλη την υποψηφιότητά .....

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

Δ/νση : Καλαμβόκη 2Α

Τ.Κ. 15127 Μελίσσια                                                                                      Μελίσσια, 23 Ιουλίου 2018

Τηλ: 2132050017-18

Φαξ : 2132050039

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 163

ΘΕΜΑ: Ενωτικό Προσκλητήριο του Δημήτρη Στεργίου- Καψάλη για Ισχυρή Αυτοδιοίκηση στο Δήμο Πεντέλης

Ο Γιώργος Τζεβελέκας, από τις παλαιότερες οικογένειες της Νέας Πεντέλης, υποψήφιος του Συνδυασμού «Πεντέλη εν Δράσει» στις προηγούμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές, ανταποκρινόμενος στο Ενωτικό Προσκλητήριο του Δημήτρη Στεργίου- Καψάλη για την ανάδειξη της μεγάλης αυτοδιοικητικής παράταξης στο Δήμο Πεντέλης, έθεσε σήμερα στη διάθεση του Αρχηγού της Δημοτικής Συμμαχίας Δημήτρη Στεργίου- Καψάλη την υποψηφιότητά του για Δημοτικός Σύμβουλος.

Ο Γιώργος Τζεβελέκας δήλωσε ότι τα σοβαρά θέματα – προβλήματα της Νέας Πεντέλης, το Γήπεδο Ποδοσφαίρου, η απομάκρυνση των πυλώνων, η Λαϊκή Αγορά, το Σχέδιο της περιοχής 25ης Μαρτίου, το κυκλοφοριακό, ο Βρεφονηπιακός Σταθμός απαιτούν λύσεις που μόνο μία ισχυρή Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορεί να εγγυηθεί ότι θα δοθούν. Θεωρώ τoν εαυτό μου υπηρέτη των συμπολιτών μου και όχι αφεντικό και έτσι τον υπηρετώ και θα συνεχίσω.

Στην Πεντέλη τα τελευταία χρόνια, συνέχισε ο Γιώργος Τζεβελέκας, έχει αναδειχθεί μία από τις ισχυρότερες αυτοδιοικητικές προσωπικότητες στην Ελλάδα ο Δημήτρης Στεργίου- Καψάλη με την οποία οφείλουμε όλοι υπερβαίνοντας μικροκομματικές λειτουργίες, συμφέροντα και εγωκεντρικές προσεγγίσεις να συστρατευτούμε για το καλό του τόπου μας.

Ο Δημήτρης Στεργίου- Καψάλης αποδεχόμενος την υποψηφιότητα του Γεωργίου Τζεβελέκα στο Συνδυασμό Δημοτική Συμμαχία δήλωσε ότι αποτελεί τιμή για τον Συνδυασμό και τον ίδιο, ελπίδα για τον τόπο η υποψηφιότητα του Γεώργιου Τζεβελέκα και εγγύηση προσφοράς για την Νεοπεντελική κοινωνία. Η γνώση του δια βίου του τόπου, των ανθρώπων και των προβλημάτων τους, το ίχνος της δια βίου ενασχόλησής του με τα κοινά στην Νέα Πεντέλη στα αθλητικά ποδοσφαιρικά δρώμενα κυρίως ως Πρόεδρος του Νεοπεντελικού Ποδοσφαιρικού Συλλόγου αφιλοκερδώς σε όλες τις θέσεις που υπηρέτησε εγγυώνται την προσφορά του.

Κλείνοντας ο Δημήτρης Στεργίου- Καψάλης δήλωσε με έμφαση ότι για την Δημοτική Συμμαχία το πνεύμα συναινέσεων που επιβάλλει μετεκλογικά ο ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ Ι με την εφαρμογή της απλής αναλογικής θα εφαρμοστεί προαιρετικά προεκλογικά στο Δήμο Πεντέλης από την Δημοτική Συμμαχία με συγκλίσεις- συναινέσεις σε αρχές, κανόνες, προγράμματα ώστε να προέλθει ισχυρή Διοίκηση και να αποφευχθούν μετεκλογικά κλυδωνισμοί που θα οδηγήσουν το Δήμο σε ακυβερνησία, τέλμα και διαπλοκή. Με βάση το εκλογικό σύστημα του Κλεισθένη οι κοινωνίες επιλέγουν Δήμαρχο την πρώτη Κυριακή και την δεύτερη Κυριακή ακυβερνησία και διαπλοκή.

Πάνω σε αυτή τη βάση η Δημοτική Συμμαχία θα εργαστεί την προεκλογική περίοδο σε ανοικτό προσκλητήριο στελεχών και ευρεία διαβούλευση θέσεων και προγραμμάτων με την Κοινωνία για μια ισχυρή τοπική Αυτοδιοίκηση στο Δήμο Πεντέλης.

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Ιανουάριος 2021
ΚΥ ΔΕ ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Επισκέψεις Ιστοχώρου

σήμερα επισκέφθηκανσήμερα επισκέφθηκαν65
από Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαναπό Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαν1261491

Χάρτης Ιστοχώρου

sitemap www.stergiou-kapsalis.gr Sitemap για πλοήγηση