Συνάντηση με τον Υπουργό για τη Στήριξη του νοσοκομείου Α.Φλέμιγκ

YpoyrgosGiaFlemigkO Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου- Καψάλης και το Δημοτικό Συμβούλιο Πεντέλης, καθώς και εκπρόσωποι των εργαζομένων στα Νοσοκομεία Σισμανόγλειο, Α. Φλέμινγκ και Παίδων Πεντέλης, συναντήθηκαν την Τρίτη 13 Ιουλίου 2013 και ώρα 16.30 στο Υπουργείο Υγείας με τον Υπουργό κ. Άδωνη Γεωργιάδη και στελέχη του υπουργείου, για ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων επί της διάρθρωσης και λειτουργίας του Νοσοκομείου Α. Φλέμινγκ στα Μελίσσια...

ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

2132050 018

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

www.penteli.gov.gr

www.stergiou-kapsalis.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 24/7/2013

ΘΕΜΑ: ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ Α.ΦΛΕΜΙΝΓΚ

O Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου- Καψάλης και το Δημοτικό Συμβούλιο Πεντέλης, καθώς και εκπρόσωποι των εργαζομένων στα Νοσοκομεία Σισμανόγλειο, Α. Φλέμινγκ και Παίδων Πεντέλης, συναντήθηκαν την Τρίτη 13 Ιουλίου 2013 και ώρα 16.30 στο Υπουργείο Υγείας με τον Υπουργό κ. Άδωνη Γεωργιάδη και στελέχη του υπουργείου, για ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων επί της διάρθρωσης και λειτουργίας του Νοσοκομείου Α. Φλέμινγκ στα Μελίσσια.

Ο Υπουργός διαβεβαίωσε για τα παρακάτω:

A. Καμία απόλυση εργαζομένων

B. Δημιουργία του μπλοκ των Νοσοκομείων Σισμανόγλειο, Α. Φλέμινγκ και Παίδων Πεντέλης στην περιοχή.

Γ. Δεν μένουμε στην υγεία όπως παλιά, αλλά προχωράμε μπροστά με μικρότερο κόστος.

Ο Δήμαρχος Πεντέλης στην τοποθέτηση του διευκρίνισε με σαφήνεια τα παρακάτω :

α. Στηρίζουμε το υφιστάμενο σύστημα υγείας στην περιοχή μας, το οποίο μετά το κλείσιμο και του Νοσοκομείου Παπαδημητρίου οριακά στηρίζει την υγεία των δημοτών και των κατοίκων της περιοχής.

β. Στηρίζουμε το Γενικό Νοσοκομείο Α. Φλέμινγκ, τις δομές και τις λειτουργίες του ως έχουν.

γ. Στηρίζουμε την άποψη του Υπουργού για καμιά απόλυση εργαζόμενου στο Νοσοκομείο Α. Φλέμινγκ

δ. Οι αλλαγές και τροποποιήσεις στις δομές και τις λειτουργίες του Νοσοκομείου Α. Φλέμινγκ, που θα έρθουν από τους τεχνοκράτες του Υπουργείου και του Νοσοκομείου, θα συζητηθούν σύντομα στην επόμενη σύσκεψη για διαβούλευση.

ε. Δεν εννοούμε λειτουργία του Νοσοκομείου Α. Φλέμινγκ χωρίς εφημερίες.

στ. Θεωρούμε ότι η λειτουργία του Νοσοκομείου Α. Φλέμινγκ ως Γενικού Νοσοκομείου είναι απαραίτητη και για να στηρίζει την λειτουργία του Σισμανογλείου Νοσοκομείου , το οποίο τείνει να γίνει υδροκέφαλο.

- Τέλος δεχόμαστε την οποιαδήποτε αναβάθμιση του νοσοκομείου Α. Φλέμινγκ υπό τον όρο της μόνιμης λειτουργίας του ως Γενικό Νοσοκομείο και υπό την προϋπόθεση ότι οι οποιεσδήποτε αλλαγές στις δομές και την λειτουργία του, θα στηρίζουν καλύτερα την υγεία των δημοτών –κατοίκων του Δήμου μας και της περιοχής.

Ο Δήμαρχος σε Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε αμέσως μετά την σύσκεψη με τον Υπουργό και τα στελέχη του, ενημέρωσε τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου τα οποία δεν συμμετείχαν στην σύσκεψη, επί των θεμάτων που συζητήθηκαν και των αποφάσεων που λήφθηκαν.

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Σεπτέμβριος 2019
ΚΥ ΔΕ ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Επισκέψεις Ιστοχώρου

σήμερα επισκέφθηκανσήμερα επισκέφθηκαν140
από Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαναπό Ιούνιο 2010 επισκέφθηκαν1139553

Χάρτης Ιστοχώρου

sitemap www.stergiou-kapsalis.gr Sitemap για πλοήγηση