Κοπή Πίττας ΚΑΠΗ Νέας Πεντέλης

kapiNP14...«Σε ευχαριστούμε Δήμαρχε των έργων και όχι των λόγων, για όλα όσα μας προσέφερες, για όσα θα μας προσφέρεις ακόμα, μα το σπουδαιότερο σε ευχαριστούμε γιατί πάνω απ΄ όλα υπολογίζεις τον Άνθρωπο και τις ανάγκες του». Με ενθουσιασμό και λόγια καρδιάς, υποδέχθηκαν τον Δήμαρχο Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου- Καψάλη, ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΚΑΠΗ Ν.Πεντέλης στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας...

 

 

 

ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

2132050 018

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

www.penteli.gov.gr

www.stergiou-kapsalis.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 27/1/2014

ΘΕΜΑ: ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΩΝ ΚΑΠΗ ΝΕΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

«Σε ευχαριστούμε Δήμαρχε των έργων και όχι των λόγων, για όλα όσα μας προσέφερες, για όσα θα μας προσφέρεις ακόμα, μα το σπουδαιότερο σε ευχαριστούμε γιατί πάνω απ΄ όλα υπολογίζεις τον Άνθρωπο και τις ανάγκες του».

Με ενθουσιασμό και λόγια καρδιάς, υποδέχθηκαν τον Δήμαρχο Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου- Καψάλη, ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΚΑΠΗ Ν.Πεντέλης στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας, την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014 το πρωί.

Την εκδήλωση προετοίμασαν με αγάπη και μεράκι τα μέλη του ΚΑΠΗ, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου- Λυκείου Ν.Πεντέλης και πλαισιώθηκε με τραγούδια από την χορωδία του ΚΑΠΗ.

Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης έδωσε ευχές για υγεία, αισιοδοξία και δύναμη και εξήρε το έργο του Πρόεδρου κ. Κιτσούλη Λευτέρη και του προσωπικού, το οποίο λειτουργεί εθελοντικά με φροντίδα και ευαισθησία όλα αυτά τα χρόνια της λειτουργίας τους. Δήλωσε δε την απόλυτη στήριξή του, στον καθημερινό τους προσωπικό αγώνα.

Παρόντες στην εκδήλωση μαζί με τον Δήμαρχο Πεντέλης , ήταν επίσης η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μπουσίου, ο επικεφαλής της Ανθρώπινης Πολιτείας κ. Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Αποστολόπουλος Θεόδωρος, Μούστρης Παναγιώτης, Μπούσουλα Αντα, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Καβουρίδης Αντώνης, Σαφλιάνης Γιάννης, Γκατζόλης Παναγιώτης, Σάββας Βορέας, ο Πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Πεντέλης κ. Μιχάλης Κολιός, οι τοπικοί Σύμβουλοι κ.κ. Γκολετσόπουλος Χρήστος, Οικονομίδης Νίκος και Ευαγγελίου Εύη, ο στρατηγός ε.α κ. Τόιλος Χρήστος, φίλοι και δημότες.

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Σεπτέμβριος 2019
ΚΥ ΔΕ ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Επισκέψεις Ιστοχώρου

σήμερα επισκέφθηκανσήμερα επισκέφθηκαν12
από Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαναπό Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαν1137857

Χάρτης Ιστοχώρου

sitemap www.stergiou-kapsalis.gr Sitemap για πλοήγηση