Συγκέντρωση Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη στη Νέα Πεντέλη

Dsk_neaPenteli_111213_2 Dsk_NeaPenteli_111213_9131 dsk_NeaPenteli_111213_9155 Σε μεγάλη συγκέντρωση παρά το κρύο, ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου- Καψάλης, επικεφαλής του Συνδυασμού «Ανεξάρτητο Κίνημα Πεντελικού», ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στις δημοτικές εκλογές του 2014, στους συμπολίτες μας στη Δημοτική Κοινότητα Ν. Πεντέλης την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013 το απόγευμα. 

"Όλοι μαζί μπορούμε, η παθητικότητα δεν λύνει προβλήματα και ο αγώνας έχει κόστος. Η επιλογή είναι δική σας!"

Η επόμενη συγκέντρωση - ομιλία του Δημάρχου θα γίνει την ΤΕΤΑΡΤΗ 18/12/13,ώρα 17:30 στην Πεντέλη (αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, παλιό Δημαρχείο).

ακολουθεί η ομιλία του Δημάρχου και δελτίο τύπου:

 

ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ/11/2013

2132050 018/ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

www.penteli.gov.gr/www.stergiou-kapsalis.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 12/12/2013

ΘΕΜΑ: ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ-ΚΑΨΑΛΗΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ Ν.ΠΕΝΤΕΛΗ

Σε μεγάλη συγκέντρωση παρά το κρύο, ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου- Καψάλης, επικεφαλής του Συνδυασμού «Ανεξάρτητο Κίνημα Πεντελικού», ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στις δημοτικές εκλογές του 2014, στους συμπολίτες μας στη Δημοτική Κοινότητα Ν. Πεντέλης την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013 το απόγευμα.

Το Πνευματικό Κέντρο της Ν. Πεντέλης και ο προαύλιος χώρος ήταν μικρός για να φιλοξενήσει τον παλμό, την ελπίδα και την προσδοκία των συμπολιτών και συνοδοιπόρων ζωής και αγώνα του Δημάρχου Δημήτρη Στεργίου –Καψάλη. Οι εργαζόμενοι τη δεκαετία του ΄50 στα νταμάρια της Ν. Πεντέλης, αψηφώντας το τσουχτερό κρύο, καλωσόρισαν το φίλο τους και Δήμαρχο της πόλης και του εμπιστεύθηκαν τα όνειρα και τις ελπίδες τους για μια καλύτερη ζωή.

Ο Δήμαρχος σε ένα έντονα φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα, παρουσίασε τα στελέχη και τα νέα μέλη και φίλους του Συνδυασμού «Ανεξάρτητο Κίνημα Πεντελικού» καθώς και την στρατηγική και όραμα του για τη πόλη.

Επεσήμανε δε για πολλοστή φορά ότι: «Δεν μας ενδιαφέρουν εταιρείες καθαριότητας, πρασίνου ή άλλες για το έργο μας και οι υπάλληλοι του Δήμου είναι όλοι απαραίτητοι για την υλοποίηση της αποστολής του».

Καταλήγοντας την ομιλία του ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου- Καψάλης κάλεσε τους συμπολίτες να αγωνιστούν γιατί: Ο δρόμος μας είναι μονόδρομος, ρήξη κάθετη και τέλος με ότι και με όποιους έκαναν και κάνουν κακό στον τόπο μας. Ευκαιρία άλλη δεν υπάρχει. Αυτοί που είδαν, που ξέρουν, που θέλουν, που μπορούν να αγωνιστούν σκληρά απέναντι στα συμφέροντα στο κομματοκεντρισμό και στις ίντριγκες με μόνο κίνητρο την αγάπη για τον τόπο και την στήριξη του δοκιμαζόμενου συνανθρώπου μας έχουν θέση εδώ. Υπάρχει λύση για τον τόπο και αυτή είμαστε εμείς, το δείξαμε. Όλοι μαζί μπορούμε, η παθητικότητα δεν λύνει προβλήματα και ο αγώνας έχει κόστος. Η επιλογή είναι δική σας!

ακολουθεί η ομιλία του Δημάρχου:

ΛΟΓΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ-ΚΑΨΑΛΗ

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΘΗΤΕΙΑ 2014-2019

Ν.ΠΕΝΤΕΛΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Αγαπητοί Νεοπεντελιώτες,

-     Όταν μαζί με πολλούς από εσάς ανηφορίζαμε για τα νταμάρια τη 10ετία του ’50 για το μεροκάματο, όταν μαζί ζούσαμε τον αγώνα μας για τη μετάβαση από την καλύβα και την παράγκα στο κτιστό σπίτι και στην ανάπτυξη, βγαίνοντας από ένα αιματηρό εμφύλιο, είχαμε μέσα μας την Ελπίδα ότι το αύριο θα είναι καλύτερο και το κατακτήσαμε.

