Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας ΚΑΠΗ Ν. Πεντέλης

fotopitaKapiNPentelis

Την Κυριακή 11 Ιανουαρίου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα το Κ.Α.Π.Η. Ν. Πεντέλης στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου Ν. Πεντέλης.......

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

Υπ/νη : Θέκλα Παρασκευούδη 

Δ/νση : Καλαμβόκη 2Α

Τ.Κ. 15127 Μελίσσια                                                                                        Μελίσσια 12 Ιανουαρίου 2015

Τηλ: 2132050015-17-18

Φαξ : 2132050039

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 9

ΘΕΜΑ: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας Κ.Α.Π.Η.  Ν. Πεντέλης 

 

Την Κυριακή 11 Ιανουαρίου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα το Κ.Α.Π.Η. Ν. Πεντέλης στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου Ν. Πεντέλης.

Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης στο χαιρετισμό του επεσήμανε:

"Η κοπή της πίτας είναι μια ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά πίσω στη χρονιά που πέρασε και μια ματιά μπροστά στη χρονιά που έρχεται.

Οι άνθρωποι της γενιάς μας, δημιούργησαν και πρόσφεραν. Είναι αυτοδημιούργητοι και αποτελούν τράπεζα εμπειρίας και πνεύματος. Είναι άνθρωποι που μόνο να δώσουν έχουν. Κανένας δεν έχει ανάγκη να τον προστατέψουν, έχουν δει τόσα πολλά τα μάτια τους εδώ που έχουν φτάσει, που η νέα γενιά έχει ανάγκη να "κλέψει" τον πνευματικό πλούτο και την εμπειρία τους.

Τα Κ.Α.Π.Η. αυτή τη χρονιά θα αναθεωρηθούν πλήρως σε άλλη βάση, σε άλλους χώρους, με κύριο γνώμονα την ποιότητα σε όλους τους τομείς, στον πολιτισμό, στην υγειονομική περίθαλψη, στην λειτουργία, στην εξυπηρέτηση, στην αγάπη και στην θαλπωρή."

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση:

Ο θεματικός Αντιδήμαρχος κ. Παπακωνσταντίνου Δημοσθένης, ο πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης κ. Παλαιοδήμος Άγγελος, η θεματική Αντιδήμαρχος κ. Μπούσουλα Άντα, ο τοπικός Αντιδήμαρχος Πεντέλης κ. Ζώης Ιωάννης, η πρόεδρος του Α΄ ΚΑΠΗ Μελισσίων κ. Κυβέλου Τίτσα, η Πρόεδρος του Β΄ ΚΑΠΗ Μελισσίων κ. Μασμανίδου Καίτη, ο Πρόεδρος του ΚΑΠΗ Ν. Πεντέλης κ. Κιτσούλης Ελευθέριος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μουαμελετζής Γεώργιος, ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ κ. Σιώμος Βλάσης, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Ν. Πεντέλης κ. Μιχελακάκης Εμμανουήλ, οι τοπικοί Σύμβουλοι κ. Μιχαλοπούλου Σταυρούλα και Καπράλου Σούλα, η Αντιπρόεδρος του Ο.Κ.Π.Α. κ. Ζώη Αγνή, ο πρώην Αντιδήμαρχος Ν. Πεντέλης κ. Σάμιος Ιωάννης, ο πρώην Αντιπρόεδρος Ν. Πεντέλης κ. Γεωργιάδης Σπύρος, ο υπεύθυνος του Πνευματικού Κέντρου Ν. Πεντέλης κ. Πετριτσόπουλος Βασίλης, ο Πρόεδρος Συνδέσμου Μικρασιατών Ν. Ροδώνης κ. Κάζος Χρήστος, ο Πρόεδρος Κρητών Ν. Πεντέλης κ. Μπουζάκης Χαράλαμπος, ο Γυμνασιάρχης Ν. Πεντέλης κ. Αδαμόπουλος Αριστείδης και η κ. Γκρέτσα Ελένη.

Χορηγοί της εκδήλωσης: Αρτοποιείο «Τσούκα» και super market Σκλαβενίτης.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων 

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Σεπτέμβριος 2019
ΚΥ ΔΕ ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Επισκέψεις Ιστοχώρου

σήμερα επισκέφθηκανσήμερα επισκέφθηκαν42
από Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαναπό Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαν1139644

Χάρτης Ιστοχώρου

sitemap www.stergiou-kapsalis.gr Sitemap για πλοήγηση