Ο Δήμαρχος, μέλη Δ.Σ.και Εργαζόμενοι, σε Δυναμικές Δράσεις ΕΝΑΝΤΙΑ στην Υποβάθμιση του Νοσοκομείου Α.ΦΛΕΜΙΓΚ

flemigIMG_6707flemig__6698  flemigIMG_6719fleming__6710 

Οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Αμαλία Φλέμιγκ, Παίδων και Σισμανογλείου, με επικεφαλής το Δήμαρχο Πεντέλης Δημήτριο Στεργίου-Καψάλη και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, πραγματοποίησαν την Παρασκευή 26/7 και την τετάρτη 31/7, συγκέντρωση στο νοσοκομείο και εν συνεχεία, πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης των Μελισσίων...

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ, τα οποία, με την υποβάθμιση της λειτουργίας του Φλέμιγκ στην περιοχή και σε συνδυασμό και με το πρόσφατο κλείσιμο του Νοσοκομείου Παπαδημητρίου, ΠΛΗΤΤΟΝΤΑΙ ΒΑΝΑΥΣΑ.


ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
2132050 018
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
www.penteli.gov.gr
www.stergiou-kapsalis.gr
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 26/7/2013

ΘΕΜΑ: Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΜΕΛΗ Δ.Σ. ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΣΕ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ Α. ΦΛΕΜΙΓΚ.

Οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Αμαλία Φλέμιγκ, με επικεφαλής το Δήμαρχο Πεντέλης Δημήτριο Στεργίου-Καψάλη και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, πραγματοποίησαν σήμερα συγκέντρωση στο νοσοκομείο και εν συνεχεία, πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης των Μελισσίων. Στη δυναμική τους αυτή δράση, εκδήλωσαν την αντίθεσή τους για την υποβάθμιση της λειτουργίας του νοσοκομείου Φλέμιγκ, κατάσταση που επηρεάζει άμεσα μεγάλο αριθμό εργαζομένων που τίθενται σε κινητικότητα και ενημέρωσαν παράλληλα τους κατοίκους της περιοχής, αφού όχι μόνο περιορίζεται η λειτουργία του νοσοκομείου αλλά περικόπτονται και οι εφημερίες.

Ο Δήμαρχος, σε συνεργασία με το Σύλλογο Εργαζομένων, δήλωσε ότι θα περιμένουν τις τελικές προτάσεις του Υπουργού Υγείας κ. Άδωνη Γεωργιάδη για τη λειτουργία του νοσοκομείου, οι οποίες έχουν προγραμματιστεί να δοθούν από τον Υπουργό την επόμενη εβδομάδα και τότε, αν απαιτηθεί, θα προγραμματίσουν άμεσα τις επόμενες αντιδράσεις τους.

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ, τα οποία, με την υποβάθμιση της λειτουργίας του Φλέμιγκ στην περιοχή και σε συνδυασμό και με το πρόσφατο κλείσιμο του Νοσοκομείου Παπαδημητρίου, ΠΛΗΤΤΟΝΤΑΙ ΒΑΝΑΥΣΑ.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 31/7/2013

ΘΕΜΑ: ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ Α.ΦΛΕΜΙΝΓΚ

Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου- Καψάλης, με εκπροσώπους του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης, συμμετέχει στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Α. Φλέμινγκ με μοναδικό σκοπό τη διατήρηση και τη συνέχιση της λειτουργίας του ως Γενικού Νοσοκομείου, με εφημερίες και με αναβαθμισμένες υπηρεσίες υγείας .

Σήμερα Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013 και ώρα 10.00, στην είσοδο του νοσοκομείου Α. Φλέμινγκ συγκεντρώθηκαν οι εργαζόμενοι των Νοσοκομείων Α. Φλέμινγκ, Παίδων Πεντέλης και Σισμανογλείου καθώς και και Σύλλογοι και Φορείς της πόλης, δηλώνοντας την αντίθεσή τους για την υποβάθμιση του Νοσοκομείου και τη διαθεσιμότητα των εργαζομένων και αποφασίζοντας την κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους.

Ο Δήμαρχος Πεντέλης δήλωσε την σταθερή και αταλάντευτη στήριξή του στο δίκαιο αγώνα τους και επεσήμανε ότι, η υγεία μας αφορά όλους και ιδιαίτερα τους κατοίκους όχι μόνο των Μελισσίων, αλλά της ευρύτερης περιοχής των Βορειοανατολικών προαστίων.

Στη συνέχεια όλοι μαζί Δήμαρχος, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εργαζόμενοι και εκπρόσωποι φορέων, πραγματοποίησαν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης των Μελισσίων, για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των κατοίκων σχετικά με την υποβάθμιση – κλείσιμο του Νοσοκομείου που σχεδιάζει η Κεντρική εξουσία.

Εκπληρώνοντας την αυτοδιοικητική μας αποστολή με ανθρωπιά, δεν διαπραγματευόμαστε τα δικαιώματα μας, στην υγεία και στη δουλειά και συνεχίζουμε τον αγώνα μας μέχρι την τελική δικαίωση.

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Σεπτέμβριος 2019
ΚΥ ΔΕ ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Επισκέψεις Ιστοχώρου

σήμερα επισκέφθηκανσήμερα επισκέφθηκαν42
από Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαναπό Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαν1139644

Χάρτης Ιστοχώρου

sitemap www.stergiou-kapsalis.gr Sitemap για πλοήγηση