Μουσικό Αφιέρωμα στο συνθέτη Κώστα Ξενάκη και στο Trio Greco

Το Σάββατο 1η Απριλίου 2017, ο Ο.Κ.Π.Α. ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ τίμησε το συνθέτη και ιδρυτή του «Trio Greco» κ. Κώστα Ξενάκη στο κατάμεστο από κόσμο πολιτιστικό κέντρο Μελισσίων. Η μικτή χορωδία «ΣΥΝ.ΩΔΗ.ΠΟΡΟΙ»  του Β΄ ΚΑΠΗ Μελισσίων, παρουσίασε με πολύ μεγάλη επιτυχία, ένα μουσικό αφιέρωμα στο ιστορικό μουσικό συγκρότημα «Trio Greco» που άφησε σειρά μεγάλων επιτυχιών καθώς και στον καταξιωμένο συνθέτη Κώστα Ξενάκη....

Afieroma_Xenakis_f1 Afieroma_Xenakis_f3Afieroma_Xenakis_f2

 

 

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ  ΠΡΟΝΟΙΑΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

(Ο.Κ.Π.Α.)

Β.ΚΑΠΗ Δ. Κ. ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ

 

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

 

Το Σάββατο 1η Απριλίου 2017, ο Ο.Κ.Π.Α. ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ τίμησε το συνθέτη και ιδρυτή του «Trio Greco» κ. Κώστα Ξενάκη στο κατάμεστο από κόσμο πολιτιστικό κέντρο Μελισσίων.

Η μικτή χορωδία «ΣΥΝ.ΩΔΗ.ΠΟΡΟΙ»  του Β΄ ΚΑΠΗ Μελισσίων, παρουσίασε με πολύ μεγάλη επιτυχία, ένα μουσικό αφιέρωμα στο ιστορικό μουσικό συγκρότημα «Trio Greco» που άφησε σειρά μεγάλων επιτυχιών καθώς και στον καταξιωμένο συνθέτη Κώστα Ξενάκη σπουδαίο μουσικό ενορχηστρωτή και διευθυντή ορχήστρας που χάρισε πλήθος επιτυχιών και θεωρείται μια ξεχωριστή παρουσία στον χώρο της Ελληνικής μουσικής με πλούσιο έργο και πολλές διακρίσεις.

Στην επιτυχία της μουσικής μαγευτικής βραδιάς, συνέβαλε καθοριστικά η υπεύθυνη της χορωδίας, η μαέστρος Μαργαρίτα Κοκκινάκη.

Μετά το πέρας της συναυλίας, σε σύντομη ομιλία του, ο κύριος Κώστας Ξενάκης ευχαρίστησε το Δήμο Πεντέλης, τα μέλη και την μαέστρο της χορωδίας των «ΣΥΝ-ΩΔΗ-ΠΟΡΩΝ» για την τιμή που του επεφύλαξαν.

Ο συνθέτης τιμήθηκε με αναμνηστική πλακέτα, που δόθηκε από τον Αντιδήμαρχο κύριο Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου.

Η επιβράβευση αυτή στόχευε στην αναγνώριση του σημαντικού έργου του συνθέτη.

Τιμητική πλακέτα, δόθηκε και στη μαέστρο της χορωδίας Μαργαρίτα Κοκκινάκη από το νέο πρόεδρο του Ο.Κ.Π.Α. κύριο Νίκο Τόλιο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:

Ο Αντιδήμαρχος κος Δημ. Παπακωνσταντίνου, ο Δημοτικός Σύμβουλος τ. Πρόεδρος του Ο.Κ.Π.Α. και Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κος Άγγελος Παλαιοδήμος, ο νέος Πρόεδρος του Ο.Κ.Π.Α. κος Νίκος Τόλιος, η Δημοτική Σύμβουλος και τ. αντιδήμαρχος κα Άντα Μπούσουλα, η κα Αγνή Ζώη Υπεύθυνη της Δομής Αιμοδοσίας του Δήμου Πεντέλης, ο αντιπρόεδρος του Ο.Π.Α.Θ. κος Βασίλης Λάζος, η νομική σύμβουλος κα Χρύσα Μπάμπου,  η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου του Πολιτιστικού Μελισσίων και υπεύθυνη του Πολιτιστικού Κέντρου Μελισσίων κα Γιώτα Τσινού, η υπεύθυνη του Γ΄ΚΑΠΗ Μελισσίων κα Σταυρούλα Μιχαλοπούλου, ο πρόεδρος του Συλλόγου των Πελοποννησίων Πεντέλης κος Νίκος Καμπέρης και πλήθος κόσμου.

Τον κο Κώστα Ξενάκη από τον καλλιτεχνικό κόσμο τίμησαν οι καταξιωμένοι τραγουδιστές κα Γιώτα Γιάννα και κος Γιάννης Πετρόπουλος.

 

Ο πρόεδρος του Ο.Κ.Π.Α

Νικόλαος Τόλιος  Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Ιανουάριος 2021
ΚΥ ΔΕ ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Επισκέψεις Ιστοχώρου

σήμερα επισκέφθηκανσήμερα επισκέφθηκαν31
από Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαναπό Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαν1263982

Χάρτης Ιστοχώρου

sitemap www.stergiou-kapsalis.gr Sitemap για πλοήγηση