Σε εορταστικό κλίμα και με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η «Ημέρα Αλληλεγγύης - Εθελοντισμού - Εργαζομένων».

Σε εορταστικό κλίμα με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε από το Εθελοντικό Κλιμάκιο Πεντέλης και τον Επίτιμο Πρόεδρο Εθελοντικού Κλιμακίου και Δήμαρχο Πεντέλης κο Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, η «Ημέρα Αλληλεγγύης- Εθελοντισμού-Εργαζομένων»....

HmeraAllhleggyhs_Pasxa2016_f1 HmeraAllhleggyhs_Pasxa2016_f4HmeraAllhleggyhs_Pasxa2016_f3HmeraAllhleggyhs_Pasxa2016_f2

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

Δ/νση :Καλαμβόκη 2Α

Τ.Κ. 15127 Μελίσσια                                                                              Μελίσσια 28 Απριλίου 2016

Τηλ: 2132050015-17-18

Φαξ : 2132050039

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 75

 

ΘΕΜΑ: «Ημέρα Αλληλεγγύης - Εθελοντισμού - Εργαζομένων».

Σε εορταστικό κλίμα με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε από το Εθελοντικό Κλιμάκιο Πεντέλης και τον Επίτιμο Πρόεδρο Εθελοντικού Κλιμακίου και Δήμαρχο Πεντέλης κο Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, η «Ημέρα Αλληλεγγύης- Εθελοντισμού-Εργαζομένων» στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Γυμνασίου-Λυκείου της Δ.Κ. Ν.Πεντέλης σήμερα Μ.Πέμπτη 28 Απριλίου 2016.

Ο Δήμαρχος Πεντέλης και το Εθελοντικό Κλιμάκιο υποδέχτηκαν τους πολίτες και τους εργαζομένους, ανταλλάσοντας ευχές για Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.

Την εκδήλωση ευλόγησε ο Σεβασμιότατος  Μητροπολίτης Θερμοπυλών κ.κ Ιωάννης Σακελλαρίου.

Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Πεντέλης κος Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης και συγκινημένος, μεταξύ άλλων  τόνισε: «Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στην Αλληλεγγύη στον Εθελοντισμό και στους Εργαζομένους και οφείλεται αποκλειστικά στις ευγενικές χορηγίες των Πεντελιωτών χορηγών μας και φυσικά στον αγώνας ζωής όλων των αιρετών και υπηρεσιακών συνεργατών μου που πιστεύουν στην αξία της κοινωνικής συνοχής.

Όλοι εσείς, είσαστε για μένα το εφαλτήριο και η δύναμη για να συνεχίζω να προσφέρω και να αγωνίζομαι με τις ίδιες αρχές με τις οποίες ξεκίνησα. Αλληλεγγύη δεν είναι μία πράξη φιλανθρωπίας, αλλά μία πράξη ενότητας με ομαδική συνείδηση.

Ο Εθελοντισμός τον οποίο συνειδητά και με συνέπεια υπηρετώ όλα τα χρόνια, δίνει νόημα και περιεχόμενο σε πανανθρώπινες αξίες, αποτελεί ανιδιοτελή πράξη που μέσα από αυτήν, εκείνος που την κάνει, δεν προσδοκά ανταλλάγματα, τίτλους, επαίνους, βραβεία και αξιώματα, παρά μόνο την χαρά της προσφοράς, καλλιεργώντας έτσι μια άλλη συμπεριφορά και ένα άλλο δημόσιο ήθος.

Σε μία εποχή που η λατρεία του ατομικισμού έγινε μόδα, το Εθελοντικό Κλιμάκιο Πεντέλης κάνει τη διαφορά με τις δράσεις και το έργο του και δίνει διέξοδο στα προβλήματα που γεννιούνται από την μυωπία του εγωκεντρισμού. Οι εθελοντές μας με τις πράξεις τους, προωθούν θετικές στάσεις και αντιλήψεις, αποτελούν παράδειγμα για μίμηση κάνοντας μας υπερήφανους. Σας αξίζουν συγχαρητήρια γιατί από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας του Εθελοντικού Κλιμακίου έως σήμερα δουλεύεται με το ίδιο σθένος. Η Ημέρα σήμερα είναι επίσης αφιερωμένη και στους εργαζόμενους, που θα ήθελα να τους ευχαριστήσω ιδιαίτερα όλους, για τον καθημερινό αγώνα που δίνουν δίπλα μου, έτσι ώστε ο Δήμος μας να έχει πλήρη και συνεχή λειτουργία. Έχουμε πλέον γίνει μια ισχυρή και δυνατή ομάδα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι μοιραστήκαν τρόφιμα  σε περίπου 1000 οικογένειες προσφορά αποκλειστικά των Πεντελιωτών χορηγών.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρέστησαν οι χορηγοί, η Θεματική Αντιδήμαρχος κα Άντα Μπούσουλα-Χάνου, οι Τοπικοί Αντιδήμαρχοι Μελισσίων κος Ηλίας Τσουχνικάς, Νέας Πεντέλης κος Γιώργος Μουαμελετζής και Πεντέλης κος Κώστας Μωραΐτης, οι Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων, Μελισσίων κος Γιώργος Βορέας και Νέας Πεντέλης κος Μανώλης Μιχελακάκης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κος Λευτέρης Κοντουλάκος, κος Ιωάννης Ζώης και κα  Παναγιώτα Κυβέλου και  η κα Όλγα Κοζανιτά καθώς και πλήθος κόσμου.

Το γενικό συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο άμισθος Εθελοντής Σύμβουλος του Δημάρχου κος Κωνσταντίνος Καζάκος.

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΙΔΡΥΜΑ Ι.Σ. ΛΑΤΣΗ

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΚΟΖΙ'S ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ - Τζάνος Βασίλειος

ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ ABEE - Ευαγγέλου Βασίλειος

ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ - Καραμολέγκος Μανώλης

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ - Ψυχογιός Αθανάσιος

KPMG ΟΡΚΩΤΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΑΕ - Κυριάκου Μάριος

POWERTEC ΕΠΕ - Ντεμέης Χρήστος

Παντοπωλείο ΠΕΝΤΕΛΙΚΟ - Μαρτζάκλης Ανδρέας

SUPER MARKET ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ 

SUPER MARKET LIDL

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΝΤΑΛΙΑ - Καραδήμα Βίκυ

Πολιτιστικός Σύλλογος ΛΑΛΗΤΑΔΕΣ

ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ- Απέργη Έλσα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ

ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΟΝ - Μπαρούχας Δημήτρης

ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ TOP - Βροντής Δημήτριος

ΑΦΟΙ ΦΑΛΤΣΕΤΑ – ΠΛΑΣΤΙΚΑ

Δικηγορικό Γραφείο Αθανάσιου Τσιούμα

PLAYMOBIL

Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Ιανουάριος 2021
ΚΥ ΔΕ ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Επισκέψεις Ιστοχώρου

σήμερα επισκέφθηκανσήμερα επισκέφθηκαν254
από Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαναπό Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαν1264205

Χάρτης Ιστοχώρου

sitemap www.stergiou-kapsalis.gr Sitemap για πλοήγηση