- Με αγώνα, με πόνο ψυχής, με απώλειες, χτίσαμε την πόλη μας στολίδι της Αττικής που φώλιασαν τα όνειρά τους και έστησαν το εφαλτήριό τους Έλληνες από κάθε γωνιά της Πατρίδας, που μαζί ζημωθήκαμε και δημιουργήσαμε το Πνεύμα της.

-                Με αισθήματα Ευθύνης και Ανθρωπιάς υλοποιώντας την εντολή σας εμείς αναλάβαμε τη δύσκολη και απρόβλεπτη περίοδο που περνάμε να στήσουμε τον Καλλικρατικό Δήμο Πεντέλης διατηρώντας τη βασική μας δέσμευση για Αυτονομία – Αυτάρκεια σε τοπικό επίπεδο με πλήρη σεβασμό της ιστορίας του τόπου και των περιουσιών, των κατοίκων του.

Ο δρόμος της 3ετίας που ήδη διανύσαμε για τη σύσταση και την αρχική λειτουργία του νέου Καλλικρατικού Δήμου Πεντέλης ήταν δύσκολος κυρίως γιατί έπρεπε να κινηθούμε μέσα στο κακό Διοικητικό και Οικονομικό πλαίσιο της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων, όπου πέντε (5) επιχειρήσεις Ιδιωτικού Δικαίου και μια Ανώνυμη εταιρεία είχαν αναλάβει εν πολλοίς τη λειτουργία του και η κακοδιαχείρηση του Δημοσίου Χρήματος ήταν καθημερινό φαινόμενο.

 

-       Σήμερα νοικοκυρέψαμε το νέο Δήμο και με όσα ξέρουμε, αφού καθημερινά υπάρχουν εκπλήξεις δυστυχώς νέων χρεών, ο Καλλικρατικός Δήμος Πεντέλης προχωρά με ένα χρέος εξοφλημένο εν μέρει από τη Διοίκησή μας, της τάξεως των 14.000.000  περίπου της Δ.Κ.Μελισσίων όπως με λεπτομέρεια μπορείτε να δείτε στον Απολογισμό του 2012 που μοιράστηκε και διατίθεται στην είσοδο.

 

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ 

-       Με βάση τη θέση μας Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, εγκαταστήσαμε 24ωρη λειτουργία στην καθημερινότητά μας με την πόρτα μας, μόνιμα ανοικτή από τις 06:00 το πρωϊ διοικώντας με το δίπτυχο «ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ». 

-       Στην καθημερινότητά μας τηρήσαμε πιστά σε κάθε πρόβλημα τη διαδικασία: ΑΥΤΟΨΙΑ – ΑΜΜΕΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. 

 

ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ:

ü ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ.

ü ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΕΞΟΔΑ ΦΙΛΟΦΡΟΝΗΣΕΩΝ.

ü ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ κάνοντας πράξη τη θέση μας οτι: Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΔΕΝ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΑΠΑΝΗ.

ü ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

ü ΑΝΘΡΩΠΙΑ.

 

ΦΟΡΟΙ - ΤΕΛΗ

Με την ανάληψή μας μειώσαμε το Δημοτικό Φόρο και τα Δημοτικά Τέλη όπως παρακάτω: 

 

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ Δ.Κ. ΝΕΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

ΕΤΟΣ

ΦΟΡΟΣ

ΠΟΣΟ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ

ΚΕΡΔΟΣ ΔΗΜΟΤΗ

2010

2,35

289.637,77 ευρω

 

124.783,28 ευρω

2012

0,14

164.854,49 ευρω

2013 μέχρι τώρα

0,14

44.947,07 ευρω

 

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ Δ.Κ. Ν.ΠΕΝΤΕΛΗΣ

ΕΤΟΣ

ΤΕΛΗ

ΠΟΣΟ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ

ΚΕΡΔΟΣ ΔΗΜΟΤΗ

2010

2,35

1.047,152,07 ευρω

 

151.7447,03 ευρω

2012

1,85

895.405,04 ευρω

2013 μέχρι τώρα

1,85

670.995,51 ευρω

(Κέρδος Δημότη περίπου 300.000 ανά έτος)

ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ

-       Διερευνούμε τη δυνατότητα μεταφοράς της λαϊκής αγοράς εκτός της

πόλης και θα το είχαμε ήδη επιτύχει αν οι δασικές υπηρεσίες επέτρεπαν την ασφαλτότρωση της δασικής οδού Σουβαλιώτου – Περικλέους.

