Παρουσίαση του Βιβλίου «Λόγια του Καφενείου» του Γεώργιου Βασιλόπουλου.

Το Σάββατο 1 Ιουλίου παρουσιάστηκε υπό την αιγίδα του Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου Καψάλη το βιβλίο του Πεντελιώτη Συγγραφέα Γεώργιου Βασιλόπουλου «Λόγια του Καφενείου» στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων της Δ.Κ. Πεντέλης......

ParousiasiBivliouBasilopoulou_F1

 ParousiasiBivliouBasilopoulou_F3 ParousiasiBivliouBasilopoulou_F4ParousiasiBivliouBasilopoulou_F2

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

Δ/νση : Καλαμβόκη 2Α

Τ.Κ. 15127 Μελίσσια                                                                                          Μελίσσια, 3 Ιουλίου 2017

Τηλ: 2132050017-18

Φαξ : 2132050039

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- 125

ΘΕΜΑ: Παρουσίαση του Βιβλίου «Λόγια του Καφενείου» του Γεώργιου Βασιλόπουλου.

Το Σάββατο 1 Ιουλίου παρουσιάστηκε υπό την αιγίδα του Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου Καψάλη το βιβλίο του Πεντελιώτη Συγγραφέα Γεώργιου Βασιλόπουλου «Λόγια του Καφενείου» στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων της Δ.Κ. Πεντέλης.

Το βιβλίο παρουσίασαν ο Πεντελιώτης Βουλευτής κος Γεώργιος Δημαράς, οι Πεντελιώτες Συγγραφείς κ.κ. Αχιλλέας Τσουράκης και Νίκος Παπανάστου, ο Αρκάς Συγγραφέας κος Βασίλειος Σκολαρίκος και ο Συγγραφέας τ. Αντιπρόεδρος & Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών (Π.Ε.Λ.) κος Χρίστος Σαββάκης.

Ο Δήμαρχος χαιρέτησε την έκδοση λέγοντας: «Βρήκα στο βιβλίο νοήματα ζωής με απλά λαϊκά λόγια, θεωρώ το βιβλίο ότι είναι ένα μνημόσυνο αγάπης και νοσταλγίας στους θαμώνες του, είναι η ανάδειξη του χαρακτήρα του ανθρώπου μέσα από την μελέτη της καθημερινότητας. Το καφενείο είναι μεγάλο σχολείο, είναι ένας χώρος που δεν μπορούνε να πάνε όσοι δεν έμαθαν να επικοινωνούν. Ο άνθρωπος που μπορεί να συνδιαλλαγή με το συνάνθρωπό του, μπορεί να ακούσει την άλλη άποψη και να μην τον θεωρήσει αντίπαλο. Το μεγαλείο της ψυχής του συγγραφέα αναδεικνύεται και μέσα από το βιβλίο του. Ο Γιώργος μετέτρεψε την εργασία του Καφετζή σε ανθρωποκεντρική μελέτη και τις σχέσεις του με τον πελάτη σε σχέσεις φιλοσοφικής διαδικασίας επικοινωνίας. Αυτό τουλάχιστον αναδεικνύεται μέσα από το βιβλίο του. Σ΄αυτή την παρέλαση προσωπικοτήτων βρήκα φίλους, συγγενείς, αστούς, αυτοδημιούργητους, τσελιγκάδες, ταβερνιάρηδες φιλόσοφους, πολιτικούς, καλλιτέχνες, λατόμους, Κούρδους, βρήκα άνδρες, βρήκα και γυναίκες. Αυτό λοιπόν το καφενείο μετατράπηκε σ΄ένα φιλοσοφικό στέκι σύγχρονης αρχαίας αγοράς».

Την παρουσίαση του βιβλίου παρακολούθησαν επίσης ο Τοπικός Αντιδήμαρχος Δ.Κ. Πεντέλης κος Μιχάλης Κολιός, ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Ιωάννης Ζώης, ο οποίος επίσης απεύθυνε χαιρετισμό,  ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Κ. Ν.Πεντέλης κος Μανώλης Μιχελακάκης, ο Τοπικός Σύμβουλος Δ.Κ. Πεντέλης κος Κανέλλος Γεωργόπουλος, το μέλος του Δ.Σ. του ΟΚΠΑ κος Θεμιστοκλής Μπαλάσκας και πλήθος κόσμου.

 

Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων 

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Ιανουάριος 2021
ΚΥ ΔΕ ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Επισκέψεις Ιστοχώρου

σήμερα επισκέφθηκανσήμερα επισκέφθηκαν23
από Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαναπό Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαν1263235

Χάρτης Ιστοχώρου

sitemap www.stergiou-kapsalis.gr Sitemap για πλοήγηση