Ετήσια Ημέρα Χορηγίας – Εθελοντισμού - Αλληλεγγύης και Εργαζομένων.

Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε από το Εθελοντικό Κλιμάκιο Πολιτικής Προστασίας Πεντέλης υπό την αιγίδα του Επίτιμου Προέδρου του και Δημάρχου Πεντέλης κου Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη η Ετήσια Ημέρα Χορηγίας – Εθελοντισμού – Αλληλεγγύης και Εργαζομένων την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Γυμνασίου-Λυκείου της Δ.Κ. Ν.Πεντέλης.....

penteli-giorth-ethelonton-22-12-17-f1 penteli-giorth-ethelonton-22-12-17-f3penteli-giorth-ethelonton-22-12-17-f2

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

______________________________

Τηλ-Φαξ: 210 8040580  

Μελίσσια, 2 Ιανουαρίου 2018

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΘΕΜΑ: Ετήσια Ημέρα Χορηγίας – Εθελοντισμού - Αλληλεγγύης και Εργαζομένων

Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε από το Εθελοντικό Κλιμάκιο Πολιτικής Προστασίας Πεντέλης υπό την αιγίδα του Επίτιμου Προέδρου του και Δημάρχου Πεντέλης κου Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη η Ετήσια Ημέρα Χορηγίας – Εθελοντισμού – Αλληλεγγύης και Εργαζομένων την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Γυμνασίου-Λυκείου της Δ.Κ. Ν.Πεντέλης.

Με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα από τους μαθητές και τις μαθήτριες του Δημοτικού Νέας Πεντέλης που συνοδεύονταν από την Διευθύντριά τους κα Μελπομένη Μπαραμπούτη, την δασκάλα κα Αικατερίνη Βαλλιανάτου και την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κα Μαίρη Παπακωνσταντίνου και στην συνέχεια από την Μικτή Χορωδία Πάσης Ηλικίας του Γ΄ΚΑΠΗ Δ.Κ. Μελισσίων υπό την Καλλιτεχνική Διεύθυνση της Μαέστρου κας Καλλιόπης Σκιαδά,  ο Δήμαρχος και το Εθελοντικό Κλιμάκιο υποδέχτηκαν τους συμπολίτες μας και τους εργαζομένους.

Ο Δήμαρχος αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά και ευχαρίστησε θερμά όλους για την παρουσία τους, αναφέρθηκε στην δυναμική του Εθελοντισμού και της Χορηγίας που αναπτύσσονται στο Δήμο Πεντέλης και αποτελούν εκείνα τα δύο στοιχεία που μας κάνουν υπερήφανους γιατί στηρίζουν την κοινωνική συνοχή και τιμούν τον άνθρωπο.

Έκλεισε δε με την έκφραση:

Για μας τους Εθελοντές της Πεντέλης και το Δήμο Πεντέλης, στόχος μας είναι να στηρίζουμε με την εθελοντική μας προσφορά και την λειτουργία μας, την σταθερή μας θέση  «Άνθρωπος η Απάντηση στην όποια Ερώτηση».

Στην συνέχεια μοιραστήκαν τρόφιμα και δώρα σε περισσότερες από χίλιες (1000) οικογένειες  προσφορά των Χορηγών όπως παρακάτω:

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ :

ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΙΔΡΥΜΑ Ι.Σ. ΛΑΤΣΗ

ΧΟΡΗΓΟΙ :

Εστιατόριο SASIS : Παναγή Τσαλδάρη 32-34 Μελίσσια 

Εστιατόριο ΚΟΖΙ’S: Παναγή Τσαλδάρη 32-34 Μελίσσια

Εταιρεία Κωνσταντίνου Καζάκου

Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ : Τατοϊου  121 Μεταμόρφωση

Εταιρεία POWERTEC ΕΠΕ: Λ.Κηφισίας 255 Κηφισιά 

KPMG Ορκωτοί Ελεγκτές ΑΕ: Στρ. Τόμπρα 3 Αγ.Παρασκευή 

KPMG Σύμβουλοι ΑΕ: Στρ. Τόμπρα 3 Αγ.Παρασκευή 

Ζαχαροπλαστείο DALIA: Ελ.Βενιζέλου 3 Μελίσσια 

Αρτοβιομηχανία ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ: Θέση Τζήμα Κορωπί

