Αθρόα η Προσέλευση στην Εκδήλωση Ενημέρωσης για τα Δασικά Θέματα που πραγματοποιήθηκε στην Δ.Κ. Πεντέλης.

Την Τρίτη 28 Ιουνίου 2016 παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας αρμόδιο για θέματα Περιβάλλοντος κ. Γιάννη Τσιρώνη και του Πεντελιώτη Βουλευτή Β΄ Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιώργου Δημαρά, πρωτεργάτες της προσπάθειας έκδοσης του νόμου για την επίλυση του δασικού προβλήματος στο Δήμο Πεντέλης, πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων της Δ.Κ Πεντέλης η παρουσίαση του Θ΄ Κεφαλαίου του Ν. 4389/27-5-2016...

EnhmeroshDasika_Pentelh_6_16_f1 EnhmeroshDasika_Pentelh_6_16_f3 EnhmeroshDasika_Pentelh_6_16_f4 EnhmeroshDasika_Pentelh_6_16_f5EnhmeroshDasika_Pentelh_6_16_f2

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

Δ/νση : Καλαμβόκη 2Α

Τ.Κ. 15127 Μελίσσια                                                                                  Μελίσσια, 29 Ιουνίου 2016

Τηλ: 2132050015-17-18

Φαξ : 2132050039

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 125

ΘΕΜΑ: Αθρόα η Προσέλευση  στην Εκδήλωση Ενημέρωσης για τα Δασικά Θέματα που πραγματοποιήθηκε στην Δ.Κ. Πεντέλης.

Την Τρίτη 28 Ιουνίου 2016 παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας αρμόδιο για θέματα Περιβάλλοντος κ. Γιάννη Τσιρώνη και του Πεντελιώτη Βουλευτή Β΄ Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιώργου Δημαρά, πρωτεργάτες της προσπάθειας έκδοσης του νόμου για την επίλυση του δασικού προβλήματος στο Δήμο Πεντέλης, πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων της Δ.Κ Πεντέλης η παρουσίαση του Θ΄ Κεφαλαίου του Ν. 4389/27-5-2016.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και ο Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης  κ. Γιάννης Μπαλάφας ο οποίος δέχθηκε αντιπροσωπία πολιτών του Ντραφιού που του εξέφρασε το θέμα της συνένωσης του Ντραφιού με το Δήμο Πεντέλης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη  κ. Νικόλαος Τόσκας που συζήτησε με τους Πεντελιώτες θέματα που αφορούν τα προβλήματα αστυνόμευσης της ζώνης ευθύνης  του Δήμου Πεντέλης, ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Χαράλαμπος Αθανασίου και ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αττικής κ. Γεώργιος Καραμέρος, οι οποίοι εξέτασαν κατά περίπτωση τα θέματα αρμοδιότητάς τους.

Ο αγώνας του Δημάρχου Πεντέλης κ. Στεργίου – Καψάλη Δημητρίου, για να απαλλάξει από το δασικό χαρακτήρα τις κεντρικές πλατείες και τους πατροπαράδοτους οικισμούς της Πεντέλης, δομημένους με άδειες από το ΄35 μέχρι το ΄45 βρίσκει για πρώτη φορά μετά τον 20ετή αγώνα ευήκοον ους.

Ο Δήμαρχος στην ομιλία του τόνισε την ταλαιπωρία που υφίστανται όλα αυτά τα χρόνια οι Πεντελιώτες κυρίως οι αυτόχθονες των οικισμών Γκορτζέζας, Αγίας Τριάδας, Μπουρμπάχτι, Καλλιθέας και Νταού Πεντέλης όπως και οι καταστηματάρχες των Κεντρικών Πλατειών Αγίας Τριάδας και Χαραυγής της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης με την κύρωση των δασικών χαρτών και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι με το νέο νόμο δίνεται λύση στο σοβαρό αυτό πρόβλημα. Απευθυνόμενος στους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου τους προέτρεψε να εργαστούν σκληρά για την υλοποίηση των επιταγών του νόμου που θα απαλλάξουν τον Πεντελιώτη από την ομηρία.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης, ο πρώην Πρόεδρος Εφετών κ. Θεοχάρης Μπίρπος, ο άμισθος Σύμβουλος του Δημάρχου κ. Κων/νος Καζάκος, ο Πρόεδρος του ΚΑΠΕ κ. Βασίλης Τσολακίδης, ο Δρ. Αθανάσιος Μανούρας, ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ κ. Βλάσης Σιώμος, οι Θεματικοί Αντιδήμαρχοι κ.κ. Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου και Άντα Μπούσουλα, ο Τοπικός Αντιδήμαρχος Δ.Κ. Πεντέλης κ. Κων/νος Μωραϊτης, ο  Αντιδήμαρχος Δ.Κ. Ν. Πεντέλης κ. Γεώργιος Μουαμελετζής, ο Αντιδήμαρχος Δ.Κ. Μελισσίων κ. Ηλίας Τσουχνικάς, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Πεντέλης κ. Κων/νος-Πολυχρόνης Τίγκας, ο Πρόεδρος του ΟΚΠΑ Δήμου Πεντέλης κ. Άγγελος Παλαιοδήμος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Λευτέρης Κοντουλάκος, Μιχάλης Κολιός, Ιωάννης Ζώης, Λευτέρης Κιτσούλης, Δημήτρης Μιχαλέλης, Ηλίας Βιλιώτης, Καίτη Μασμανίδου,  Κυβέλου Τίτσα, Παναγιώτης Μούστρης, Δήμητρα Κεχαγιά, Δημήτρης Σταυρόπουλος, Νικόλαος Λίγκας-Καπλάνης και Δρόσος Γεώργιος, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Δ.Κ. Πεντέλης κ.κ. Χρυσούλα Καπράλου-Σουτάδη και Κανέλλος Γεωργόπουλος, ο Τοπικός  Σύμβουλος Δ.Κ. Ν. Πεντέλης κ. Άγγελος Πανδράς, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Δ.Κ. Μελισσίων κ.κ. Απόστολος Φρατζής, Σταυρούλα Μιχαλοπούλου, Γεώργιος Μαγιάτης και Μαρία Κρεμαστού-Κουζή, ο Διοικητής του Α.Τ. Πεντέλης κ. Παναγιώτης Σοφράς, ο Διοικητής του Τ.Α. Πεντέλης κ. Γεώργιος Τζατζάκης, ο Δασάρχης Πεντέλης κ. Αθανάσιος Ρέππας, οι  Δασολόγοι κκ. Νίκος Χλύκας και Ελευθέριος Σταματόπουλος, ο Δικηγόρος κ. Μάριος Χαϊνταρλής, Υπηρεσιακοί Παράγοντες, και πλήθος δημοτών που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα με την κύρωση των δασικών χαρτών.

Παρακολουθείστε την ομιλία του Δημάρχου Πεντέλης στο παρακάτω link:

https://www.youtube.com/watch?v=xYMVtp5aXAg

Πηγή: www.ermispress 

Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Ιανουάριος 2021
ΚΥ ΔΕ ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Επισκέψεις Ιστοχώρου

σήμερα επισκέφθηκανσήμερα επισκέφθηκαν253
από Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαναπό Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαν1263172

Χάρτης Ιστοχώρου

sitemap www.stergiou-kapsalis.gr Sitemap για πλοήγηση