Πραγματοποιήθηκε η Κοπή Πίτας του Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Πεντέλης

PitaOpath2015«Η μέρα που κόβεται μια πίτα είναι μια μέρα ιδιαίτερη, σημαντική, μια μέρα προγραμματισμού και απολογισμού.....

 

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

Υπ/νη : Θέκλα Παρασκευούδη 

Δ/νση : Καλαμβόκη 2Α

Τ.Κ. 15127 Μελίσσια                                                                                        Μελίσσια 19 Ιανουαρίου 2015

Τηλ: 2132050015-17-18

Φαξ : 2132050039

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- 18

ΘΕΜΑ: Κοπή Πίτας του Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Πεντέλης

 

 

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Οργανισμός Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Πεντέλης.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Κολυμβητήριο Μελισσίων το Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 12.00 π.μ.

Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης που παρέστη στην τελετή στο χαιρετισμό του δήλωσε:

«Η μέρα που κόβεται μια πίτα είναι μια μέρα ιδιαίτερη, σημαντική, μια μέρα προγραμματισμού και απολογισμού. Ο χώρος αυτός του αθλητισμού προάγει το αίσθημα της ενότητας, το αίσθημα που έχουμε ανάγκη ως κοινωνία Μελισσίων Πεντέλης, ως Έθνος, το αίσθημα με το οποίο προσπαθούμε εδώ μέσα από τα ικανά στελέχη να σφυρηλατήσουμε και να δρομολογήσουμε τη νιότη, που αποτελεί την ελπίδα μας, αρχές και αξίες χρειαζόμαστε και τίποτα σ΄αυτήν την κατεύθυνση δεν πρέπει να αφήνεται στην τύχη.

Σαν δια βίου αθλητάνθρωπος, ο οποίος έζησα στους στίβους του αθλητισμού για μισό αιώνα περίπου υπηρετώντας τον από όλες τις θέσεις του αθλητή, του προπονητή, του παράγοντα, μπορώ να σας πω, πως ο αθλητισμός είναι ο υγιέστερος χώρος και χαίρομαι γιατί αισθάνομαι και ως επικεφαλής της διοίκησης του Καλλικρατικού Δήμου Πεντέλης για δεύτερη συνεχή θητεία με την τιμή την οποία μου κάνετε, απόλυτα υπεύθυνος και για τις προσωπικότητες που διοικούν τον τομέα του Πολιτισμού και του Αθλητισμού στην Πόλη μας, τους ευχαριστώ για τον τρόπο που λειτουργούν τον χώρο.

Ο Δήμος Πεντέλης έχει στην πλάτη του μια βαριά ιστορία, κουβαλάει το Σύμβολο της Δημοκρατίας, τον Παρθενώνα. Ακούω πολλές φορές τα μάρμαρα Παρθενώνα – Λονδίνου, δεν είναι Παρθενώνας – Λονδίνο, είναι Πεντέλη – Παρθενώνας - Λονδίνο και εδώ εμείς οι Πεντελιώτες θα πρέπει να το φωνάζουμε και από τέτοιους χώρους που σφυρηλατούν χαρακτήρες.

«Θα κόψω το κομμάτι της πίτας στο κυριότερο στοιχείο ελπίδας σε κάθε κοινωνία, στους νέους μας, στα παιδιά μας και στα εγγόνια μας, να είναι γερά.»

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση: ο θεματικός Αντιδήμαρχος Δήμου Πεντέλης, κ. Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Βασίλειος Μπούρας, η θεματική Αντιδήμαρχος κ. Άντα Μπούσουλα, οι τοπικοί Αντιδήμαρχοι κ.κ. Ηλίας Τσουχνικάς, Λευτέρης Κοντουλάκος και Ιωάννης Ζώης, ο Αντιπρόεδρος του Ο.Π.Α.Θ. κ. Δημήτρης Αποστολάκος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Καίτη Μασμανίδου, Τίτσα Κυβέλου, Παναγιώτης Μούστρης, Ελευθέριος Κιτσούλης, Δημήτρης Μιχαλέλης, Δημήτριος Σταυρόπουλος, Γεωργία Μητροπούλου, Κων/νος Καλιαννιώτης, οι Τοπικοί Σύμβουλοι κ.κ. Μαίρη Δούκα, Σταυρούλα Μιχαλοπούλου, Ειρήνη Βλάχου, Μανώλης Μιχελακάκης, Κανέλλος Γεωργόπουλος, Νίκος Δροσάτος, Κωνσταντίνα Κολοβού-Μαρκοπούλου, επίσης οι κ.κ. Άννα Βενιέρη, Εύη Ευαγγελίου, Αγνή Ζώη, Κωνσταντίνος Καλατζής, Κική Μπάρα, Γιώργος Ντούσκος, Ελισάβετ Σανιάνου, Μάχη Σατολιά, Ευαγγελία Φετάνη, Δημήτρης Τζαμτζής, Ελένη Γκρέτσα, Κέλλυ Διακομανώλη, Νικόλαος Οικονομίδης, Γιώτα Τσινού, Άννα Τσίμα, καθώς επίσης και οι κ.κ. Χρήστος Τόϊλος, Δημήτρης Μάτζιος, Χρήστος Κάζος, Βασίλης Κωστόπουλος, Ιωάννης Κρουστάλης, Βαρβάρα Πετρίδου, Θανάσης Τσιούμας, Πέτρος Καρελλάς, Κων/νος Χαρτοματσίδης, Άννα Σιαμάνη, η Πρόεδρος της Κλινικής Λυράκου κ. Αννίκα Λυράκου και ο Γιώργος Λεμπέσης.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων 

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Μάϊος 2020
ΚΥ ΔΕ ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Επισκέψεις Ιστοχώρου

σήμερα επισκέφθηκανσήμερα επισκέφθηκαν4
από Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαναπό Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαν1199734

Χάρτης Ιστοχώρου

sitemap www.stergiou-kapsalis.gr Sitemap για πλοήγηση