- Προς το παρόν και για την ελάφρυνση των δρόμων Περικλέους – Παπανδρέου και Αγίας Παρασκευής που υφίστανται όλο το βάρος της λαϊκής, σχεδιάσαμε την κατανομή της δράσης αυτής σε άλλους δύο δρόμους παραμένοντας πιστοί στη θέση μας ότι η λειτουργία της λαϊκής πρέπει να δρομολογηθεί εκτός της πόλης.

 

ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟΥ ΣΤΟ “ΘΑΛΩΣΣΙ”

-       Συνεχίζονται οι ενέργειές μας για την αδειοδότηση υλοποίησης του έργου προς το Δασαρχείο, τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης και τον Υπουργό Εσωτερικών.

 

ΠΥΛΩΝΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΤΑΣΕΩΣ: Θέλουμε να πιστεύουμε ότι εντός του 2014 το Υπουργείο Ανάπτυξης θα εντάξει το έργο σε πρόγραμμα αφού το κόστος του είναι απαγορευτικό για το Δήμο και τους κατοίκους.

 

ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΑ:

-       Στους πολεοδομικούς μας σχεδιασμούς είναι η ολοκλήρωση της ένταξης στο Σχέδιο της 25ης Μαρτίου μετά την έγκριση της γεωλογικής μελέτης που πετύχαμε.

-       Η προώθηση ένταξης στο Σχέδιο περιοχών του οικιστικού ιστού που δεν έχουν ενταχθεί.

-       Για μας δεν υπάρχουν δασικές περιοχές εντός του διαμορφωμένου οικιστικού ιστού.

-       Δεν μελετούμε ούτε καν σκεφτόματε αλλαγές στις αρτιότητες, στους συντελεστές δόμησης και στις χρήσεις γης.

-       Πετύχαμε τελική απόκτηση οικοπέδου Σπερχειού.

 

ΕΡΓΑ – ΥΠΟΔΟΜΕΣ: (από ιδίους πόρους του Δήμου)

  1. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ.
  2. ΔΙΑΣΤΡΩΣΗ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΡΩΝ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΩΝ ΟΔΩΝ Στεράς Ελλάδος από την οδό Θράκης έως την οδό Ηπείρου.
  3. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΙΚΡΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΟΜΒΡΙΑ ΥΔΑΤΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΕΠΤΑΝΗΣΟΥ ΤΗΣ Δ.Κ. ΝΕΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ.
  4. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΦΡΕΑΤΙΩΝ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ (ΟΔΟΣ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΟΣ κλπ).
  5. ΣΗΜΕΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ.
  6. ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΑΓ. ΣΙΛΑ ΚΑΙ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΤΗΣ Δ.Κ. ΝΕΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ.
  7. ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΔΩΝ ΝΕΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ (α): ΤΜΗΜΑ ΟΔΟΥ ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΩΝ, (β): ΣΚΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ.
  8. ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΟ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΕΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ 1ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιβάλλον – Αειφόρος Ανάπτυξη.
  9. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΑΠΕΔΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟΥ ΝΕΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ.

10.ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΧΟΛΕΙΩΝ ΝΕΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ –

ΣΥΝΟΛΟ ΚΌΣΤΟΥΣ ΕΡΓΩΝ 600.000,00 ΕΥΡΩ περίπου από ιδίους πόρους.

 

-    Προωθούμε και σύντομα θα υλοποιήσουμε στο νταμάρι του Μαλτέζου το έργο αεριοοπίησης των περιβαλλοντικών αποβλήτων για το Δήμο συνολικού προϋπολογισμού 2.000.000ευρω από Προγράμματα ΕΣΠΑ με όφελος ηλεκτρική ενέργεια για την πόλη και τους κατοίκους της.

-       Θεωρούμε ότι η ανάπτυξη μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσα από Ευρωπαϊκά Προγράμματα, την ένταξή μας στα οποία καθημερινά επιδιώκουμε με πολύ επιτυχία αφού έχουμε ήδη εντάξει έργα για το Δήμο 5.000.000 ευρω περίπου.

 

ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

-       Προωθήσαμε την πλήρη αξιοποίηση – συντήρηση και αδειοδότηση λειτουργίας της αθλητικής εγκατάστασης του κλειστού Γυμναστηρίου.

-       Στηρίξαμε τους Αθλητικούς και Πολιτιστικούς Συλλόγους της Ν.Πεντέλης και προωθήσαμε την ανάπτυξη των δράσεών τους. Πιστοί στην εξαγγελία μας για μηδενισμό κάθε σπατάλης δημοσίου χρήματος.

