Συναυλία της «BIG BAND» της Στρατιωτικής Μουσικής ΑΣΔΥΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Ιουλίου στην Πλατεία του Αγίου Γεωργίου της Δ.Κ. Μελισσίων η συναυλία της «BIG BAND» της Στρατιωτικής Μουσικής ΑΣΔΥΣ που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δ.Κ. Μελισσίων στο πλαίσιο των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων «Ιούλιος 2018» του Δήμου Πεντέλης......

SunauliaBigBand_f1 SunauliaBigBand_f2SunauliaBigBand_f3 SunauliaBigBand_f4 SunauliaBigBand_f5 SunauliaBigBand_f6 SunauliaBigBand_f7 SunauliaBigBand_f8 SunauliaBigBand_f9 

 

 


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

Δ/νση : Καλαμβόκη 2Α

Τ.Κ. 15127 Μελίσσια                                                                                   Μελίσσια, 16 Ιουλίου 2018

Τηλ: 2132050015-17-18

Φαξ : 2132050039

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- 157

ΘΕΜΑ: Συναυλία της «BIG BAND» της Στρατιωτικής Μουσικής ΑΣΔΥΣ  

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Ιουλίου στην Πλατεία του Αγίου Γεωργίου της Δ.Κ. Μελισσίων η συναυλία της «BIG BAND» της Στρατιωτικής Μουσικής ΑΣΔΥΣ που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δ.Κ. Μελισσίων στο πλαίσιο των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων «Ιούλιος 2018» του Δήμου Πεντέλης.

Ο Δήμαρχος στον χαιρετισμό του ευχαρίστησε για την παρουσία τους στην ιδιαίτερη αυτή βραδιά τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη κο Νικόλαο Τόσκα, τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο κο Αλκιβιάδη Στεφανή, την Περιφερειάρχη Αττικής κα Ρένα Δούρου, τον διακεκριμένο Μουσικοσυνθέτη κο Γιώργο Κατσαρό, τον άμισθο Σύμβουλό του κο Κωνσταντίνο Καζάκο, την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης κα Μπουσίου-Μοσχοπούλου Ευαγγελία, τους Δημοτικούς Συμβούλους, φίλους που στηρίζουν τον τόπο και τους ανθρώπους. Συγκεκριμένα είπε: «Οφείλω ένα δημόσιο ευχαριστώ στους ανθρώπους αυτούς που συνδεόμαστε συναδελφικά, επαγγελματικά και ανθρωπιστικά, έχουμε σφυρηλατήσει σχέσεις ζωής που στηρίζουν την κοινωνία και η κοινωνία πάει μπροστά μόνο εφόσον οι δυνάμεις ομονοούν και λειτουργούν έτσι. Δεν υπάρχει τίποτα που να μας χωρίζει, για το καλό του τόπου υπάρχουν μόνο πράγματα που μας ενώνουν και ο καθένας απ’ το μετερίζι του προσθέτει το λιθαράκι που χτίζει την κοινωνία και την πάει πιο μπροστά».

Στη συνέχεια επιδόθηκε στον Δήμαρχο από τον Διοικητή της Στρατιωτικής Μουσικής της ΑΣΔΥΣ Τ/χη (ΜΣ) κ. Ευάγγελο Σαμαρά το έμβλημα του σήματος της Στρατιωτικής Μουσικής ως απόδοση τιμής.

