Έγιναν τα Εγκαίνια & η Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας Γ΄ ΚΑΠΗ Δ.Κ. Μελισσίων

egenia_pitaGKapi_1egeniaPitaGKapi_2

"Στιγμές σαν και αυτή, που κλείνει ένας κύκλος, που λέγεται χρονιά και ανοίγει ένας καινούριος, υπάρχουν δύο σκέψεις. Η μία σκέψη είναι το χθες και λέγεται απολογισμός και η άλλη είναι το αύριο και λέγεται προγραμματισμός....


 

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

Υπ/νη : Θέκλα Παρασκευούδη 

Δ/νση : Καλαμβόκη 2Α

Τ.Κ. 15127 Μελίσσια                                                                                        Μελίσσια 19 Ιανουαρίου 2015

Τηλ: 2132050015-17-18

Φαξ : 2132050039

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 17

 

ΘΕΜΑ: Εγκαίνια και Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας Γ΄ Κ.Α.Π.Η. Δ.Κ. Μελισσίων

 

Την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου άνοιξε και πάλι τις πόρτες του το Γ΄ Κ.Α.Π.Η. της Δ.Κ. Μελισσίων. 

Σε γιορτινό κλίμα έγινε η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας.

Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου Καψάλης ανέφερε στο χαιρετισμό του:

"Στιγμές σαν και αυτή, που κλείνει ένας κύκλος, που λέγεται χρονιά και ανοίγει ένας καινούριος, υπάρχουν δύο σκέψεις. Η μία σκέψη είναι το χθες και λέγεται απολογισμός και η άλλη είναι το αύριο και λέγεται προγραμματισμός. Φέτος η χρονιά είναι πιο σημαντική, γιατί τυχαίνει σε μια περίοδο που οι Έλληνες είμαστε αποφασισμένοι, υποχρεωμένοι να χαράξουμε ντορό για τα επόμενα χρόνια. Όλα εκείνα που μας ενώνουν είναι η Χριστιανοσύνη, η Πατρίδα, η Ελλάδα.  Εδώ, έχουμε την τύχη και την τιμή να έχουμε και ανθρώπους, που μας δείχνουν ντορό Χριστιανικό, ντορό Αγάπης και Προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, και οι άνθρωποι αυτοί εδώ στα Μελίσσια και στην Πεντέλη είναι πολλοί και λέγονται άνθρωποι του Αλτρουισμού και του Εθελοντισμού. Είμαι σίγουρος ότι εδώ θα γίνει μια Εστία Αγάπης, εκπλήσσομαι από την αγάπη που το αγκαλιάζετε και νιώθω να με πνίγει η ευτυχία"

Την εκδήλωση, που επιμελήθηκε η Πρόεδρος του Γ΄ Κ.Α.Π.Η. κ. Εύη Ευαγγελίου τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης κ. Άγγελος Παλαιοδήμος, η θεματική Αντιδήμαρχος κ. Άντα Μπούσουλα, οι Αντιδήμαρχοι Μελισσίων και Νέας Πεντέλης κ.κ. Ηλίας Τσουχνικάς και Λευτέρης Κοντουλάκος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Καίτη Μασμανίδου, Τίτσα Κυβέλου, Ελευθέριος Κιτσούλης, οι Τοπικοί Σύμβουλοι κ.κ. Μαίρη Δούκα, Σταυρούλα Μιχαλοπούλου, Γεώργιος Μαγιάτης, Ειρήνη Βλάχου, Χρυσούλα Καπράλου και Νίκος Δροσάτος, επίσης ο Υποστράτηγος ε.α. κ. Χρήστος Τόϊλος, η Αντιπρόεδρος του Ο.Κ.Π.Α κ. Αγνή Ζώη, η υπεύθυνη του Πολιτιστικού Κέντρου της Δ.Κ. Μελισσίων κ. Κική Μπάρα, οι κ.κ. Παναγιώτης Γκατζόλης, Νίκος Καμπέρης, Κωνσταντίνος Καλατζής, Δημήτρης Τζαμτζής, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών Ν. Ροδώνης κ. Χρήστος Κάζος και η τέως πρόεδρος της Ένωσης Γυναικών Ελλάδος κα Βαρβάρα Πετρίδου.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στον χώρο του Γ΄ Κ.Α.Π.Η. γίνονται μαθήματα ζωγραφικής, πλεκτικής και παραδοσιακών χωρών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 2106136333.

 

Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων 

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Σεπτέμβριος 2019
ΚΥ ΔΕ ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Επισκέψεις Ιστοχώρου

σήμερα επισκέφθηκανσήμερα επισκέφθηκαν140
από Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαναπό Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαν1139553

Χάρτης Ιστοχώρου

sitemap www.stergiou-kapsalis.gr Sitemap για πλοήγηση