Συνάντηση Δημάρχου Πεντέλης κ. Δημητρίου Στεργίου-Καψάλη με Πολιτιστικούς-Αθλητικούς Συλλόγους του Δήμου Πεντέλης

Dimitris_Stergiou-KapsalisΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1 Απριλίου 2015 και ώρα 18.00 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων η  συνάντηση του Δημάρχου κ. Δημητρίου Στεργίου - Καψάλη με τους Πολιτιστικούς και Αθλητικούς Συλλόγους του Δήμου Πεντέλης....

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

Δ/νση : Καλαμβόκη 2Α

Τ.Κ. 15127 Μελίσσια                                                                                   Μελίσσια 3 Απριλίου 2015

Τηλ: 2132050015-17-18

Φαξ : 2132050039

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 103

 

ΘΕΜΑ: Συνάντηση Δημάρχου με Πολιτιστικούς -Αθλητικούς Συλλόγους  Δήμου Πεντέλης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1 Απριλίου 2015 και ώρα 18.00 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων η  συνάντηση του Δημάρχου κ. Δημητρίου Στεργίου -Καψάλη με τους Πολιτιστικούς και Αθλητικούς Συλλόγους του Δήμου Πεντέλης .

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πεντέλης  κ. Δημήτριος Στεργίου-Καψάλης,  ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου Δημοσθένης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Άντα Μπούσουλα, Τοπικοί Σύμβουλοι της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων  και εκπρόσωποι από όλους σχεδόν τους Πολιτιστικούς και Αθλητικούς Συλλόγους του Δήμου.

Ο Δήμαρχος καλωσόρισε τους παρευρεθέντες  λέγοντας ότι αισθάνεται ιδιαίτερη χαρά και τιμή που βρίσκεται ανάμεσα σε ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στο χώρο του πολιτισμού και του αθλητισμού και βοηθούν την πόλη μας σε μια περίοδο οικονομικά δύσκολη.

Βασικός πυλώνας της στρατηγικής του δήμου που αποτέλεσε και προεκλογική μας δέσμευση είναι ότι ο Πολιτισμός και ο Αθλητισμός στην πόλη μας θα γίνεται από τους συλλόγους,  με κεντρικό συντονισμό και ενίσχυση από τον ΟΠΑΘ.

Στον τομέα του Αθλητισμού, θα πρέπει έγκαιρα να υποβληθούν τα προγράμματα των συλλόγων που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν αθλητικό καλοκαίρι (camp), ώστε σε συνεργασία με τον ΟΠΑΘ να διαμορφωθεί το τελικό πρόγραμμα για την ωφέλιμη απασχόληση των παιδιών.

Οι φορείς που θα οργανώσουν τα camps στο Δήμο για την καλοκαιρινή απασχόληση των παιδιών θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι   στόχος του προγράμματος θα είναι η δημιουργική απασχόληση των παιδιών κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και η εξυπηρέτηση του εργαζόμενου γονέα , διασφαλίζοντας ταυτόχρονα τη σωματική και ψυχική υγεία των παιδιών, μέσα σε χώρους που θα εμπνέουν σιγουριά και ασφάλεια.

Στον τομέα του Πολιτισμού, οι δράσεις θα υλοποιηθούν μέσω των  Πολιτιστικών μας κέντρων (Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων, Ανοιχτό Θέατρο Μελισσίων, Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας και Πνευματικό Κέντρο Ν. Πεντέλης ) με το συντονισμό και έλεγχο του ΟΠΑΘ.

Μέχρι το τέλος Απριλίου θα πρέπει να υποβληθούν τα αιτήματα για τη διάθεση των χώρων, ώστε να προγραμματιστούν οι  πολιτιστικές  εκδηλώσεις  και η διαθεσιμότητα των χώρων και του εξοπλισμού και έγκαιρα να συνταχθεί το πρόγραμμα για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2015 και το Φεστιβάλ Πεντέλης.

Στη συνέχεια οι εκπρόσωποι των συλλόγων εξέφρασαν απόψεις προτάσεις και προβληματισμούς σε θέματα πολιτιστικών και αθλητικών δράσεων και σε θέματα συντηρήσεων των ανάλογων χώρων.

Ο Δήμαρχος, κλείνοντας τη συνάντηση, εξέφρασε για άλλη μια φορά τη βασική κατεύθυνση του δήμου ότι ο πολιτισμός και ο αθλητισμός στο Δήμο Πεντέλης θα γίνεται με τη συνεργασία των συλλόγων και  ο Δήμος θα είναι πάντα δίπλα τους  και θα συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις στο πολύτιμο έργο τους .

Αρμόδια Διεύθυνση: Διεύθυνση Κοινωνικής Αλληλεγγύης Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού

Αρμόδια Υπάλληλος: κα Κουλάκου Παναγιώτα

Τηλ: 213-2050079 εσωτ.179, Email:koulakou@melissia.gr 

Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων 

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Φεβρουάριος 2020
ΚΥ ΔΕ ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29

Επισκέψεις Ιστοχώρου

σήμερα επισκέφθηκανσήμερα επισκέφθηκαν125
από Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαναπό Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαν1168417

Χάρτης Ιστοχώρου

sitemap www.stergiou-kapsalis.gr Sitemap για πλοήγηση