Εγκαινιάστηκε το Β΄ ΚΑΠΗ της Δ.Κ. Μελισσίων

foto_kordela

fotopita

 

Εγκαινιάστηκε την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου το Β΄ ΚΑΠΗ της Δ.Κ. Μελισσίων (Σκιάθου 5 και Μπακογιάννη)...

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

Υπ/νη : Θέκλα Παρασκευούδη 

Δ/νση : Καλαμβόκη 2Α

Τ.Κ. 15127 Μελίσσια                                                                             Μελίσσια 12 Ιανουαρίου 2015

Τηλ: 2132050015-17-18

Φαξ : 2132050039

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 8

ΘΕΜΑ: Εγκαινιάστηκε το Β΄ Κ.Α.Π.Η. της Δ.Κ. Μελισσίων 

 

Εγκαινιάστηκε την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου το Β΄ ΚΑΠΗ της Δ.Κ. Μελισσίων (Σκιάθου 5 και Μπακογιάννη)

Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Είναι σημαντική η στήριξη των ανθρώπων της ηλικίας μας, οι οποίοι προσέφεραν στους γονείς τους, προσέφεραν στις οικογένειές τους και τώρα δεν πάνε στο γηροκομείο γιατί ταΐζουν τα εγγόνια τους, αυτή είναι η γενιά η δικιά μας και πρέπει να δείξει σωστό ντορό στις επόμενες γενιές, δεν αποτύχαμε εμείς αλλά οι επιλογές μας, μας οδήγησαν εδώ. Σε τοπικό επίπεδο δεν θα αποτύχετε στις επιλογές σας και δεν θα αποτύχετε γιατί θα είμαστε εδώ για να σας δείξουμε τη λύση με πράξεις και μία βασική πράξη από αυτές είναι αυτή που γίνεται εδώ. Αποφασίσαμε πως πρέπει να υπάρχει η αξιοποίηση αυτού του χώρου. Οι χώροι είναι απρόσωποι και προσωποποιούνται όταν βρεθούν άνθρωποι που γίνονται ολοκαύτωμα για την αποστολή. Στην κατεύθυνση του ανθρώπου θα κάνουμε όλοι την προσπάθεια για να δημιουργήσουμε εδώ ένα ζεστό χώρο».

Αξίζει να σημειωθεί πως στο πλούσιο πρόγραμμα του ΚΑΠΗ περιλαμβάνονται μαθήματα Αγγλικών, Ιταλικών, Ζωγραφικής, Πλεκτικής και Γιόγκα, λειτουργεί τμήμα Χορωδίας και Χορών  Latin, καθώς και κομμωτική περιποίηση. Επίσης δίνεται και η δυνατότητα συνάντησης με Κοινωνικό Λειτουργό.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:

Ο θεματικός Αντιδήμαρχος κ. Παπακωνσταντίνου Δημοσθένης, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης (ΟΚΠΑ) κ. Παλαιοδήμος Άγγελος, η  θεματική Αντιδήμαρχος Μπούσουλα Άντα, η Πρόεδρος του Β΄ ΚΑΠΗ Μελισσίων κ. Μασμανίδου Καίτη, η Πρόεδρος του Α΄ ΚΑΠΗ Μελισσίων κ. Κυβέλου Τίτσα, ο Πρόεδρος του ΚΑΠΗ Ν. Πεντέλης κ. Κιτσούλης Ελευθέριος, η Πρόεδρος του Γ΄ ΚΑΠΗ Μελισσίων κ. Ευαγγελίου Εύη, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου Μελισσίων κ. Μπάρα Κική, η τοπική Σύμβουλος κ. Μιχαλοπούλου Σταυρούλα, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ.Βορέας Σάββας και Μουαμελετζής Γεώργιος και η κ.Τσινού Γιώτα.

Χορηγοί της εκδήλωσης:

Αρτοποιείο Κωνσταντίνου Παλαιοδήμου, super market Βασιλόπουλος, super market Σκλαβενίτης.

 

Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων 

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Σεπτέμβριος 2019
ΚΥ ΔΕ ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Επισκέψεις Ιστοχώρου

σήμερα επισκέφθηκανσήμερα επισκέφθηκαν26
από Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαναπό Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαν1139294

Χάρτης Ιστοχώρου

sitemap www.stergiou-kapsalis.gr Sitemap για πλοήγηση