Ομιλία στο Πολιτιστικό Κέντρο Δ.Κ. Μελισσίων με Θέμα «Καρδιαγγειακά Νοσήματα σε Περίοδο Οικονομικής Κρίσης»

OmiliaEgardiaΟ Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου - Καψάλης ανέφερε στο σύντομο χαιρετισμό του: «Εκδηλώσεις σαν και αυτή είναι δράσεις στην βασική κατεύθυνση που έχουμε ως Δημοτική Αρχή «Άνθρωπος η Απάντηση στην όποια Ερώτηση»......

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

Δ/νση : Καλαμβόκη 2Α

Τ.Κ. 15127 Μελίσσια                                                                               Μελίσσια, 3 Σεπτεμβρίου 2015

Τηλ: 2132050015-17-18

Φαξ : 2132050039

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 272

 

ΘΕΜΑ: Ομιλία στο Πολιτιστικό Κέντρο Δ.Κ. Μελισσίων με Θέμα «Καρδιαγγειακά Νοσήματα σε Περίοδο Οικονομικής Κρίσης» 

 

Την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο της Δ.Κ. Μελισσίων ομιλία με θέμα «Καρδιαγγειακά νοσήματα σε περίοδο οικονομικής Κρίσης» στα πλαίσια του Προγράμματος «Εγκάρδια - Πρόληψη Καρδιαγγειακών Nοσημάτων, Δωρεάν Αιματολογικές και Καρδιολογικές Εξετάσεις», με βασική ομιλήτρια την Επίκουρη Καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Επιστημονική Υπεύθυνη του Προγράμματος Εγκάρδια κα. Θεοδώρα Ψαλτοπούλου.

Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου - Καψάλης ανέφερε στο σύντομο χαιρετισμό του: «Εκδηλώσεις σαν και αυτή είναι δράσεις στην βασική κατεύθυνση που έχουμε ως Δημοτική Αρχή, «Άνθρωπος η Απάντηση στην όποια Ερώτηση». Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί τέτοιες πρωτοβουλίες όταν λαμβάνονται από στελέχη του Συνδυασμού τιμάνε και τους ίδιους και τον Συνδυασμό και την πόλη μας, κυρίως όμως τιμάνε τον άνθρωπο. Σ΄ αυτό το Δήμο υπάρχουν άνθρωποι της προσφοράς, άνθρωποι οι οποίοι λειτουργούν εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο, με μόνη ανταμοιβή την ηθική. Οφείλω ως αρχηγός αυτού του συστήματος να συγχαρώ όλους αυτούς οι οποίοι συνετέλεσαν στο να γίνει πράξη αυτή η προσπάθεια η οποία δίνει στην κοινωνία μας μία ακόμη βοήθεια, αυτή των Ιατρικών Εξετάσεων, παράλληλα με τη στήριξη που δίνουμε στην κοινωνία με το Κοινωνικό Παντοπωλείο, με την Μπουτίκ ειδών ρουχισμού, με την Στέγη αστέγων. Η άλλη πλευρά που στηρίζει αυτό τον αγώνα είναι η Χορηγία. Δε θα πάψουμε λοιπόν όσα χρόνια μας τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας να λειτουργούμε στο πλαίσιο της βασικής μας αρχής Άνθρωπος η Απάντηση στην όποια Ερώτηση, οι Εξουσίες έρχονται και παρέρχονται και δεν είναι Αυτοσκοπός. Αυτοσκοπός είναι αυτές να υπηρετούν τον Δημότη, κάτι που σήμερα έχει ξεχαστεί από πολλούς και ιδίως από την κεντρική μας εξουσία.»

Αξίζει να σημειωθεί πως στα πλαίσια του προγράμματος έχουν ήδη προγραμματιστεί πάνω από 400 δωρεάν εξετάσεις από Καρδιολόγο, Παθολόγο και Ψυχολόγο στα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Μελισσίων και Πεντέλης.

Το πρόγραμμα υλοποιεί ο Δήμος Πεντέλης σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Εργαστήριου Υγιεινής, Επιδημιολογίας & Ιατρικής Στατιστικής (Ε.Κ.Π.Α.) και την Α΄ Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική και την επιμέλεια του Προγράμματος έχει η Θεματική Αντιδήμαρχος κα. Άντα Μπούσουλα, η οποία και προλόγισε την εκδήλωση.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης (Ο.Κ.Π.Α.) κ. Άγγελος Παλαιοδήμος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Ιωάννης Ζώης και Λευτέρης Κιτσούλης, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Ν.Πεντέλης κ. Μανώλης Μιχελακάκης, η Τοπική Σύμβουλος Δ.Κ. Μελισσίων κα. Σταυρούλα Μιχαλοπούλου και η Υπεύθυνη του Δ’ ΚΑΠΗ Δ.Κ. Μελισσίων κα. Γιώτα Τσινού.

 

Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Ιανουάριος 2021
ΚΥ ΔΕ ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Επισκέψεις Ιστοχώρου

σήμερα επισκέφθηκανσήμερα επισκέφθηκαν251
από Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαναπό Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαν1264202

Χάρτης Ιστοχώρου

sitemap www.stergiou-kapsalis.gr Sitemap για πλοήγηση