Ετήσιο Αντάμωμα των Σαρακατσαναίων του Πεντελικού Βουνού.

Την Κυριακή 10 Ιουνίου διοργανώθηκε από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Πεντελικού και Δήμαρχο Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου Καψάλη το Ετήσιο Αντάμωμα των Σαρακατσαναίων του Πεντελικού Βουνού στο ξωκλήσι των Αγίων Ασωμάτων στο Πεντελικό. Μετά την τέλεση της Θείας Λειτουργίας από τον Αρχιμανδρίτη της Ι.Μ. Πεντέλης Πατέρα Βησσαρίωνα ακολούθησε γλέντι με την ορχήστρα του Κώστα Χατζή.....

AntamomaSarakatsanon18_F1 AntamomaSarakatsanon18_F2 AntamomaSarakatsanon18_F3AntamomaSarakatsanon18_F5 AntamomaSarakatsanon18_F6 AntamomaSarakatsanon18_F7 AntamomaSarakatsanon18_F4

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

Δ/νση : Καλαμβόκη 2Α

Τ.Κ. 15127 Μελίσσια                                                                                      Μελίσσια, 11 Ιουνίου 2018

Τηλ: 2132050017-18

Φαξ : 2132050039

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- 126

ΘΕΜΑ: Ετήσιο Αντάμωμα των Σαρακατσαναίων του Πεντελικού Βουνού.

Την Κυριακή 10 Ιουνίου διοργανώθηκε από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Πεντελικού και Δήμαρχο Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου Καψάλη το Ετήσιο Αντάμωμα των Σαρακατσαναίων του Πεντελικού Βουνού στο ξωκλήσι των Αγίων Ασωμάτων στο Πεντελικό.

Μετά την τέλεση της Θείας Λειτουργίας από τον Αρχιμανδρίτη της Ι.Μ. Πεντέλης Πατέρα Βησσαρίωνα ακολούθησε γλέντι με την ορχήστρα του Κώστα Χατζή.

