ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ

 1Diasosi_KimitirioMelission cemetarycemetery_agonasΔικαίωση των αγώνων του Δημάρχου Πεντέλης Δημήτριου Στεργίου-Καψάλη για τη νομιμοποίηση του Κοιμητηρίου Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων. Μετά από τις θεσμικές παρεμβάσεις του Δημάρχου η κυβέρνηση έδωσε επιτέλους λύση στο μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει εδώ και 2 δεκαετίες σχεδόν η Δημοτική Κοινότητα Μελισσίων. Οι αγώνες μας δικαιώνονται!!:

Οι Αγώνες του Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη δικαιώθηκαν για το Κοιμητήριο Μελισσίων, όπως δικαιώθηκαν και για το Νοσοκομείο Φλέμιγκ!

 

ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

2132050 018// Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

www.penteli.gov.gr//www.stergiou-kapsalis.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 9/2/2014

ΘΕΜΑ:

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ-ΚΑΨΑΛΗ

ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ.

 

Δικαίωση των αγώνων του Δημάρχου Πεντέλης Δημήτριου Στεργίου-Καψάλη για τη νομιμοποίηση του Κοιμητηρίου Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων. Μετά από τις θεσμικές παρεμβάσεις του Δημάρχου η κυβέρνηση έδωσε επιτέλους λύση στο μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει εδώ και 2 δεκαετίες σχεδόν η Δημοτική Κοινότητα Μελισσίων.:

“Με τροπολογία που κατατέθηκε στο σ/ν “Ρύθμιση θεμάτων της ΑΔΜΗΕ ΑΕ” του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, δίνεται η δυνατότητα, κατά παρέκλιση από κάθε άλλη διάταξη, η λειτουργία δημοτικών νεκροταφείων σε χώρους που ήδη χρησιμοποιούνται για το σκοπό αυτό εντός προστατευόμενων από ειδικές διατάξεις περιοχών.

Ο οικείος Δήμος υποχρεούται να εκπονήσει και να υποβάλλει στον ΥΠΕΚΑ πλήρη τοπογραφική – γεωλογική και υδροτεχνική Μελέτη καταλληλότητας και επάρκειας χώρου και μέσων εντός προθεσμίας ενός (1) έτους από τη δημοσίευση του Νόμου. Μετά την παρέλευση της προθεσμίας αυτής αναστέλλεται με απόφαση του ΥΠΕΚΑ η λειτουργία του κοιμητηρίου μέχρις υποβολής των μελετών αυτών και εντός οριζόμενης προθεσμίας μετά την παρέλευση της οποίας πάυει οριστικώς αυτή. “

 

Οι Αγώνες του Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη δικαιώθηκαν για το Κοιμητήριο Μελισσίων, όπως δικαιώθηκαν και για το Νοσοκομείο Φλέμιγκ!

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Σεπτέμβριος 2019
ΚΥ ΔΕ ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Επισκέψεις Ιστοχώρου

σήμερα επισκέφθηκανσήμερα επισκέφθηκαν12
από Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαναπό Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαν1137857

Χάρτης Ιστοχώρου

sitemap www.stergiou-kapsalis.gr Sitemap για πλοήγηση