Αρτοποιείο ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ ΑΕΒΕ: Λ.Πεντέλης 142 Βριλήσσια 

Δικηγορικό Γραφείο Αθανάσιου και Μελίνας Τσιούμα: Πανεπιστημίου 64 Αθήνα

Super Market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ: Ελ. Βενιζέλου 16 Μελίσσια 

Super Market ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: Λ. Δημοκρατίας Μελίσσια

Super Market LIDL: Λ.Δημοκρατίας 4-6 Μελίσσια 

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 3ου Δημοτικού Δ.Κ. Μελισσίων 

PLAYMOBIL 

Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Πεντέλης

Ανακύκλωση Ρούχων RECYCOM 

Εταιρεία Πλαστικών Αφοί Φαλτσέτα: Φουντουκιάς 8 & Λ.Τατοϊου 230, Αχαρνές 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο πατέρας Πελοπίδας από τον Ι.Ν. Αγ. Σεραφείμ-Πρ. Ηλία Πεντέλης, ο Συνταγματάρχης κ. Μπουταλούδης Ηλίας, εκπρόσωπος του Αρχηγού του ΓΕΣ Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή, ο πρ. Πρόεδρος των Εφετών κ. Θεοχάρης Μπίρπος, από τους Χορηγούς της Εκδήλωσης, ο κος Ευάγγελος Χρόνης από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ι.Σ. Λάτση που είναι και ο Μέγας Χορηγός της  εκδήλωσης, οι κυρίες Δήμητρα και Κορίνα  Τζάνου και οι κύριοι Αθανάσιος και Κωνσταντίνος Τζάνος από τα καταστήματα SASIS & KOZIS, ο κ. Καζάκος Κωνσταντίνος Επιχειρηματίας και Άμισθος Σύμβουλος του Δημάρχου, η κα Πουρναροπούλου Αικατερίνη εκπρόσωπος του κου Μάριου Κυριάκου (KPMG Ορκωτοί Ελεγκτές Α.Ε. & KPMG Σύμβουλοι Α.Ε.) ο κ. Τσιούμας Αθανάσιος, Δικηγόρος (Δικηγορικό Γραφείο Αθανασίου Τσιούμα & Μελίνας Τσιούμα), ο κ. Νίκος Λιάκος από το Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Πεντέλης, η Αντιπρόεδρος και ο Γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Μελισσίων κ.κ. Αθανασία Μακρή και Μανώλης Διακοδημητρίου.

Επίσης παρευρέθησαν, ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ κ. Βλάσσης Σιώμος, οι Θεματικοί Αντιδήμαρχοι κ.κ. Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου και Ηλίας Βιλιώτης, οι Αντιδήμαρχοι και των τριών  (3) Δημοτικών Κοινοτήτων, Μελισσίων, Νέας Πεντέλης και Πεντέλης, κ.κ. Σεβαστός Βορέας, Ελευθέριος Κιτσούλης και Μιχάλης Κολιός, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Παλαιοδήμος Άγγελος - Πρόεδρος Β΄ βάθμιας Σχολικής Επιτροπής και ο κ. Μωραϊτης Κωνσταντίνος, οι  Πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων Δ.Κ. Μελισσίων και Νέας Πεντέλης κ.κ. Γεώργιος Βορέας και Μανώλης Μιχελακάκης αντίστοιχα, η Τοπική Σύμβουλος Δ.Κ. Μελισσίων  κα Σταυρούλα Μιχαλοπούλου, ο Πρόεδρος του ΟΚΠΑ κ. Νικόλαος Τόλιος, η Αντιπρόεδρος της Β΄ βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κα Χρυσούλα Μπάμπου και εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων.

Σχετικά βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε στο παρακάτω link:

http://www.thessi.gr/?p=244617

Πηγή: thessi.gr

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Ιανουάριος 2021
ΚΥ ΔΕ ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Επισκέψεις Ιστοχώρου

σήμερα επισκέφθηκανσήμερα επισκέφθηκαν112
από Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαναπό Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαν1263834

Χάρτης Ιστοχώρου

sitemap www.stergiou-kapsalis.gr Sitemap για πλοήγηση