-       Θεσπίσαμε για το συντονισμό των δράσεων των Πολιτιστικών και Αθλητικών Συλλόγων και Σωματείων την μηνιαία σύσκεψη με το Δήμαρχο.

ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

-       Θεωρούμε ότι η ανάγκη για το 2ο Δημοτικό Σχολείο στην πόλη είναι άμεση.

-       Η ένταξη της περιοχής της 25ης Μαρτίου στο Σχέδιο μπορεί να δώσει λύση με τη δημιουργία εκεί του κτιρίου Νηπιαγωγείου ώστε η μεταφορά του από την παρούσα θέση να επιτρέψει την ανάπτυξη του Δημοτικού Σχολείου και στα δύο κτήρια και σε όλο το χώρο.

-       Πρόσκαιρα η μετεγκατάσταση του Νηπιαγωγείου σε ενοικιαζόμενο χώρο είναι κάτι που διερευνάμε και ελπίζω σύντομα να έχουμε πιο συγκεκριμένες προτάσεις. 

-       Η συνεργασία μας με τη σχολική Κοινότητα που συντονίζεται και μηνιαίως με σύσκεψη υπό το Δήμαρχο ή τον Αρμόδιο Θεματικό Αντιδήμαρχο που θεσπίσαμε είναι άριστη και εποικοδομητική. 

ΒΕΡΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

-       Η δημιουργία του 2ου Βρεφονηπιακού Σταθμού Πεντέλης έδωσε σοβαρή διέξοδο σε ικανό αριθμό παιδιών που εγγράφηκαν εκεί. Προφανώς και έχουμε ανάγκη Δημοτικής κτιριακής υποδομής. Αλλά με τα σημερινά οικονομικά δεδομένα και την έλλειψη οικοπέδου, είναι δύσκολα υλοποιήσιμο.

-       Εξασφαλίσαμε κατ’ετος ποσό 700.000 ευρω για την επιδότηση των τροφείων των οικονομικά αδυνάτων. 

ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

-Με Βάση τη θέση μας “ΑΝΘΡΩΠΟΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ” εγκαταστήσαμε πρώτοι με πυλώνες το δίπτυχο “ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ – ΧΟΡΗΓΙΑ”, το καλύτερο σύστημα ανθρωπιστικής στήριξης των δεινοπαθούντων συμπολιτών μας με:

-       Καθημερινή και μηνιαία διανομή ειδών διατροφής και ρούχων. Μοιράσαμε δέκα χιλιάδες (10.000) δέματα τροφής γιατους οικονομικά αδύναμους με συνολικό κόστος χορηγίας 600.000ευρω περίπου.

-       Ενισχυτική διδασκαλία στους οικονομικά ασθενέστερους με εθελοντές δασκάλους και καθηγητές. 

-       Ψυχολογική στήριξη. 

-       Ιατροφαρμακευτική βοήθεια κ.α… 

Και το παράξενο είναι ότι γι’αυτή μας την πρωτοβουλία οδηγηθήκαμε κατηγορούμενοι στα δικαστήρια από τους κυρίους Γραφάκο, Φειδοπιάστη και Λάζο.

- Προωθήσαμε και εγκρίθηκαν 2 προγράμματα κοινωνικής στήριξης για τους ανέργους ΤΟΠΣΑ, συνολικού κόστους 800.000,00 ευρω.

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ

-       Στηρίξαμε μια πολύ καλή εθελοντική ομάδα που βρήκαμε στη Ν.Πεντέλη, την εντάξαμε στο Εθελοντικό Κλιμάκιο Πολιτικής Προστασίας της Πεντέλης, αυξήσαμε την στελέχωσή του και με νέους εθελοντές από Πεντέλη – Ν.Πεντέλη – Μελίσσια και σήμερα θεωρούμε ότι έχουμε ένα άριστο Εθελοντικό Κίμημα στο Δήμο που με την εφαρμογή του διπτύχου ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ – ΧΟΡΗΓΙΑ προσπαθεί να στηρίξει τον δοκιμαζόμενο Πεντελιώτη και όχι μόνο σε Τρόφιμα – Ρούχα - Εκπαίδευση - Ψυχολογία - Φάρμακα κ.τ.λ. και να καλύψει τις ανάγκες Πολιτικής Προστασίας του Δήμου.

ΟΡΑΜΑ – ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

-       Σχεδιάζουμε το Πρόγραμμά μας για τη νέα μας θητεία με ΌΡΑΜΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ και μαζί θα το σφυριλατίσουμε με διαβούλευση από τη νέα χρονιά.

