Γιορτή εκτίμησης και συμπαράστασης προς τους Εργαζόμενους διοργάνωσε ο Δήμαρχος...

23DEC11_5434  23DEC11_5487  23DEC11_5510

...Το πρόβλημα του ενός είναι όλων μας..." ...Να κοιταζόμαστε στα μάτια και να ξέρουμε ότι λειτουργούμε με αρχές, αξίες, συνέπεια, διαφάνεια..."

Με μέριμνα και εξασφάλιση χορηγιών από το Δήμαρχο, έγινε φέτος η γιορτή των εργαζομένων του Δήμου μας.

Έκφραση τιμής προς τους υπαλλήλους και τις οικογένειές τους, με μηδενικό κόστος για το Δήμο...!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 23/12/2011

ΘΕΜΑ:

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ

 

Με την ευκαιρία της γιορτής των Χριστουγέννων και τον ερχομό του Νέου έτους ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου –Καψάλης διοργάνωσε μια γιορτή για τους εργαζόμενους και τα παιδιά τους . Η γιορτή ήταν μια πρωτοβουλία του Δημάρχου και υλοποιήθηκε από τους εθελοντές του Εθελοντικού Κλιμακίου της Δ.Κ. Πεντέλης, την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011 από ώρας 12.00 στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Λυκείου Μελισσίων.

Με πλήρη σεβασμό στον καθημερινό αγώνα των δημοτών το κόστος της γιορτής είχε εξασφαλιστεί από χορηγίες και δεν επιβάρυνε ούτε ένα ευρώ το Δήμο Πεντέλης.

Σε εορταστικό κλίμα ο Δήμαρχος θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους εργαζόμενους για την συνεργασία τους στον καθημερινό αγώνα. Επεσήμανε ότι «στη δύσκολη περίοδο που περνάμε και το καταλαβαίνετε όλοι στις οικογένειες σας είναι ανάγκη όλοι να αισθανθούμε πιο ασφαλείς μέσα σε αυτή την καθημερινή λαίλαπα. Μια περίοδο που θα πρέπει να κοιταζόμαστε στα μάτια και να ξέρουμε ότι το σύστημα μας λειτουργεί με αρχές και αξίες, λειτουργεί με συνέχεια με συνέπεια με διαφάνεια. Προσβλέπουμε, βλέποντας το 2012 σε μια περίοδο δυσκολότερη από το 2011 και είναι ανάγκη σε αυτήν την περίοδο, όλοι να είμαστε αγκαλιά, ενωμένοι. Το πρόβλημα του ενός είναι όλων μας. Δουλεύουμε από τις 6 το πρωί μέχρι το βράδυ και αν χρειαστεί και την νύχτα για τον εργοδότη μας και αυτός είναι ο Μελισσιώτης, ο Νεοπεντελιώτης και ο Πεντελιώτης. Δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη, λειτουργούμε με διαφάνεια και ξέρουμε πολύ καλά ότι προτεραιότητα μας είναι ο άνθρωπος και τα προβλήματά του. Σας προσκαλώ όλους να κάνετε μια βόλτα στην Εστία μας γιατί εκεί στηρίζουμε τον αγώνα της επιβίωσης αρκετών συνανθρώπων μας. Κλείνοντας σας εύχομαι από την καρδιά μου να έχετε όλοι υγεία προσωπική και οικογενειακή. Οι δε εργαζόμενοι να ξέρουν πάντα ότι είναι στην καρδιά μου, να ξέρουν πάντα ότι κακό από τη Διοίκηση Στεργίου και την ομάδα του δεν θα δούνε ποτέ. Να ξέρουν πάντα ότι στον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο για αυτούς και τις οικογένειες τους θα είμαι δίπλα τους και μπροστά τους όπως γίνεται μέχρι τώρα. Και να μην ξεχνάτε ποτέ ότι στις αποφάσεις μας, τις αποφάσεις μου τις ορίζει η συνείδησή μου που είναι η αλήθεια μου και αυτή τις καθορίζει

Στην χριστουγεννιάτικη εκδήλωση παραδοσιακά κάλαντα έψαλλαν χορωδίες από τις Δημοτικές Κοινότητες Ν.Πεντέλης και Μελισσίων, καθώς και μαθητές από το 4ο Δημοτικό Μελισσίων, ενώ οι χορευτές του πολιτιστικού συλλόγου Ερωτόκριτος και από τα τμήματα παραδοσιακών χορών του Πολιτιστικού Κέντρου της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων έκλεψαν τις εντυπώσεις όλων.

Μια οικογένεια όλοι μαζί, oι εργαζόμενοι και η Διοίκηση απόλαυσαν το κρασάκι τους, φαγητά και γλυκά, ενώ σε όλα τα παιδιά μοιράστηκαν χριστουγεννιάτικα δώρα.

 

Χορηγοί της χριστουγεννιάτικης γιορτής ήταν: 1. Κοινωφελές Ιδρυμα Ιωαν. Σπ. Λάτση 2. Βλάχος Γιώργος- ταβέρνα ο Βλάχος 3. Κολιός Τέλης & Μιχάλης- Τέλης εστιατόριο 4. Μαδάκης Νίκος- Χοιροποίητο σουβλάκια   5. Σαμλίδης Βασίλης- Μακεδονία εστιατόριο 6.Σερίφης Οδυσσέας εστιατόριο 7. Καπράλος Σταμάτης Πέτρινο-Σουβλάκια 8. Χατζάκης Πέτρος – Απόκεντρο σουβλάκια.

 

 

ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

2132050018

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

www.penteli.gov.gr

www.stergiou-kapsalis.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 22/12/2011

ΘΕΜΑ: ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ

Για μια ακόμη φορά ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου- Καψάλης, πιστός στις δεσμεύσεις του για πλήρη σεβασμό και του τελευταίου ευρώ των Μελισσιωτών και των Πεντελιωτών, διοργανώνει την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 13.00 γιορτή για τους εργαζόμενους του Δήμου Πεντέλης.

Για τη διοργάνωση της γιορτής βοηθούν οι εθελοντές του εθελοντικού κλιμακίου Πεντέλης. Τα δώρα και τα λοιπά είδη (φαγητά και γλυκίσματα) έχουν εξασφαλιστεί από χορηγίες και μόνο.

Το κόστος της γιορτής είναι μηδενικό για το Δήμο Πεντέλης.

 

 

 

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Μάϊος 2020
ΚΥ ΔΕ ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Επισκέψεις Ιστοχώρου

σήμερα επισκέφθηκανσήμερα επισκέφθηκαν149
από Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαναπό Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαν1201268

Χάρτης Ιστοχώρου

sitemap www.stergiou-kapsalis.gr Sitemap για πλοήγηση