Πραγματοποιήθηκε η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Κέντρου Κοινωνικής Φροντίδας και Πρόνοιας Δ.Κ. Πεντέλης

KopiPitasKentrKoinPronFrontidasΟ Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου Καψάλης είπε στο χαιρετισμό του: «Το πνεύμα της λειτουργίας του κέντρου μας, που μαζί με όλους τους συναδέλφους σφυρηλατούμε καθημερινά είναι πάνω στη βασική μας αρχή «Άνθρωπος η απάντηση στην όποια Ερώτηση».... 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

Δ/νση : Καλαμβόκη 2Α

Τ.Κ. 15127 Μελίσσια                                                                                        Μελίσσια 2 Φεβρουαρίου 2015

Τηλ: 2132050015-17-18

Φαξ : 2132050039

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 40

 

ΘΕΜΑ: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Κέντρου Κοινωνικής Φροντίδας και Πρόνοιας 

Την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα στο Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας και Πρόνοιας  της Δ.Κ. Πεντέλης.

Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου Καψάλης είπε στο χαιρετισμό του: «Το πνεύμα της λειτουργίας του κέντρου μας, που μαζί με όλους τους συναδέλφους σφυρηλατούμε καθημερινά είναι πάνω στη βασική μας αρχή «Άνθρωπος η απάντηση στην όποια Ερώτηση». 

Χιλιάδες ώρες σπατάλησα στους διαδρόμους των υπουργείων για να χτίσουμε το κέντρο αυτό. Σημαντικό όμως δεν είναι να φτιάξεις κάτι, αλλά να το βλέπεις να λειτουργεί με τους εκλεκτούς ανθρώπους που είναι γύρω σου.  

Με αγώνα αμέσως με τη νέα μας θητεία αναπτύξαμε πέντε (5) Κ.Α.Π.Η., τρία (3) στα Μελίσσια και δύο (2) στην Πεντέλη. Όλη αυτή η διαδικασία υλοποιήθηκε με δύο βασικές παραμέτρους, με Εθελοντισμό και με Χορηγία που εξασφαλίζουν και τη λειτουργία τους.

Σήμερα οι Δημοτικές Κοινότητες Πεντέλης και Μελισσίων διαθέτουν υπέροχες εγκαταστάσεις Κέντρων Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης που είναι ανάγκη σ’ αυτές να αναπτυχθούν όλες οι κοινωνικές υπηρεσίες για τον πολίτη (ιατρεία, φαρμακεία, εστίες τροφίμων, ειδών ρουχισμού, χώροι ψυχολογικής στήριξης κ.τ.λ.) για την ανάπτυξη των οποίων έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους συνεργάτες μου, που τους έχω εμπιστευθεί και στους κατοίκους δημότες της Πεντέλης. Στον αγώνα μου, στον αγώνα μας άμεσος στόχος πλέον είναι η ανάπτυξη ανάλογου Κέντρου Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και στη Δ.Κ. Ν. Πεντέλης».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Καθηγητής κ. Χαράλαμπος Τοκατλίδης, ο Τοπικός Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του ΚΑΠΗ Πεντέλης κ. Ιωάννης Ζώης, ο Θεματικός Αντιδήμαρχος κ. Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης κ. Άγγελος Παλαιοδήμος, η Θεματική Αντιδήμαρχος κ. Άντα Μπούσουλα, ο Τοπικός Αντιδήμαρχος Ν. Πεντέλης κ. Λευτέρης Κοντουλάκος, ο Υποστράτηγος ε.α. κ. Χρήστος Τόιλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Καίτη Μασμανίδου, Ελευθέριος Κιτσούλης, Δημήτρης Μιχαλέλης, Μιχάλης Κολιός, οι τοπικοί σύμβουλοι Μανώλης Μιχελακάκης, Σούλα Καπράλου και Κανέλλος Γεωργόπουλος, και ο κ. Νίκος Οικονομίδης.

 

Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων 

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Σεπτέμβριος 2019
ΚΥ ΔΕ ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Επισκέψεις Ιστοχώρου

σήμερα επισκέφθηκανσήμερα επισκέφθηκαν12
από Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαναπό Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαν1137857

Χάρτης Ιστοχώρου

sitemap www.stergiou-kapsalis.gr Sitemap για πλοήγηση