-       Παραμένει στη βασική μας στόχευση η ανάγκη αποσυμφόρησης της κεντρικής πλατείας της Ν.Πεντέλης κυρίως από τη διαμπερή κυκλοφορία με την υλοποίηση της κατασκευής του περιμετρικού δρόμου.

- Σχεδιάζουμε το πρόγραμμά μας με Όραμα και Στρατηγική που μαζί θα σφυρηλατίσουμε με διαβούλευση από την νέα χρονιά πιστεύουμε στη σωστή σχεδίαση και στα Προγράμματα, αλλά θεωρούμε ότι, Πρόσωπα καθαρά, τίμια και ικανά θέλει ο τόπος και η Πατρίδα. Χορτάσαμε από άριστα Σχέδια και Προγράμματα που αυτοί που κλήθηκαν να τα εφαρμόσουν με κότερα και βίλες, οδηγούνται καθημερινά στη δικαιοσύνη.

Συμπολίτισσες- Συμπολίτες,

- βιώνουμε σαν Έθνος και σαν Δήμος την χειρότερη οικονομικά και ανθρωπιστικά περίοδο του τελευταίου μισού αιώνα. Κατάσταση που διαμόρφωσαν οι λανθασμένες μας επιλογές.

-μακρυά από εμπάθειες, ρεβανσισμούς, δολοπλοκίες, εκβιασμούς και μικρότητες «φεύγουμε μπροστά» με αυτούς που αντέχουν, πιστεύουν, μπορούν, με όσους κατάλαβαν το χτες, συνειδητοποιούν το σήμερα και θέλουν να στηρίξουν το αύριο των πόλεών μας, των ανθρώπων τους και του Δήμου με διάθεση προσφοράς και μόνο.

-Μας ενώνουν οι αρχές και οι κανόνες που λειτουργούμε με κυρίαρχες την Ανεξάρτητη διαδρομή μας, την Τιμιότητα και Διαφάνεια, την Εργατικότητα, τη Λιτότητα στην εξουσία, την Ανθρωπιά και μας χωρίζουν ο κομματοκεντρισμός και τα συμφέροντα.

-Στον αγώνα μας το Δίκαιο δεν έχει ούτε χρώμα ούτε κόμμα και το στηρίζουμε με το παράδειγμά μας, μπροστάρηδες σε κάθε αγώνα.

-Δηλώνουμε καθαρά ότι ο Δήμος μας έχει μία πολύ καλή λειτουργικότητα που θα την κάνουμε άριστη σε πλήρη συνεργασία αιρετών και εργαζομένων.

Δεν μας ενδιαφέρουν εταιρείες καθαριότητας, πρασίνου ή άλλες για το έργο μας και οι υπάλληλοι του Δήμου είναι όλοι απαραίτητοι για την υλοποίηση της αποστολής του.

- Η Καθαρότητά μας επιβάλλεται στη Διοίκησή μας με καθημερινές διαδικασίες εσωτερικού ελέγχου.

Συμπολίτισσες- Συμπολίτες,

-Ο δρόμος μας είναι μονόδρομος, ρήξη κάθετη και τέλος με ότι και με όποιους έκαναν και κάνουν κακό στον τόπο μας. Ευκαιρία άλλη δεν υπάρχει. Αυτοί που είδαν, που ξέρουν, που θέλουν, που μπορούν να αγωνιστούν σκληρά απέναντι στα συμφέροντα στο κομματοκεντρισμό και στις ίντριγκες με μόνο κίνητρο την αγάπη για τον τόπο και την στήριξη του δοκιμαζόμενου συνανθρώπου μας έχουν θέση εδώ. Υπάρχει λύση για τον τόπο και αυτή είμαστε εμείς, το δείξαμε. Όλοι μαζί μπορούμε. Η παθητικότητα δεν λύνει προβλήματα και ο αγώνας έχει κόστος.

Η επιλογή είναι δική σας!

-Μην ξεχνάτε οι κοινωνίες βγαίνουν από τις κρίσεις ΜΟΝΟ με καθαρούς, άξιους και ικανούς που γίνονται ολοκαύτωμα για την υλοποίηση της αποστολής τους.

Σας Ευχαριστώ,

 

Ο Δήμαρχος Πεντέλης

Δημήτριος Στεργίου-Καψάλης

 

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Σεπτέμβριος 2019
ΚΥ ΔΕ ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Επισκέψεις Ιστοχώρου

σήμερα επισκέφθηκανσήμερα επισκέφθηκαν12
από Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαναπό Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαν1137857

Χάρτης Ιστοχώρου

sitemap www.stergiou-kapsalis.gr Sitemap για πλοήγηση