Εγκαίνια 1ης Εικαστικής Έκθεσης των μελών της χορωδίας «ΣΥΝ.ΩΔΗ.ΠΟΡΟΙ» του Β΄ΚΑΠΗ Δ.Κ. Μελισσίων Ο.Κ.Π.Α. Δήμου Πεντέλης.

Κλείνοντας μια πενταετή πορεία στο χορωδιακό τραγούδι, η Χορωδία του Β΄ΚΑΠΗ Μελισσίων Ο.Κ.Π.Α. ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ πρωτοτύπησε με ένα ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ !!! Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017 εγκαινιάστηκε με επιτυχία η 1η Εικαστική Έκθεση των μελών της χορωδίας, τεχνική έμπνευση των μελών της, τα οποία όχι μόνο τραγουδούν αλλά και δημιουργούν..... 

EikastikhEkthesh_SYNODHPOROI_f2 EikastikhEkthesh_SYNODHPOROI_f4 EikastikhEkthesh_SYNODHPOROI_f3 EikastikhEkthesh_SYNODHPOROI_f1

 

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ  ΠΡΟΝΟΙΑΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

(Ο.Κ.Π.Α.)

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Εγκαίνια ς Εικαστικής Έκθεσης των μελών της χορωδίας «ΣΥΝ.ΩΔΗ.ΠΟΡΟΙ» του Β΄ΚΑΠΗ Δ.Κ. Μελισσίων Ο.Κ.Π.Α. Δήμου Πεντέλης 

Κλείνοντας μια πενταετή πορεία στο χορωδιακό τραγούδι, η Χορωδία του Β΄ΚΑΠΗ Μελισσίων Ο.Κ.Π.Α. ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ πρωτοτύπησε με ένα ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ !!!

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017 εγκαινιάστηκε με επιτυχία η 1η Εικαστική Έκθεση των μελών της χορωδίας, αναδεικνύοντας τα ιδιαίτερα ταλέντα, τη δημιουργικότητα, τη φαντασία και την καλλιτεχνική έμπνευση των μελών της, τα οποία όχι μόνο τραγουδούν αλλά και δημιουργούν.

Χρώματα, πινέλα, ξύλα, μέταλλα και διάφορα άλλα αντικείμενα στο χέρι του καλλιτέχνη μεταμορφώνονται σε έργα τέχνης.

Η έναρξη των εγκαινίων έγινε από τον πρόεδρο του Ο.Κ.ΠΑ. κ. Νίκο Τόλιο, ο οποίος αναφέρθηκε στο έργο της χορωδίας και αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, κάλεσε το Δήμαρχο Πεντέλης κ. Δημήτρη Στεργίου Καψάλη για ένα σύντομο χαιρετισμό.

Η χορωδία υπό τη διεύθυνση της κ. Μαργαρίτας Κοκκινάκη, πλαισίωσε την εκδήλωση με πολύ όμορφα τραγούδια, αποσπώντας τα θερμά χειροκροτήματα του κοινού.

Ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Στεργίου Καψάλης συνεχάρη τους χορωδούς για τα έργα τους και προσέφερε αναμνηστικό καλλιτέχνημα ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ για την καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης στη Μαέστρο της χορωδίας.

Οι παρευρισκόμενοι περιηγήθηκαν στις δημιουργίες των μελών της χορωδίας, οι οποίες αποτελούσαν πραγματικά έργα τέχνης με έμπνευση, φαντασία και μεράκι. Ήταν αξιόλογα και μπορούσαν να ανταγωνισθούν έργα επαγγελματιών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:

Ο Δήμαρχος Πεντέλης κ. Δημήτρης Στεργίου Καψάλης.

Ο Αντιδήμαρχος Πεντέλης κ. Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου.

Η Δημοτική Σύμβουλος και Υπεύθυνη του Β΄ΚΑΠΗ Μελισσίων κ. Καίτη Μασμανίδου, η Υπεύθυνη της Δομής Αιμοδοσίας και του Δ΄ΚΑΠΗ Μελισσίων κ. Αγνή Ζώη, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος και Υπεύθυνη του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Πεντέλης κ. Άντα Μπούσουλα, Η ιατρός παθολόγος-ογκολόγος και συνεργάτης του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Πεντέλης κ. Λίνα Σταθοπούλου, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Άγγελος Παλαιοδήμος, η Αντιπρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Χρυσούλα Μπάμπου, η Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Μελισσίων κ. Δούκα, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πελοποννησίων Πεντέλης κ. Νίκος Καμπέης, η κ. Βαρβάρα Πετρίδου από την Ένωση Γυναικών Ελλάδας, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Μικρασιατών κ. Χρήστος Κάζος και πλήθος κόσμου.

Νίκος Τόλιος

Πρόεδρος Ο.Κ.Π.Α. Δήμου Πεντέλης 

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Ιούνιος 2021
ΚΥ ΔΕ ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Επισκέψεις Ιστοχώρου

σήμερα επισκέφθηκανσήμερα επισκέφθηκαν268
από Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαναπό Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαν1301009

Χάρτης Ιστοχώρου

sitemap www.stergiou-kapsalis.gr Sitemap για πλοήγηση