4η Θεματική διάλεξη του Ελεύθερου Πανεπιστημίου Δήμου Πεντέλης με θέμα: «Η Διαφθορά ως εχθρός της Δημοκρατίας».

Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης υπό την αιγίδα του οποίου συστάθηκε το Πανεπιστήμιο χαιρέτησε την εκδήλωση λέγοντας πως η πλήρης απαξίωση ηθικά και υλικά της Αυτοδιοίκησης είναι αποτέλεσμα της ουσιαστικής και φημολογούμενης διαφθοράς, μέσα στην οποία φέρεται αυτή να λειτούργησε τις προηγούμενες 10ετίες....

4hDialexhElPanDPentelhs_1 4hDialexhElPanDPentelhs_2

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

Δ/νση : Καλαμβόκη 2Α

Τ.Κ. 15127 Μελίσσια                                                                                           Μελίσσια, 26 Μαΐου 2016

Τηλ: 2132050015-17-18

Φαξ : 2132050039

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 96

ΘΕΜΑ: 4η Θεματική διάλεξη του Ελεύθερου Πανεπιστημίου Δήμου Πεντέλης με θέμα: «Η Διαφθορά ως εχθρός της Δημοκρατίας».

Την Τετάρτη 25 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Δ.Κ. Μελισσίων, η 4η Θεματική διάλεξη του «Ελεύθερου Πανεπιστημίου Δήμου Πεντέλης» με θέμα: «Η Διαφθορά ως εχθρός της Δημοκρατίας» με ομιλητή τον Καθηγητή Εγκληματολογίας στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Ιωάννη Πανούση, πρώην Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θράκης και τέως Αναπληρωτή Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης υπό την αιγίδα του οποίου συστάθηκε το Πανεπιστήμιο χαιρέτησε την εκδήλωση λέγοντας πως η πλήρης απαξίωση ηθικά και υλικά της Αυτοδιοίκησης είναι αποτέλεσμα της ουσιαστικής και φημολογούμενης διαφθοράς, μέσα στην οποία φέρεται αυτή να λειτούργησε τις προηγούμενες 10ετίες.

Την επιμέλεια και το συντονισμό της εκδήλωσης είχε η Θεματική Αντιδήμαρχος κα. Άντα Μπούσουλα την οποία ο Δήμαρχος συνεχάρη για την άριστη οργάνωση των Εκδηλώσεων του Ελεύθερου Πανεπιστημίου του Δήμου και η οποία στη σύντομη παρέμβασή της έκανε μικρό απολογισμό της μέχρι τώρα λειτουργίας του Ελεύθερου Πανεπιστημίου του Δήμου Πεντέλης. 

Τη διάλεξη παρακολούθησαν επίσης οι καθηγητές κ. Νίκος Κόλλιας και Ιωάννης Τσιτσιμπής, η πολιτευτής κα. Ζωή Ράπτη, η Πρόεδρος της Β3 Νομαρχιακής της Ν.Δ. κα. Αργυρώ Ζέρβα, ο πρώην Δήμαρχος Χαλανδρίου κ. Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ κ. Βλάσης Σιώμος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Βριλησσίων κ. Ιωάννης Πισιμίσης, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Κ. Ν.Πεντέλης κ. Μανώλης Μιχελακάκης, οι Τοπικές Σύμβουλοι Μελισσίων κ.κ. Σταυρούλα Μιχαλοπούλου και Ειρήνη Βλάχου, ο Διοικητής του Νοσοκομείου «Έλενα Βενιζέλου – Αλεξάνδρα» κ. Δημήτρης Βεζυράκης, ο πρώην Τοπικός Αντιδήμαρχος Δ.Κ. Ν.Πεντέλης κ. Αντώνης Καβουρίδης, ο κ. Ευάγγελος Σπύρου, μέλος του ΕΤΑΠ- ΜΜΕ Δημοσιογράφων, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πελοποννησίων κ. Νικόλαος Καμπέρης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Λαλητάδων κ. Βασίλης Ζευγώλης ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Μικρασιατών Νέα Ροδώνη κ. Χρήστος Κάζος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μελισσίων κ. Γιάννης Καλαϊτζίδης, η εκπρόσωπος της Πνευματικής Κίνησης Β. Προαστίων κ. Βιβή Μπάγιου  και πλήθος κόσμου.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων 

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Ιανουάριος 2021
ΚΥ ΔΕ ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Επισκέψεις Ιστοχώρου

σήμερα επισκέφθηκανσήμερα επισκέφθηκαν250
από Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαναπό Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαν1261096

Χάρτης Ιστοχώρου

sitemap www.stergiou-kapsalis.gr Sitemap για πλοήγηση