6ο Αντάμωμα Χορωδιών Δημοτικών Σχολείων Δήμου Πεντέλης.

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 6o ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ Δ. ΠΕΝΤΕΛΗΣ με θέμα «Τα παιδιά τραγουδούν για το περιβάλλον» που διοργάνωσε το ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ σε συνεργασία με το Σ.Π.Α.Π., στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Γυμνασίου Λυκείου Νέας Πεντέλης.....

XorodiakoFestival_f1XorodiakoFestival_f2XorodiakoFestival_f3


 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

Δ/νση : Καλαμβόκη 2Α

Τ.Κ. 15127 Μελίσσια                                                                                                 Μελίσσια, 9 Ιουνίου 2017

Τηλ: 2132050015-17-18

Φαξ : 2132050039

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- 102

ΘΕΜΑ: 6ο Αντάμωμα Χορωδιών Δημοτικών Σχολείων Δήμου Πεντέλης

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 6o ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ Δ. ΠΕΝΤΕΛΗΣ με θέμα «Τα παιδιά τραγουδούν για το περιβάλλον» που διοργάνωσε το ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ σε συνεργασία με το Σ.Π.Α.Π., στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Γυμνασίου Λυκείου Νέας Πεντέλης.

Την εκδήλωση προλόγισε και συντόνισε η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος κα Άντα Μπούσουλα η οποία τόνισε ότι η καλλιτεχνική ευαισθησία των παιδιών μέσα από το τραγούδι και τη συλλογική προσπάθεια γίνεται δύναμη έκφρασης κοινωνικών και πολιτισμικών αξιών.

Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης συνεχάρη την κ. Άντα Μπούσουλα για τη διοργάνωση και εξέφρασε ιδιαίτερη χαρά για το ότι η αρχική ιδέα του Προέδρου της Επιστημονικής Επιτροπής κ. Νικολάου Κόλλια γίνεται πράξη κατά τον καλύτερο τρόπο. Επισήμανε ότι οι έννοιες της εκδήλωσης είναι η ευθύνη, η ελπίδα, η προοπτική τόπου και πατρίδας και ότι τέτοιου είδους εκδηλώσεις μεταδίδουν πολύμορφα μηνύματα στους διευθυντές, τη σχολική κοινότητα, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων και τους γονείς, ιδιαίτερα σε μια εποχή που τα αγκάθια τα οικονομικά, κοινωνικά και προσωπικά βαραίνουν κάθε οικογένεια.

Ο πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π. κ. Βλάσσης Σιώμος συνεχάρη τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές των χορωδιών για τη εξαιρετική τους ερμηνεία σημειώνοντας ότι η δική μας προσπάθεια επικεντρώνεται στο να ευαισθητοποιήσουμε τις νέες γενιές στην προστασία του φυσικού μας περιβάλλοντος, ενώ παράλληλα εργαζόμαστε για να παραδώσουμε στην επόμενη γενιά ένα καλύτερο κόσμο από το δικό μας.

Την εκδήλωση έκλεισε ο πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής κ. Νίκος Κόλλιας αναφέροντας ότι τα παιδιά μας αλλά και τα παιδιά όλου του πλανήτη πρέπει να βρίσκονται στο επίκεντρο των πρωτοβουλιών μας για να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο αύριο.

Στο τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκαν συμβολικά στους μικρούς χορωδούς του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μελισσίων, του Κρυστάλλειου Δημοτικού Σχολείου Πεντέλης και του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πεντέλης, γλαστράκια με λουλούδια.

Την εκδήλωση επίσης τίμησαν με την παρουσία τους ο τοπικός αντιδήμαρχος Ν. Πεντέλης κ. Λευτέρης Κιτσούλης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ν. Πεντέλης κ. Μιχελακάκης Μανόλης και οι διευθυντές και εκπαιδευτικοί των σχολείων και εκπρόσωποι Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων.

 


Αρμόδια Διεύθυνση: Διεύθυνση Κοινωνικής Αλληλεγγύης Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού

 

Αρμόδια Υπάλληλος: κα Ζαμάνου Μαρία, Τηλ: 213-2050087 εσωτ.187, Email:zamanou@melissia.gr

Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων 

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Ιανουάριος 2021
ΚΥ ΔΕ ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Επισκέψεις Ιστοχώρου

σήμερα επισκέφθηκανσήμερα επισκέφθηκαν29
από Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαναπό Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαν1263241

Χάρτης Ιστοχώρου

sitemap www.stergiou-kapsalis.gr Sitemap για πλοήγηση