Τελετή Παράδοσης - Παραλαβής Καθηκόντων Αντιδημάρχου Δ.Κ. Πεντέλης

TeletiParadosisParalavisAntidimarxiasPenteli2015_3 TeletiParadosisParalavisAntidimarxiasPenteli2015_1TeletiParadosisParalavisAntidimarxiasPenteli2015_2Την Κυριακή 9 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα του παλαιού Δημαρχείου Πεντέλης η Τελετή Παράδοσης - Παραλαβής  Καθηκόντων Αντιδημάρχου της Δ.Κ. Πεντέλης από τον κ. Ιωάννη Ζώη στον κ. Κωνσταντίνο Μωραΐτη...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

Δ/νση : Καλαμβόκη 2Α

Τ.Κ. 15127 Μελίσσια                                                                                 Μελίσσια, 10 Αυγούστου 2015

Τηλ: 2132050015-17-18

Φαξ : 2132050039

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 254

ΘΕΜΑ: Τελετή Παράδοσης - Παραλαβής Καθηκόντων Αντιδημάρχου Δ.Κ. Πεντέλης 

 

Την Κυριακή 9 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα του παλαιού Δημαρχείου Πεντέλης η Τελετή Παράδοσης - Παραλαβής Καθηκόντων Αντιδημάρχου της Δ.Κ. Πεντέλης από τον κ. Ιωάννη Ζώη στον κ. Κωνσταντίνο Μωραΐτη.

Η τελετή ξεκίνησε με την ανάγνωση της με αρ.627/2015 απόφασης του Δημάρχου Πεντέλης περί ορισμού Αντιδημάρχου.

Ακολούθησε χαιρετισμός του αποχωρούντα Αντιδημάρχου Δ.Κ. Πεντέλης κου Ιωάννη Ζώη ο οποίος και ευχαρίστησε το Δήμαρχο Πεντέλης για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του, δήλωσε πως θα συνεχίσει να στηρίζει τις Αρχές και τις Αξίες της Διοίκησης   και έκλεισε κάνοντας μία σύντομα αναφορά στη δραστηριότητα της θητείας του.

Στη συνέχεια ο παραλαβών Αντιδήμαρχος κος Κωνσταντίνος Μωραΐτης, δήλωσε έτοιμος να υπηρετήσει με συνέπεια και ευθύνη το έργο που του ανατέθηκε.

Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης αφού μοιράστηκε με τους παρευρισκόμενους εμπειρίες του από την έως τώρα πλούσια πορεία του στην Διοίκηση, ευχαρίστησε τον παραδίδων Αντιδήμαρχο για την προσφορά του και ευχήθηκε στον παραλαβόντα μια άξια θητεία βασισμένη στις αρχές της Διοίκησης. Τόνισε δε: « … πως οι εξουσίες πλέον δεν έχουν τίτλους, σφραγίδες και δεν έχουν πανάκεια. Οι άνθρωποι είναι αυτοί που τους αντιπροσωπεύουν και εκεί μπορούμε να επενδύσουμε. Η Διοίκηση είναι πρόληψη, πρόβλεψη έλεγχος …έλεγχος, τίποτα στην τύχη. Διοίκηση με δίκαιο και Παράδειγμα. Θα πρέπει δε, να χαρακτηρίζεται από ανιδιοτέλεια , αλτρουισμό, αγάπη για τον Άνθρωπο εργατικότητα και αίσθημα ευθύνης».

Ακολούθησε απονομή τιμητικής πλακέτας από τον Δήμαρχο Πεντέλης κο Δημήτρη Στεργίου- Καψάλη προς τον παραδίδοντα Αντιδήμαρχο ΔΚ Πεντέλης κον  Ιωάννη Ζώη . 

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Σεραφείμ και προφήτη Ηλία Πεντέλης Πανοσιολογιότατος Πατέρας Βησσαρίων, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΚΑΠΕ κ. Τσολακίδης Βασίλης, ο Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Πεντέλης κ. Παπαδάκης Σταμάτης, η πρώην Αντιπρόεδρος της Κοινότητας Πεντέλης κ. Τσαντή Γλυκερία, ο πρώην Αντιπρόεδρος της Ν.Πεντέλης κ. Γεωργιάδης, ο Τοπικός Αντιδήμαρχος της Δ.Κ. Ν.Πεντέλης κ. Κοντουλάκος Λευτέρης, η Θεματική Αντιδήμαρχος κ. Μπούσουλα Άντα, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Αποστολόπουλος Θεόδωρος και Μασμανίδου Καίτη, ο Τοπικός Σύμβουλος Δ.Κ Πεντέλης κ. Γεωργόπουλος Κανέλλος, η Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κα. Σίσση Ντούρη, η Υπεύθυνη του Δ΄ΚΑΠΗ Μελισσίων κα. Τσινού Γιώτα, η Πρόεδρος του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Πεντέλης κα. Σιαμάνη Άννα, ο Πρόεδρος του Σωματείου Μοτοσυκλέτας «ΑΡΗΣ» κ. Χριστοδούλου, πλήθος δημοτών και εργαζομένων.

 

Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων 

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Ιανουάριος 2021
ΚΥ ΔΕ ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Επισκέψεις Ιστοχώρου

σήμερα επισκέφθηκανσήμερα επισκέφθηκαν248
από Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαναπό Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαν1261674

Χάρτης Ιστοχώρου

sitemap www.stergiou-kapsalis.gr Sitemap για πλοήγηση