Η εξαιρετική «BIG BAND» της Στρατιωτικής Μουσικής ΑΣΔΥΣ που απαρτίζεται από 22 μέλη, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Τ/χη (ΜΣ) Χασούρη Μιχαήλ με ένα “Αφιέρωμα στην Ελληνική Ρετρό Μουσική” με τίτλο: «Λες και ήταν χτες…», ταξίδευσε και ενθουσίασε το κοινό με κλασσικά τραγούδια του χθες που όλοι θυμόμαστε δημιουργώντας μέσα από την τέχνη της βαθιά αισθήματα εμπιστοσύνης και σεβασμού προς τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Τη συναυλία παρακολούθησαν η οικογένεια του Δημάρχου, ο πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Κηφισιάς, Αμαρουσίου & Ωρωπού π. Κωνσταντίνος Χαραλαμπόπουλος, ο εφημέριος του Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Μελισσίων π. Θεόδωρος, ο ιερέας του Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Μελισσίων π. Βασίλειος, ο εφημέριος του Ι.Ν. Αγ. Μαρίνας Μελισσίων, ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής κ. Απόστολος Κακλαμάνης, η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Φωτεινή Βρύνα, οι στρατηγοί ε.α. κ.κ. Δημήτρης Λυμπέρης και Χρήστος Τόϊλος, ο Αρχιπλοίαρχος Π.Ν. ε.α. κ. Αθανάσιος Λυμπέρης, ο Διοικητής του 414 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Ειδικών Νοσημάτων κος Δημήτρης Τσοκάνας, ο Διοικητής Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Αττικής υποστράτηγος Π.Σ. κ. Αχιλλέας Τζουβάρας, ο Δ/ντής του 12ου Π.Σ. Αθηνών κ. Κώστας Ιωάννης, ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Δημήτρης Παντελής ως εκπρόσωπος του Δ/ντή Αστυνομίας Β/Α Αττικής Ταξίαρχου κ. Κων/νου Βουτσελά, ο Δ/ντής της Δ/νσης Ασφαλείας Β/Α Αττικής κ. Ιωάννης Λασπάς, η Διοικητής του Α.Τ. Πεντέλης κα Ελένη Σαατσάκη, ο Αναπληρωτής Διοικητής του Τ.Α. Πεντέλης κ. Δημοσθένης Πλεξουσάκης, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης κα Μπουσίου-Μοσχοπούλου Ευαγγελία, ο τ. Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μελισσίων κ. Τάκης Βαρελάς, ο Θεματικός Αντιδήμαρχος κος Ηλίας Βιλιώτης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Καίτη Μασμανίδου, Ηλίας Τσουχνικάς-Πρόεδρος Α' Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Παναγιώτης Μούστρης-Πρόεδρος ΟΠΑΘ, Λευτέρης Κιτσούλης και Ιωάννης Ζώης, ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος του τ. Δήμου Ν. Πεντέλης κ. Κων/νος Μαργαρίτης, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Κ. Ν. Πεντέλης κ. Μανώλης Μιχελακάκης, η πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Κ. Πεντέλης κα Χρυσούλα Σουτάδη-Καπράλου, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Δ.Κ. Μελισσίων κ.κ. Δούκα-Λασιθιωτάκη Μαρία, Γεώργιος Μαγιάτης, Αθανάσιος Μπάρκας και Νικόλαος Δροσάτος, ο Τοπικός Σύμβουλος Δ.Κ. Ν. Πεντέλης κ. Σταύρος Λεμπετσόγλου, ο Τοπικός Σύμβουλος Δ.Κ. Πεντέλης κ. Κανέλλος Γεωργόπουλος, ο πρόεδρος του ΟΚΠΑ κ. Νίκος Τόλιος, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Δ.Κ. Μελισσίων κα Γιώτα Τσινού, ο Αντιπρόεδρος του ΟΠΑΘ κ. Βασίλειος Λάζος, το μέλος Δ.Σ. του ΟΚΠΑ κα Ελένη Γκρέτσα, το μέλος του Δ.Σ. του ΟΠΑΘ κ. Δημήτρης Τζαμτζής, ο Συντονιστής-Διευθυντής ΕΣΥ Α' Παθολογικού Τμήματος Γ.Ν. Μελισσίων "Α. Φλέμιγκ" κ. Γεώργιος Μαραθωνίτης, ο Πρόεδρος του Εθελοντικού Κλιμακίου Πεντέλης κ. Χρήστος Γκολετσόπουλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου "Αγ. Γεώργιος Γκιούλμπαξε" κ. Παναγιώτης Γκατζόλης, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πελοποννησίων Πεντέλης κ. Νίκος Καμπέρης, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου "Λαλητάδες" κ. Βασίλειος Ζευγώλης, η Πρόεδρος του Πολιτισμικού και Λαογραφικού Συλλόγου Μελισσίων κα Λαμπίρη Γιώτα, ο κ. Γεώργιος Τριάντης- Εκδότης, ο κ. Αθανάσιος Τσιούμας-Δικηγόρος και πλήθος κόσμου.

 

Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων 

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Ιανουάριος 2021
ΚΥ ΔΕ ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Επισκέψεις Ιστοχώρου

σήμερα επισκέφθηκανσήμερα επισκέφθηκαν251
από Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαναπό Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαν1261097

Χάρτης Ιστοχώρου

sitemap www.stergiou-kapsalis.gr Sitemap για πλοήγηση