Ετήσια Ημέρα Χορηγίας – Εθελοντισμού – Εργαζομένων και Αλληλεγγύης.

 

ethelontes-penteli-22-12-2016-1Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Γυμνασίου – Λυκείου της Δ.Κ. Ν.Πεντέλης η καθιερωμένη ετήσια Ημέρα Χορηγίας – Εθελοντισμού – Εργαζομένων και Αλληλεγγύης από το Εθελοντικό Κλιμάκιο Πεντέλης υπό την αιγίδα του Επίτιμου Προέδρου του και Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου – Καψάλη.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

Δ/νση : Καλαμβόκη 2Α

Τ.Κ. 15127 Μελίσσια                                                                       Μελίσσια, 23 Δεκεμβρίου 2016

Τηλ: 2132050015-17-18

Φαξ : 2132050039

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 227

ΘΕΜΑ: Ετήσια Ημέρα Χορηγίας – Εθελοντισμού – Εργαζομένων και Αλληλεγγύης. 

Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Γυμνασίου – Λυκείου της Δ.Κ. Ν.Πεντέλης η καθιερωμένη ετήσια Ημέρα Χορηγίας – Εθελοντισμού – Εργαζομένων και Αλληλεγγύης από το Εθελοντικό Κλιμάκιο Πεντέλης υπό την αιγίδα του Επίτιμου Προέδρου του και Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου – Καψάλη.

Ο Δήμαρχος στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο της χορηγίας που στηρίζει κάθε χρόνο την εκδήλωση, θεσμό πλέον για την Πεντέλη, στην κοινωνική Πρόνοια και την Αλληλεγγύη, στην Χορηγία - Εθελοντισμό και στους Εργαζομένους στο Δήμο μας.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε πολλά δώρα για μικρούς και μεγάλους και  πακέτα τροφίμων για όσους έχουν ανάγκη υπό τις μουσικές μελωδίες του Μουσικού Συνόλου ΗΧΑΓΩΓΟΣ του Πατέρα Χρήστου Κατσούλη.

Κατά την εκδήλωση πραγματοποιήθηκε επίσης η τελετή Παράδοσης – Παραλαβής της Αντιδημαρχίας της Δ.Κ. Πεντέλης. Παραδίδων ο κος Κωνσταντίνος Μωραΐτης και παραλαβών ο κος Μιχάλης Κολιός.

Το κόστος της Εκδήλωσης καλύφθηκε εξ΄ολοκλήρου από χορηγίες (συνημμένος Πίνακας 1) και εθελοντική εργασία των μελών του Κλιμακίου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ. Ιωάννης Σακελλαρίου, οι Πατέρες Ιωάννης Ενοριακού Ναού Αγ. Παρασκευής Ν.Πεντέλης, Βησσαρίωνας Ενοριακού Ναού Αγ.Σεραφειμ-Πρ.Ηλία Πεντέλης και  Θεόδωρος Ενοριακού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Μελισσίων, ο πρώην Υπουργός και Βουλευτής της Ν.Δ. κος Χαράλαμπος Αθανασίου, ο Αντιστράτηγος Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος κος Βασίλειος Καπέλιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής Βορείου Τομέα κος Καραμέρος Γιώργος, οι Χορηγοί ως συνημμένος πίνακας, ο Πρόεδρος ΣΠΑΠ κος Βλάσης Σιώμος, ο πρώην Δήμαρχος Χαλανδρίου κος Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος Ν.Ψυχικού κος Παντελής Χαροκόπος, ο πρώην Πρόεδρος Κοινότητας Κρυονερίου κος Θανάσης Σαρκίρης, ο Αντιδήμαρχος Διονύσου κος Θανάσης Κρητικός, ο πρώην Αντιδήμαρχος Παλλήνης κος Καραγιάννης Γρηγόρης, ο πρώην Αντιδήμαρχος Μαραθώνα κος Σπύρος Λιβαθινός, ο Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Σπατών – Αρτέμιδος κος Πέτρος Πουλάκης, η Διοικήτρια του Α.Τ. Μελισσίων κα Αικατερίνη Δούκα, ο Διοικητής του Τ.Α. Μελισσίων κος Αλέξανδρος Μπαβέλης, ο Διοικητής του Τ.Α. Πεντέλης κος Γιώργος Τζατζάκης, ο Αξ/κος του Α.Τ. Πεντέλης κος Ιωάννης Γρίμμας, ο πρώην Πρόεδρος Εφετών κος Θεοχάρης Μπίρπος, ο Διοικητής του Σισμανογλείου κος Εμμανουήλ Κουταλάς, ο αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης κος Τριγώνης Βαγγέλης, η Γιατρός και Πολιτευτής κα Πολυτίμη Λεονάρδου, οι Θεματικοί Αντιδήμαρχοι κ.κ. Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου και Άντα Μπούσουλα, οι Τοπικοί Αντιδήμαρχοι Ν.Πεντέλης κος Γιώργος Μουαμελετζής, Πεντέλης κος Κωνσταντίνος Μωραΐτης, Μελισσίων κος Ηλίας Τσουχνικάς, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Λευτέρης Κιτσούλης, Δημήτρης Μιχαλέλης, Λευτέρης Κοντουλάκος, Μιχάλης Κολιός, Ιωάννης Ζώης, Τίτσα Κυβέλου,  οι Πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων Ν.Πεντέλης κος Μανώλης Μιχελακάκης, Πεντέλης κος Γιάννης Ζούνης, Μελισσίων κος Γιώργος Βορέας, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Δ.Κ. Ν. Πεντέλης κ.κ. Σταύρος Λεμπετσόγλου, Πεντέλης κος Γεωργόπουλος Κανέλλος και κα Σούλα Σουτάδη – Καπράλου, Μελισσίων κος Γιώργος Μαγιάτης, η Πρόεδρος της Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης κα Σίσσυ Ντούρη, η Υπεύθυνη της Αιμοδοσίας του Δήμου κα Αγνή Ζώη και πλήθος κόσμου.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την ομιλία του Δημάρχου και στιγμιότυπα της εκδήλωσης:

