Εκδήλωση Γνωριμίας από το Νεοσύστατο "Σύλλογο Πολιτιστικού Κέντρου Δ.Κ. Μελισσίων".

SyllogosPolitistikouKentrouDKMelission_LogoΤην Παρασκευή 22 Απριλίου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση γνωριμίας από το νεοσύστατο "Σύλλογο Πολιτιστικού Κέντρου Δ.Κ. Μελισσίων". Σε εύθυμο κλίμα οι φίλοι του Συλλόγου είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να συζητήσουν από κοντά με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου.....

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

Δ/νση : Καλαμβόκη 2Α

Τ.Κ. 15127 Μελίσσια                                                                                   Μελίσσια, 26 Απριλίου 2016

Τηλ: 2132050015-17-18

Φαξ : 2132050039

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 73 

ΘΕΜΑ: Εκδήλωση Γνωριμίας από το Νεοσύστατο "Σύλλογο Πολιτιστικού Κέντρου Δ.Κ. Μελισσίων". 

Την Παρασκευή 22 Απριλίου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση γνωριμίας από το νεοσύστατο "Σύλλογο Πολιτιστικού Κέντρου Δ.Κ. Μελισσίων". Σε εύθυμο κλίμα οι φίλοι του Συλλόγου είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να συζητήσουν από κοντά με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου που αποτελείται από τους εξής:

Παναγιώτα Τσινού, Πρόεδρος

Βίκυ Στεργίου-Καψάλη, Αντιπρόεδρος

Νικόλαος Καμπέρης, Γραμματέας

Μαίρη Δούκα, Ταμίας

Έυα Μπουλούκου, Μέλος

Ηλίας Βιλιώτης, Μέλος και

Βασίλης Ροσταδάκης, Μέλος

 

Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου - Καψάλης χαιρέτησε με επιστολή του την εκδήλωση λόγω απουσίας του στο εξωτερικό, όπως παρακάτω:

“Αγαπητά μέλη και φίλοι του Πολιτιστικού Συλλόγου Μελισσίων,

Η απουσία μου στο εξωτερικό δε μου επιτρέπει να χαρώ την πρώτη συγκέντρωση γνωριμίας μας.

Ο Σύλλογός σας προσδοκώ να αποτελέσει κυρίαρχο κύτταρο στην ανάπτυξη των Πολιτιστικών Δράσεων στα Μελίσσια , στα πλαίσια των προσδοκιών και των εξαγγελιών μας.

Θεωρώ βάσιμη την ελπίδα μου αυτή αφού στηρίζεται  σε εσάς, εκλεκτό Προεδρείο, μέλη και φίλοι του Συλλόγου, που μαζί αγωνιζόμαστε νυχθημερόν, ανιδιοτελώς για το καλύτερο αύριο της πόλης και των δημοτών της, τη δύσκολη αυτή περίοδο που περνάμε εθνικά και παγκόσμια.

Πιστεύω, να απαλυνθεί η απουσία μου με την αυτοδιοικητική και φυσική μου αντιπροσώπευση στη γιορτή σας“.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ευαγγελία Μπουσίου, ο Θεματικός Αντιδήμαρχος κ. Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, ο Τοπικός Αντιδήμαρχος Ν. Πεντέλης κ. Γεώργιος Μουαμελετζής, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Άγγελος Παλαιοδήμος, Πρόεδρος Ο.Κ.Π.Α., Τίτσα Κυβέλου, Πρόεδρος Α΄ΚΑΠΗ Δ.Κ. Μελισσίων και Παναγιώτης Μούστρης, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ν.Πεντέλης κ. Μανώλης Μιχελακάκης, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Δ.Κ.Μελισσίων κ.κ. Απόστολος Φρατζής, Σταυρούλα Μιχαλοπούλου, Υπεύθυνη Γ΄ΚΑΠΗ Δ.Κ.Μελισσίων και Γιώργος Μαγιάτης,  η Υπεύθυνη Αιμοδοσίας του Δήμου Πεντέλης κ.Αγνή Ζώη, ο Πρόεδρος του Μικρασιατικού - Πολιτιστικού Συλλόγου Άγιος Γεώργιος - Γκιουλμπαξέ κ. Παναγιώτης Γκατζόλης, ο Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Λαλητάδες κ. Δημήτρης Τζαμτζής, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Πεντέλης κ. Ζακλίν Δελασούδα, ο κ. Αλέξης Τσεβάς εκπρόσωπος του Νεοπεντελικού, ο κ. Γιώργος Ντούσκος εκπρόσωπος του 5Χ5 Soccer Academi Pedeli, ο Διοικητής του Τζάνειου Νοσοκομείου κ. Χρήστος Παπαχρήστος και ο κ. Γιάννης Κοτσίρης από την εταιρεία kotsiris travel.

 

Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων 

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Ιανουάριος 2021
ΚΥ ΔΕ ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Επισκέψεις Ιστοχώρου

σήμερα επισκέφθηκανσήμερα επισκέφθηκαν164
από Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαναπό Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαν1263376

Χάρτης Ιστοχώρου

sitemap www.stergiou-kapsalis.gr Sitemap για πλοήγηση