Ο Δήμαρχος στην ομιλία του ευχαρίστησε ξεχωριστά όλους τους παρευρισκόμενους από την κεντρική πολιτική σκηνή και την αυτοδιοίκηση Α΄ και Β΄Βαθμού και έκανε αναφορά στους Σαρακατσάνους αυτόχθονες κατοίκους του Πεντελικού, τα σινάφια που ανέπτυξαν τις στάνες τους κυρίως στις περιοχές γύρω από το Πεντελικό. Τέλος ευχαρίστησε τους χορηγούς και εθελοντές για την συνδρομή τους στην εκδήλωση.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η οικογένεια του Δημάρχου, o Αρχιερατικός Επίτροπος της ΙΘ’ Αρχιερατικής Περιφέρειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών πατέρας Ιωάννης Σαββάκης ως εκπρόσωπος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ.κ. Ιερώνυμου και του Πρωτοσύγκελου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Επισκόπου Θεσπιών κ. Συμεών, ο Προϊστάμενος του Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής πατέρας Θεόδωρος, ο ιερέας του Ι.Ν. Αγ. Σεραφείμ – Πρ. Ηλία Πεντέλης πατέρας Πελοπίδας, οι πρ. Πρόεδροι της Βουλής κ.κ. Απόστολος Κακλαμάνης και Γεώργιος Σούρλας, o Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών-Προστασίας του Πολίτη κος Νικόλαος Τόσκας, o Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κος Γιάννης Τσιρώνης, ο Υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κος Γιάννης Μπαλάφας, ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ Στρατηγός κος Κων/νος Ζιαζιάς, το Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ι.Σ. Λάτση κος Βαγγέλης Χρόνης, ο Σαρακατσάνος Συγγραφέας κ. Νικόλαος Καλτσάς, ο πρ. Πρόεδρος Εφετών κος Θεοχάρης Μπίρπος, ο πρώην βουλευτής κος Νίκος Καντερές, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής κος Φώτης Χρυσικός, οι Χορηγοί κ.κ. Βασίλειος Τζάνος, Γιώργος Μπούμπας, Αθανάσιος Λυμπέρης-Αρχιπλοίαρχος Π.Ν. ε.α., Παναγιώτης Γκατζόλης - Πρόεδρος του Συλλόγου Μελισσίων «Αγ. Γεώργιος Γκιούλμπαξε», επίσης ο τ. Δήμαρχος Μελισσίων κος Δημήτρης Τομπουλίδης, ο Διοικητής του 414 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Ειδικών Νοσημάτων κος Δημήτρης Τσοκάνας, ο Διοικητής του 12ου Π.Σ. Αθηνών Αντιπύραρχος κ. Κώστας Ιωάννης, ο Δ/ντής Αστυνομίας Β/Α Αττικής Ταξίαρχος κ. Κων/νος Βουτσελάς, ο Διοικητής της Τροχαίας Αγ. Παρασκευής κ. Ανάργυρος Μπακαλώνης, ο Δασάρχης Πεντέλης κ. Αθανάσιος Ρέππας, η Πρόεδρος του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Αττικής – Πειραιώς κα Βούλα Πάνου, ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ κ. Βλάσσης Σιώμος, ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Σπατών Αρτέμιδος και Αντιπρόεδρος του ΣΠΑΠ κ. Πέτρος Πουλάκης, ο Τοπικός Αντιδήμαρχος Δ.Κ. Μελισσίων κος Σάββας Βορέας, ο Τοπικός Αντιδήμαρχος Δ.Κ. Ν.Πεντέλης κος Λευτέρης Κιτσούλης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Τίτσα Κυβέλου, Ιωάννης Ζώης, Κώστας Τζουμάκας, η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Κ. Πεντέλης κα Σούλα Καπράλου – Σουτάδη, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Κ. Ν. Πεντέλης κος Μανώλης Μιχελακάκης, ο τ. Αντιπρόεδρος της Κοινότητας Ν. Πεντέλης κ. Σπύρος Γεωργιάδης, ο Τοπικός Σύμβουλος Δ.Κ. Πεντέλης κος Κανέλλος Γεωργόπουλος, ο Τοπικός Σύμβουλος Δ.Κ. Ν. Πεντέλης κος Σταύρος Λεμπετσόγλου, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Δ.Κ. Μελισσίων κ.κ. Σταυρούλα Μιχαλοπούλου, Γιώργος Μαγιάτης, Αθανάσιος Μπάρκας, ο Πρόεδρος του Ο.Κ.Π.Α. κος Νίκος Τόλιος, ο Αντιπρόεδρος του Ο.Π.ΑΘ. κος Βασίλης Λάζος, η Αντιπρόεδρος της Β’ Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κα Χρυσούλα Μπάμπου, το Μέλος Δ.Σ. του ΟΚΠΑ κος Νίκος Οικονομίδης, η πρώην Διοικήτρια του Νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ» κα Ευανθία Μπουλούκου, ο Πυρονόμος Προϊστάμενος του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πεντέλης κος Νίκος Λιάκος, ο Πρόεδρος του Εθελοντικού Κλιμακίου Πεντέλης κος Χρήστος Γκολετσόπουλος, εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων και πλήθος Σαρακατσαναίων Πεντελιωτών.

Δείτε το βίντεο με την ομιλία του Προέδρου του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Πεντελικού και Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου Καψάλη στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=82&v=nhZPZSeDsa4

 

Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Ιανουάριος 2021
ΚΥ ΔΕ ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Επισκέψεις Ιστοχώρου

σήμερα επισκέφθηκανσήμερα επισκέφθηκαν124
από Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαναπό Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαν1262752

Χάρτης Ιστοχώρου

sitemap www.stergiou-kapsalis.gr Sitemap για πλοήγηση