http://www.thessi.gr/?p=173588 ΠΗΓΗ : thessi.gr

 

 

Συνημμένο 1 : Πίνακας Χορηγών

 

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

 • ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΙΔΡΥΜΑ Ι.Σ. ΛΑΤΣΗ

ΧΟΡΗΓΟΙ

 • Εστιατόριο ΚΟΖΙ’S Δ/νση: Παναγή Τσαλδάρη 32-34 Μελίσσια 
 • Εστιατόριο SASIS Δ/νση: Παναγή Τσαλδάρη 32-34 Μελίσσια 
 • Αρτοποιείο ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ ΑΕΒΕ Δ/νση: Λ.Πεντέλης 142 Βριλήσσια 
 • Εταιρεία POWERTEC ΕΠΕ Δ/νση: Λ.Κηφισίας 255 Κηφισιά 
 • KPMG Ορκωτοί Ελεγκτές ΑΕ Δ/νση : Στρ. Τόμπρα 3 Αγ.Παρασκευή 
 • KPMG Σύμβουλοι ΑΕ Δ/νση : Στρ. Τόμπρα 3 Αγ.Παρασκευή 
 • Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ Δ/νση: Τατοϊου  121 Μεταμόρφωση 
 • Εταιρεία Κωνσταντίνου Καζάκου
 • Ζαχαροπλαστείο DALIA Δ/νση: Ελ.Βενιζέλου 3 Μελίσσια 
 • Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος 
 • Αρτοβιομηχανία ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ Δ/νση: Θέση Τζήμα Κορωπί 
 • Super Market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Δ/νση: Ελ. Βενιζέλου 16 Μελίσσια 
 • Super Market ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Δ/νση: Λ. Δημοκρατίας Μελίσσια 
 • Παντοπωλείο ΠΕΝΤΕΛΙΚΟ : Δ/νση: Ερμού 2 πλ. Χαραυγής Πεντέλη 
 • Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου Δ.Κ. Πεντέλης  
 • Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Πεντέλης
 • Δικηγορικό Γραφείο Αθανάσιου και Μελίνας Τσιούμα Δ/νση: Πανεπιστημίου 64 Αθήνα
 • Αρτοζαχαροπλαστείο ΕΛΛΗΝΙΟΝ Δ/νση: Ερμού 10-12 Πεντέλη 
 • PLAYMOBIL 
 • Λογιστικές - Φοροτεχνικές Υπηρεσίες - Τσιάπος Θωμάς Δ/νση: Καλαμβόκη 2 Μελίσσια 

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

 • Μουσικό Σύνολο ΗΧΑΓΩΓΟΣ του Πατέρα Χρ.Κατσούλη

 

 

Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων


Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Ιανουάριος 2021
ΚΥ ΔΕ ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Επισκέψεις Ιστοχώρου

σήμερα επισκέφθηκανσήμερα επισκέφθηκαν29
από Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαναπό Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαν1263980

Χάρτης Ιστοχώρου

sitemap www.stergiou-kapsalis.gr Sitemap για πλοήγηση