Τη Μεγαλύτερη Βασιλόπιτα Έκοψε ο Δήμαρχος Πεντέλης

MegaVasilopita_1MegaVasilopita_2MegaVasilopita_3MegaVasilopita_4

Δείτε το video από το Δελτίο Ειδήσεων του Αντ1: http://www.antenna.gr/webtv/watch?cid=t25e_j5n_dlt8%3d

"..Με μήνυμα Ελπίδας και ευχές υγείας καλοδεχόμαστε και στηρίζουμε το εγχείρημά σας για την ανάδειξη της μεγαλύτερης Βασιλόπιτας από την Ιστορική Πλατεία της Δ.Κ. Πεντέλης»...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

Δ/νση : Καλαμβόκη 2Α

Τ.Κ. 15127 Μελίσσια                                                                                        Μελίσσια 9 Φεβρουαρίου 2015

Τηλ: 2132050015-17-18

Φαξ : 2132050039

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 51

 

ΘΕΜΑ: Τη Μεγαλύτερη Βασιλόπιτα έκοψε Ο Δήμαρχος Πεντέλης 

 

Την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου η Συντεχνία Αρτοποιών Αθηνών Προαστίων Περιχώρων (ΣΑΑΠΠ) έφτιαξε στην Πλατεία Αγίας Τριάδας Πεντέλης τη μεγαλύτερη Βασιλόπιτα τριακοσίων τριάντα (330) κιλών με στόχο να βραβευτεί από το World Guiness Records.

Οικοδεσπότης της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου Καψάλης ανέφερε στον χαιρετισμό του:

«Το ψωμί αποτέλεσε και αποτελεί το κυρίαρχο στοιχείο στη διατροφική μας αλυσίδα και δεν θα μπορούσε να μην δεχτούμε την οργάνωση μιας εκδήλωσης της Συντεχνίας των Αρτοποιών.

Η κοπή της Βασιλόπιτας εξ’ άλλου σηματοδοτεί την ελπίδα ως το άνοιγμα ενός νέου ετήσιου κύκλου και ο ιδανικότερος χώρος για το κόψιμο της μεγαλύτερης Βασιλόπιτας προφανώς και είναι η κεντρική πλατεία της πόλης μας, όπου έζησαν οι αρχαίοι Έλληνες που εξόρυξαν τα μάρμαρα του Πεντελικού που χάρισαν στην ανθρωπότητα το σύμβολο της Δημοκρατίας τον Παρθενώνα.

Με μήνυμα Ελπίδας και ευχές υγείας καλοδεχόμαστε και στηρίζουμε το εγχείρημά σας για την ανάδειξη της μεγαλύτερης Βασιλόπιτας από την Ιστορική Πλατεία της Δ.Κ. Πεντέλης».

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους η Βουλευτής κ. Χαρά Καφαντάρη, ο Διοικητής του Α.Τ. Πεντέλης κ. Ιωάννης Γρίμας, οι Θεματικοί Αντιδήμαρχοι κ.κ. Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, Άντα Μπούσουλα, οι Τοπικοί Αντιδήμαρχοι κ.κ. Ιωάννης Ζώης, Λευτέρης Κοντουλάκος, Ηλίας Τσουχνικάς, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης κ. Άγγελος Παλαιοδήμος, ο Δημοτικός σύμβουλος κ. Ελευθέριος Κιτσούλης, ο Πρόεδρος του Τοπικού συμβουλίου Δ.Κ.Πεντέλης κ. Γιάννης Ζούνης, οι Τοπικοί Σύμβουλοι κ.κ. Γιώργος Μαγιάτης, Σταυρούλα Μιχαλοπούλου, Σούλα Καπράλου, οι Πρόεδροι της Α΄βάθμιας και Β΄βάθμιας σχολικής Επιτροπής κ.κ. Βασίλης Κωστόπουλος, Σίσσυ Ντούρη, η Αντιπρόεδρος του Ο.Κ.Π.Α. κ. Αγνή Ζώη, η Υπεύθυνη του Πολιτιστικού Κέντρου Μελισσίων κ. Κική Μπάρα, ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Άγιος Γεώργιος Γκιουλμπαξέ» κ. Παναγιώτης Γκατζόλης και η κ. Γιώτα Τσινού.

 

Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων 

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Σεπτέμβριος 2019
ΚΥ ΔΕ ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Επισκέψεις Ιστοχώρου

σήμερα επισκέφθηκανσήμερα επισκέφθηκαν140
από Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαναπό Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαν1139553

Χάρτης Ιστοχώρου

sitemap www.stergiou-kapsalis.gr Sitemap για πλοήγηση